Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 56 165
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Похвалвам мощно:
– fragrances.bg (Венера) – Hermes L'Ombre Des Merveilles тестер. Чудесно опакован. Съобразиха се с мен и желанието ми кога да бъде изпратен. Оригинален и невероятен продукт. Поръчах за мен, но пробва и съпружието – на мъжка кожа се разгръща невероятно секси. Ще го ползваме двамата, оставих го на неговия рафт.
– makeup.bg – оригинални продукти на отлични цени. Добре опаковани и бърза доставка на Gucci Guilty, Guerlain Black Perfecto By La Petite Robe Noire.
– parfimo.bg – отново всичко опаковано перфектно и без забележки към цена и оригиналност – THIERRY MUGLER WOMANITY и комплект PACO RABANNE OLYMPÉA

# 421
  • Русе
Някой с код за Нотино,който няма да ползва Innocent

# 422
notino10, за 10% за 4 продукта.
Дет се вика, паста за зъби да купиш, ще те хване Simple Smile

# 423
  • Стара Загора
По заформената дискусия за флакона на Номад от комплекта, от parfimo бяха много любезни и обясниха, че вероятно е фабричен дефект. Питах дали няма как да проверят преди да изпратят при нова поръчка, но понеже пристигат от Чехия и не можело да се отваря. Изпратих им снимки все пак да видят. Реших да поръчам нов сет вчера и следващата седмица ще пиша. Междувременно питах приятелка, от която го пробвах преди седмица да провери нейното бутилче от 75 мл как е. Не е по-дебело стъклото, но каза че си внушавам и едва ли има проблем с автентичността.

Склонна съм да вярвам, че е възможно при подобни търговци да отиват наистина продукти с лек дефект по картонената кутия или флакона, но първо си помислих друго. Дали точно такива не ги слагат в комплекти, защото излизат по-изгодно обикновено от продукт и лосион купени по отделно. Дори от Дъглас или Сефора да се вземе, каква е гаранцията че пак няма да има някоя 'красота'? Grinning

Съвети откъде да купувам не искам. Не съм плюла по сайта първото което е. Пазарувам от години от парфимо и не съм имала оплаквания. Нали един от 'белезите' за оригинален продукт е именно изрядния външен вид? Какво лошо има човек да огледа преди да купи било то от физически магазин или онлайн? Дали ще е дреха, бижу, обувки или пък козметика... Аз съм перфекционист в почти всяко отношение и още когато излезна парфюма, харесах точно флакона. Много исках и аромата да е моя, та представете си когато видях драскотина и леко чукнат ъгъл в долната част? Ежедневно през ръцете ми минават документи, на които с един поглед откривам правописна грешка от цяла напечатана страница. И в такъв вид не могат да излезнат от офиса. Та не само сока в случая е важен за мен. Simple Smile

Ще продължа да си пазарувам от сайта, не ги обвинявам за случая, защото съм сигурна че така пристигат от производителя и не е тяхна вината. Както казахте и машините, и човешката ръка не са перфектни. Драма няма, та дишайте. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 14:25 от iv4enceto_91

# 424
Здравейте,искам да попитам Senso читав ли е за поръчки?

# 425
А пак се споменава Womanity. Може ли да ме ориентирате?
Така, значи, приятелка каза, че парфюмът й идва тежък и съответно ми го подари. На мен пък техните парфюми страшно ми пасват и са много мои. Страшно го харесах и много му се радвам. Обаче в нета всички Womanity са с Розова течност, а моя е с жълта. Открих само 1 единствена снимка на флакон с жълта течност. Смятам в бъдеще да си го купя, та да ме ориентирате коя версия имам аз, въобще 2 различни ли са. Тя казва, че и е подарък преди повече от 5/6 год.
моят е този
А в нета виждам само този, различни ли са, мисля да?

# 426
Имам 10 мл шишенце Womanity от 2013 година и течността е жълта. Имам и 80 мл бутилка, но е запечатана все още и не знам дали и кога ще я отворя.

# 427
С годините сокът може да промени цвета си, ако не се съхранява правилно (твърде слънчево, светло, висока температура, рязка смяна от топло на студено). При мен на друг парфюм от светлорозов се промени в жълт, но аз го държах буквално на слънчево място. Ароматът за моя радост се запази, но се появи утайка и стана жълт. Вече знам и всичко гледам, ако не е в затворен шкаф, то поне на тъмно.
Womanity си е с хубав бистър светлорозов цвят на течността. Купих за подарък и го отворихме онзи ден. Може би най-трайният парфюм при мен, който съм носила.

# 428
Моят парфюм беше травъл сет 3х10 мл - 1 шишенце с пулверизатор и 2 пълнителя. Купен е от летището в Амстердам, от самото начало не беше жълт, беше бледо розов. С годините се е променил, но от 2013 до тази година не е напускал шкафа! Стои на тъмно откакто съм го придобила и все пак се е променил. На новия не знам какъв е цвета, няма да го отворя, само за да проверя. Simple Smile

# 429
Разбирам.
От шкаф го извади, каза че поне 2 годи и е стоял там. Ароматът е убийствен. Силен, дързак, не мога да го определя, женствен, с характер, траен, безобразно траен 🙃
Намерих в нета и тази снимка, та затова се чудя кой имам.

Пп:чакам от Парфимо зелената ябълка на DKNY,тестер, не успях да стигна днес до Спиди, а са само до 12ч.

# 430
Ако ароматът ти харесва и не те притеснява нищо в излъчването, не виждам място за притеснения. Ползвай си го с кеф. Може да е просто по-старо издание, партида.

# 431
О ще го ползвам с огромна радост. Има около 30мл и понеже страшно ми хареса, смятам за в бъдеще да го подновя и затова исках да знам има ли различни версии.

# 432
  • Sofia
Имам 10 мл шишенце Womanity от 2013 година и течността е жълта. Имам и 80 мл бутилка, но е запечатана все още и не знам дали и кога ще я отворя.
Мъжът ми ми подари Womanity преди 5 години. Поради различни причини не го пръсках дълго време и сега са останали 30 мл от флакон 80 мл. В началото беше розов, сега е жълтеникав.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 15:53 от janin4eto_87

# 433
Това, което си снимала ли имаш предвид, защото количеството е 5-6 мл, не 30, но да - очевидно също жълтее.
Ето моето

# 434
  • Sofia
Това, което си снимала ли имаш предвид, защото количеството е 5-6 мл, не 30, но да - очевидно също жълтее.
Ето моето

Да, това, което съм снимала. Имах предвид, че от известно време е жълт, нямат значение милилитрите. А беше 100 процента розов.

Общи условия

Активация на акаунт