Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Четейки последните коментари се сетих за една случка.  Преди много години, когато бях студентка за първи път пътувах редовно с влак. Един път майка ми ме изпраща на гарата и среща някаква нейна позната, жената ме заглежда - това ли е дъщерята, колко е пораснала, какво учи и т.н. Разговор всичко на всичко 5-10 минути. Качвам се на влака и след 30 минути вече съм с адско главоболие, лошо ми е, не мога да гледам, започва да ми се гади. Едва издържах 2 часа до София. Слизам и повръщам в първото срещнато кошче. Измих се с някаква минерална вода и до половин час ми мина, нищо не ме болеше. Споделих после с майка ми и каза, че тази жена има "лоши очи" и други хора са се оплаквали от подобни симптоми Laughing след срещи с нея, но не всички разбира се. Ето, на майка ми и нямаше нищо. Предполагам опира до разминаване в енергийните полета ли и аз не знам какво е точно, но някои хора определено влияят зле на други без да им мислят злото.

# 361
  • Испания
Четейки последните коментари се сетих за една случка.  Преди много години, когато бях студентка за първи път пътувах редовно с влак. Един път майка ми ме изпраща на гарата и среща някаква нейна позната, жената ме заглежда - това ли е дъщерята, колко е пораснала, какво учи и т.н. Разговор всичко на всичко 5-10 минути. Качвам се на влака и след 30 минути вече съм с адско главоболие, лошо ми е, не мога да гледам, започва да ми се гади. Едва издържах 2 часа до София. Слизам и повръщам в първото срещнато кошче. Измих се с някаква минерална вода и до половин час ми мина, нищо не ме болеше. Споделих после с майка ми и каза, че тази жена има "лоши очи" и други хора са се оплаквали от подобни симптоми Laughing след срещи с нея, но не всички разбира се. Ето, на майка ми и нямаше нищо. Предполагам опира до разминаване в енергийните полета ли и аз не знам какво е точно, но някои хора определено влияят зле на други без да им мислят злото.
  Предала ти е негативна енергия без да иска.

# 362
Здравейте, от време навреме следя темата, но не пиша, тъй като не ми се случва нищо стран
Наистина преди много години, когато бях ученичка нощно време се събуждах с панически страх и чувствах присъствие в стаята, както се е случвало на много от вас. Всичко приключи, когато се преместихме да живеем на друго място, така и не споделих с никого, за да не ме помислят за странна...
Сега реших да пиша, провокирана от това, че ви става лошо в църква. Аз имах същия проблем и мислех, че е от наситената миризма на тамян и восък вътре, но това не решаваше проблема. Преди година се случи да се запозная с един много интересен човек, който е и истински вярващ. Споделих с него и той ми обясни, че в църквите, особено някои има много силна енергия, а жените и децата са по-чувствителни и я усещат, затова е казано жената в църквата да е с покрита глава. Реших да го послушам и влизам в църква само като си сложа нещо на главата и не ми става зле. Пробвайте!

# 363
  • София
на мен само в някои църкви ми е неприятно. Не ми прилошава, но сякаш ми е напрегнато в тях. Докато в други църкви чувствам покой и смирение.

# 364
Вляза ли в църква, след 2 минути съм припаднала, отдавам го на анемията и ниското ми кръвно, но.....
Имам позната енергиен вампир, тя си го и знае, след среща с нея съм уморена и психически и физически, много приятен събеседник, но мен лично ме изпива....

# 365
То хубаво така от време на време да срещаш енергиен вампир и да си тръгнеш, представям си да живееш с такъв...

# 366
  • София
Никога не съм срещала енергиен вампир. Според вас съзнателно или несъзнателно вредят?

# 367
  • София
Аз това понятие "енергиен вампир" не го приемам като нещо свръхестествено,  а просто като силно негативен човек, който е способен  дотолкова да те натовари психически, че да ни те си иска никога повече да общуваш с него. Като пример мога да дам хора, които непрестанно мрънкат, оплакват се от всичко и всички и злобеят непрестанно. Мен лично такива хора много ме натоварват, след общуване с такъв човек съм като изцедена направо.  Според мен си  е до харктера на човека.

# 368
И мен християнските храмове ме гонят. И не е от задухата, защото два пъти се опитвах да разгледам Рилският манастир, е, не може! Нищо не мога да възприема, нервна и разсеяна съм и имам неистово желание да си изляза през портите му. Не ме приема.

# 369
Не ми е правило впечатление да се чувствам зле в черква. За мен Св. Седмочисленици е много специално място - там са се венчали дядо ми и баба ми, там е била кръстена майка ми. Винаги, когато минавам покрай тази черква, влизам и паля свещичка. След това сядам на някой от столовете и седя по десетина-петнайсет минути. Дори често си поплаквам и се моля. Имам чувството, че там молитвите ми са чути.

# 370
Според мен сте отворени и сензитивни, а църквите са места изпълнени с много енергия. Влизайки там се разбалансирате - приемате или отдавате  от собственията ви енергия и това ви кара да се чувствате зле.

Аз пък имам друг проблем - приятелка, която е страхотен човек, приятна и умна, забавна, интелигентна и много добронамерена, но след срещите с нея винаги ми е зле. Малко по-бъбрива, от това което мога да приема и скача от тема в тема без да мога да и следя мисълта и това ме напряга, но не е някаква драма. В края на срещите ни някак не мога да мисля и съм раздразнителна и изцедена. Като се прибера направо ми е зле!
Станала съм като моите баби и всяко лечение започвам с измиване със светена вода Simple Smile и веднага ми олеква. Според вас какво мога да направя, за да се чувствам добре и да си продължим приятелството?

Пробвай с ластик на ръката - точно между кокълчето и дланта, има една вдлъбнатина. Там се слага. При мен определено помага.
Давано ми е като съвет от една близка с екстрасензорни способности. Тя ми каза, че лесно прихващам енергия от отколните и затова се изморявам много бързо като комунирам с някого (с някои хора особено много).
По повод на църквите и прилошаването, аз се чувствам уморитворена след посещение, но същата тази позната направо припада. Казва, че енергията в църквата е много силна, а тя е особено чувствителна. Предполагам, че при някои хора става претоварване.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 21:00 от Ragnarok

# 371
  • до най-прекрасния мъж
Посещавала съм много храмове, но в един определен винаги се разстройвам, когато вляза - Рибната църква в Асеновград. Не знам защо така ми действа, никъде другаде не ми е ставало така ВСЕКИ път, в който вляза. По принцип съм чувствителен човек, но само там ми става така. След това чувствам някаква лекота и облекчение. Явно има специфична енергия, която на мен ми действа.

# 372
Погледнете тази снимка на облаци и ограденото в по големия кръг в ляво:

Не ви ли прилича на нещо подобно:

А ограденото в дясно на летяща чиния, но с повечко въображение, разбира се:

Докато преглеждах и качвах снимките във форума, за да покажа вчерашното небе по залез, се загледах в облачните фигури и ги оприличих на фигури на извънземно и размазани форми на летяща чиния в далечината. Въображението ни понякога рисува интересни картини, които може би само ние ги виждаме такива, но реших да ги споделя с вас. Вие виждате ли същото или само моето въображение вижда това, което по горе споделих. Grinning

# 373
  • В Космоса
Аз ги виждам, но дясното повече на око ми прилича.

# 374
Докато не сравних с картинките на извънземни и чинията, абсолютно нищо подобно не виждах. После - да, но не ми е странно. Облаци като облаци.

Общи условия

Активация на акаунт