Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 367
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Стара Загора
Най-голямата опаковка, мисля 90 мл.

# 721
  • плевен
Момичета,някоя поръчвала ли е мостри от brasty,гледам че има по 10мл,дали са добри?

# 722
  • София
Имам няколко 10 мл. от Брасти. ОК са си.

# 723
  • плевен
Имам няколко 10 мл. от Брасти. ОК са си.
Много благодаря!Ще поръчвам тогава 🙂

# 724
  • Балчик
Момичета,някоя поръчвала ли е мостри от brasty,гледам че има по 10мл,дали са добри?
Отливки са, какво значи да са добри? Не текат, симпатични сребристи опаковки със стъклени шишенца отвътре. Имаше код MINP56 за безплатна доставка при поръчка на 4 бр, не знам дали още е валиден.

# 725
Момичета, тестерите на Hermes Twilly с капачки ли идват?
В makeup пише, че е без капачка. Има тестер и в парфимо, но там няма как да разбера.

# 726
  • Чукарландия
Момичета, до момента коя е била най-добрата цена за Рояла на Ели Сааб?

Моят е от Елинор - 90 мл/80 лв. 🤗

# 727
Ех, ама не се спряхте цял ден.. То не бяха парфюми, околоочни. Joy Пуснах и аз 2 броя, ще се боря с първите признаци на стареене. Sunglasses

Думнах й един The One EDT от makeup. Насляпо поръчах, дано не ме разочарова.

Тестера на Prada La femme дали идва с капачка? Вчера сякаш беше около 68 лв в parfimo, днес е 76... Grinning
Gemma di Paradiso 70 лв сутринта, преди час 49,50 Grinning

Ще чакам отзиви на The one, защото не познавам едт.Имам едп и ми е интересно звученето същото ли е?

# 728
Момичета, тестерите на Hermes Twilly с капачки ли идват?
В makeup пише, че е без капачка. Има тестер и в парфимо, но там няма как да разбера.
С капачки идват тези от Парфимо. Скоро купувах.

За кремовете - между Филорга и ЕЛ, аз предпочитам вторите. Околоочните им определено са може би най-сполучливите от всички, които съм ползвала. Герлен ги конкурират, но на двойна цена.
Филорга също не са лоши, но не са моите. От Шисейдо малко неща съм ползвала и все още съм със смесени чувства. До кожа е, трябва да се пробва, защото е доста индивидуално.

# 729
Ползвам го от септември до април. Идва му времето, а при цена 95 лв в Дъглас, направо не е за изпускане и безпл. доставка
https://www.notino.bg/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-fon … o-ten/p-15678304/

# 730
Хубав е този фдт. Малко е сух за мен, но съм го купувала от бутиците на ЕЛ и на по - ниска цена, ако не се лъжа.

# 731
Аз ползвам от този Фдт 2н1 и 3н1 и тъй като има минита от тях в Дъглас си купувам по няколко броя(15мл) последно цената беше 26-7- лв .
И така цената за 30 мл ми излиза много по-изгодна .
Не съм сигурна че има всички цветове обаче в тези малки варианти

Миналата година по едно време даже го бяха пуснали на 52 или 58 лв /30 мл предполагам за черния петък пак ще го направят .

# 732
Вдигнаха му цената тази зима с около 25 лв

# 733
https://makeup.bg/product/470018/ Gucci Memoire D'une Odeur
Парфюмна вода (тестер с капачка) 88.75 лв

# 734
Значи, ще ям вече кремове и ще ги преглъщам като си отпивам парфюми; ще си постилам купища дрехи да ми е по-меко, докато седя и си обувам стоте крака с обуща, останалите залежи от стока няма да споменавам... Спасението е само напускане на темата, казвам ви! Head Band Не, на форума въобще! И да ми приберат всички карти. Ма какво като ги приберат, аз им знам номерата наизуст...Съвестта ми ме изяде днес, затова ви четох, купувах и си мълчах цял ден. Сега да си кажа, че трябва да се спи някак след малко.
А тоя Мемоар го видях още сутринта, но се удържам до момента.

Общи условия

Активация на акаунт