Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 994
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Имате ли впечатления от Jimmy Choo for Women: https://elinor.bg/product/jimmy-choo-for-women-8 ?  Чудя се дали да го поръчам на сляпо.
Вчера някой го оплю, но за мен е много хубав и присъствен аромат-за по-хладно време е.....трайност и шлейф-забележителни.....
А Амбрето ми е абсолютно на сляпо поръчка-идея си нямам как мирише, само прочетох някъде, че трайността му е нулева, но ако е като на тоалетната вода/последната/-трепе по трайност....
Аз го оплюх! Този Нарцизо Амбре е най- ужасното нещо ,което съм помирисвала през последните години.Повдига ми се от него, иде ми да си смъкна кожата направо, а е трайно при мен това ужасно нещо, дано ви хареса, хм.

# 346
И при мен Амбрето е трайно, но не ми харесва особено след първите 30 мин, към края пък съвсем. Чак ужасен не, ама не е мой хич

# 347
  • Пловдив
Момичета,за Парфимо има ли някакъв код в момента?
И за да не е само това поръчах Герена от линка от предната страница,не ми е познат,но по пирамида ми хареса,дано и на кожа да е така😀.

# 348
  • София
Жижи на предишната страница го има, два пъти Simple Smile
Здравейте,имаше ли някакъв код за отстъпка в парфимо,над 90 лв?

onlinepromo8 .

-8лв. за суми над 95 лв .

благодаря! Flowers Hibiscus

# 349
хехе, ами дамите които пропуснаха Амбрето, да дебнат в размените, но съм малко обнадеждена, понеже Нарцисо Флорал много ми хареса, а на Брайт хич не се хареса /от една и съща бутилка сме го пробвали и двете Simple Smile /

# 350
  • Пловдив
За пореден път съм доволна от Make up. Куриерът им в Пловдив явно е в отпуска, едно момиче ми достави пратката. Също много усмихната. Като човек, който работи с поне 200 - 300 клиента на ден, веднага улавям кога някой е искрено усмихнат и уважителен, и кога престорено. И това като клиент е важно за мен. ПЪК! 😄 Както винаги кашонче с хартия опаковано всичко отделно. Браво. Напоследък не се и сещам за други сайтове.

# 351
Аз Амбрето си го спестих, но за сметка на това поръчах 2 Герлена на сляпо Grinning - Mitsouko и L' heure bleue. Знам, че не биваше, но не можах да устоя на цените на тези класики.

# 352
Grinning Днес и аз си получих пратката, момичето наистина беше много мило, редовният им куриер също е симпатяга- винаги се усмихва и е учтив. Кашончето си беше ок, но парфюмът е смачкал кутийките и картончетата на мострите, само Boss the scent беше на път да се отвори, но нещо самото шишенце не е ок. В крайна сметка съм доволна от тях, както винаги. Simple Smile

# 353
  • Бургас
Аз Амбрето си го спестих, но за сметка на това поръчах 2 Герлена на сляпо Grinning - Mitsouko и L' heure bleue. Знам, че не биваше, но не можах да устоя на цените на тези класики.
Много екстремно от твоя страна. Дано ти харесат. Пиши впечатления, много ще ми е любопитно да ги прочета.

# 354

доста смела жена си Grinning

едит: яна, заедно сме писали Simple Smile

# 355
Вече се уплаших, но след Шалимара не вярвам шока да е по-голям Grinning. Задължително ще пиша.

# 356
шалимар е душица, ако го сравняваш с тези двата

# 357
Какво толкова им е на тези двата. Нощес се чудих на Митцуко на сляпо. Четох във фрагрантика и каквото намерих. Нищо ужасно не прочетох.....Даже ми се видя доста мил и гладък Simple Smile Сега и този го мисля..

# 358
Някоя от дамите, ако е имала близка среща с този парфюм, моля да сподели : https://makeup.bg/product/317835/#/option/725056/

# 359
  • Бургас
Вече се уплаших, но след Шалимара не вярвам шока да е по-голям Grinning. Задължително ще пиша.
И аз като Бубанка - харесвам Шалимар, дори обичам някой негови фланкъри, но тези са различни. И все пак, може пък да са твоите Герлени

Някоя от дамите, ако е имала близка среща с този парфюм, моля да сподели : https://makeup.bg/product/317835/#/option/725056/
хм..... какво ви става бе хора? Не е лесен. Аз лично този го харесвам, тежък ориенталец, безумно траен, ретро, но за мен в хубавия смисъл и все пак .... повече НЕхаресван, отколкото харесван.

Общи условия

Активация на акаунт