Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 198
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Много благодаря, момичета! 🤗  Ще се поръчва!

# 661

Моля за инфо от къде е закупен ? В момента видях, че има промоция в makeup за 30 мл. 69.30 лв
От Парфимо, преди няколко месеца е моя от снимката. Стотина лв. беше тогава 100 мл тестер.

# 662
Скрит текст:
    [/list]
    ... както и 3 бр. 5мл опаковки от любимия ми околоочен крем Estée Lauder Advanced Night Repair по 17,9 е едната , излизат наполовината на 15 мл опаковка като пари.
    това не е никак лоша идея, всъщност...
    А знаеш ли как изглежда тази 5мл опаковка? В смисъл може ли пълноценно да бъде изразходвани, или да от тези на които пише 5, но реално можеш само 3мл да ползваш. Разбра ми въпроса, надявам се. 😊
    Откъде поръчахте тези разфасовки , аз по принцип си ги купувам от Олх ~ 15 лв / 5 мл БР .

[/spoiler]
    Сега от Notino (благодаря, Étoile~ ), но съм поръчвала и от parfimo, makeup, douglas

# 663
    https://www.parfimo.bg/hermes-l-ombre-des-merveilles-eau-de-parfum-100-ml-tester/ 114,20 лв + код + безплатна
    Аз лично не знам цената дали е добра. Просто се коментираше в групата и споделям.

# 664
    Преди седмица-две пак беше споделен крема на Филорга и се възползвах. Не съм погледнала, че цената е останала същата, поръчах още един. Благодаря Simple Smile
    може ли отзиви за този крем?

# 665
    Преди седмица-две пак беше споделен крема на Филорга и се възползвах. Не съм погледнала, че цената е останала същата, поръчах още един. Благодаря Simple Smile
    може ли отзиви за този крем?

Не мисля, че е нещо уау, даже нищо особено, просто приятно хидратиращо кремче (за много суха кожа не мисля, че ще е ок) Направи ми впечатление, че има доста слюда (Mica), което придава тъй наречения Glow ефект. В смисъл, ефектът е общо взето като от декоративна козметика, глоуваш от слюдата, не от самия крем и действието му 😉
    Но мисля да пробвам тези Thalgo, които спомена Bright crystal, наистина много добри оферти има в Арлен за тях. 🤗

# 666
    Благодаря много, tuali!:kissing_heart:

# 667
    • София
    Цел ден пускате уникални оферти на парфюми и някак успях да устоя на изкушенията. Чака ме един Shalimar от Парфимо, които още не съм пробвала дори Joy Нямам търпение.
    Обаче офертата за околоочен на Estée Lauder беше много добра и аз поръчах заедно с още козметика (основно за коса). Благодаря на момичето, което сподели!

# 668
    И аз благодаря на Ètoile за споделените кремчета. Flowers Rose Много изгодно излиза така - взех си трички.

# 669
    # 670
    • София
    Аз имам някакъв проблем с онлайн плащането с Уникредит и динамична парола към сайта на Нотино. От вчера не успявам да си платя поръчката на кремчетата.
    Изглежда има някакъв проблем с онлайн плащанията и дори динамичната парола, която получавам от Уникредит, не е достатъчна  за извършване на плащането и системата го отхвърля. Вчера при самата направа на поръчката, въпреки запаметена дебитна карта в системата, плащането беше отхвърлено.
    Опитах вече 3х и не се получава.
    Какво мога още да направя?

# 671
    Наложен платеж..? Май можеше и банков превод, но не съм сигурна.

# 672
    • София
    Можеш да поръчаш с наложен платеж и да си платиш с карта на куриера.

# 673
    • София
    Това означава ли, да откажа тази поръчка и да направя нова с наложен платеж?
    Защото те ми пращат линк към плащане с карта и там опция за наложен платеж няма. 🤔

# 674
    • София
    Или така или да звъннеш на посочения им телефон и да ти направят корекция на сегашната поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт