Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Не съм качвала клипа в ютюб, беше с линк и временна парола за споделяне. Мисля, че вече не е активен и го нямам в телефона, умишлено е изтрит.

# 166
  • Viena
Беше толкова зловещ и изтински, че още ме побиват тръпки.

# 167
И аз го помня, беше ниска тъмна сянка която минава пред стъклена врата..

# 168
Аз намерих клипа назад в темите... Тръпки ме побиват.

# 169
Може ли да споделите в коя тема го гледахте.

# 170
Може ли да споделите в коя тема го гледахте.

XX тема, 524 или 534 мнение. Качено е в Ютюб. Изчела съм всички теми тук. Случката на Аmbrosia за мен просто оглавява класацията за най-страшна.

# 171
# 172
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, аз нищо не виждам. Насочени ме къде да гледам. Заинтригувахте ме.

# 173
Зад стъклото на вратата, след като се включи пеещият стол.

# 174
  • до най-прекрасния мъж
Зад стъклото на вратата, след като се включи пеещият стол.
Да, сега го забелязах, страшничко си е. Потръпнах.

# 175
  • софия
Нищо не пречи просто да има още едно дете..

# 176
До колкото помня, потребителката каза, че нямат нито още едно дете, нито пък куче. На мен сянката ми приличаше именно на куче. Не трябваше пак да го гледам Grinning

# 177
Сянката прилича на джудже

# 178
Прилича на малко животинче, може би куче, което припка зад скъклото на вратата. Виждат се крачета и опашка, поне така си го представям. Преди много, много време четох историята за Кики - най-извесният полтъргайст. Жената, на която се явил, го оприличила на малко животно подобно на прасе. Тогава била малко момиче все още. Години, след като се изнася от дома си, духът понякога навестявал жената, но не й пакостил. Разказвам по спомен, дано не подвеждам. Прочетох коментарите в старата тема, ако допуснем, че "нещото" е дошло с бебешкото столче, моето предположение е, че сянката зад вратата няма общо с предишните собственици на стола. Не се знае те как са се сдобили с него и защо го разкарват (така да се каже)🙂. Съфорумката казва, че обстановката в дома им не е била напрегната, въпреки странностите. Вероятно "нещото" си ходи по стола и това е.

# 179
  • In The Middle Of Nowhere
Нещо, ниско, черно и рунтаво сякаш.. ако не ставаше въпрос за паранормален случай щях да си помисля, че  преминава голям котарак...

Общи условия

Активация на акаунт