Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 186
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Нотино нищо не удържат. Връщала съм отворен комплект на Карнер Барселона.
Не съм връщала досега и нямам личен опит. Не съм се и ровила подробно в сайта, за да им видя условията, но при бегъл поглед вероятно от този абзац съм си направила извод, че удържат някаква сума.
Скрит текст:

# 646
Аз не съм го ползвала след като съм го пробвала, не е бил пригоден специално за мен, парфюми бяха - точката за хигиена отпада. Върнаха ми всичките пари. Може би значение има и това, че съм пазарувала няколко пъти от тях и не съм връщала нищо.
Ето и имейла си намерих в пощата, аз исках да го заменят, но ми писаха че мога да си взема парите
Скрит текст:
Изпратено на: 2019-04-26 12:12:16

Здравейте, госпожо Величкова,

Разбира се, може да върнете продукта обратно към нас, но ние не можем да извършим директна замяна на продуктите. Сумата по артикула може да Ви бъде възстановена или под формата на ваучер, който ваучер може да използвате в рамките на една година в следваща Ваша заявка, или по посочена от Вас банкова сметка.

Моля, изпратете пратката обратно към нас на следния адрес:

Notino.bg

Poste Restante

СКЛАД СПИДИ

кв./жк. Южна промишлена зона

бивш з-д БДИН МЕБЕЛ

гр. Видин 3700

Приложено, изпращам Ви и формуляр за рекламация, в който може да изберете най-приемливия за Вас начин за решаване на рекламацията. В момента, в който колегите от отдел "Рекламации" получат върнатия продукт, ще Ви уведомят по имейла за започване на рекламационна процедура  и непосредствено след това тя ще бъде решена.

При необходимост, оставам на Ваше разположение!

С пожелание за приятен ден,
Раиса Сохорова

# 647
Кремът от доста време е на тази цена, а друга дама сподели, че е на 58 лв във Feelunique.

Не само, ами и в момента feelunique имат 3 за 2 промоция на Филорга! За жалост днес вече повечето неща са изчерпани, а вчера нещо се разсеях. Но ще следя, може пак да се появят. Серум на Филорга във feelunique е под 90 лв, в нотино около 110 😂😂😂 . Във feelunique събираш и rewards точки....

Тестер на Flora Futura за 60лв https://www.parfimo.bg/thierry-mugler-alien-flora-futura-eau-de- … eni-60-ml-tester/

# 648
А! Ето, че наистина е рускиня, познала съм.

# 649
Държа се още, ама то няма и месец. Междувременно си взех други къде нужни къде не неща. Но то без хич не може Flushed . Ако в темата за стоножки някой обяви диета, ще се включа и там. Между другото, ако на бях на диета, щях да отстрелям Delina 3x10 с кода за ниш, но друг път.

# 650
Първа поръчка от Makeup , парфюма беше без целофан ,с празен ход.Някой ще каже ли Nobile 1942  с целофан ли са ?

# 651
  • София
... както и 3 бр. 5мл опаковки от любимия ми околоочен крем Estée Lauder Advanced Night Repair по 17,9 е едната , излизат наполовината на 15 мл опаковка като пари.
това не е никак лоша идея, всъщност...
А знаеш ли как изглежда тази 5мл опаковка? В смисъл може ли пълноценно да бъде изразходвани, или да от тези на които пише 5, но реално можеш само 3мл да ползваш. Разбра ми въпроса, надявам се. 😊

# 652
  • София
kopche, ето така изглеждат
.

# 653
... както и 3 бр. 5мл опаковки от любимия ми околоочен крем Estée Lauder Advanced Night Repair по 17,9 е едната , излизат наполовината на 15 мл опаковка като пари.
А знаеш ли как изглежда тази 5мл опаковка? В смисъл може ли пълноценно да бъде изразходвани, или да от тези на които пише 5, но реално можеш само 3мл да ползваш. Разбра ми въпроса, надявам се. 😊
Намерих тези 2 вида опаковки, като в Нотино излиза втория на картинка, би трябвало да е ОК.

# 654
  • София
Това са 2 различни продукта, първото е по-скоро серум/концентрат, второто е крема. Аз него поръчах.
Иначе и серума ползвам и той е страхотен. Много сполучлива серия!

# 655
  • Пловдив
Като минат 30мин как се отказва поръчка от Парфюмо? Направо на куриера или...?

# 656
  • Стара Загора
Аз днес получих втория комплект Номад и вече всичко е точно. Стъклото в долната част пак си е леко криво, но както стана ясно е фабрично при всички 50-ки май. Аромата познавам и нямам забележки. Дойде си сърце на място, както се казва. След 2 години проби, мислене и чудене, си го прибрах като подарък за рд. Грабнах и една маска с роза на Nuxe и любимия ми балсам Reve de MIEL. Simple Smile Доволна съм от поръчката. Heart

# 657
kopche, ето така изглеждат
.

Благодарности, Étoile! Flowers Hibiscus Добре, че следите всичко Simple Smile Наистина е страхотен, сега поръчах 2бр.

# 658
  • София
Първа поръчка от Makeup , парфюма беше без целофан ,с празен ход.Някой ще каже ли Nobile 1942  с целофан ли са ?
Не, не са.

# 659

Откъде поръчахте тези разфасовки , аз по принцип си ги купувам от Олх ~ 15 лв / 5 мл БР .

Общи условия

Активация на акаунт