Ама аз си трая да не ме затворят някъде ...хаххаха
Може да не е сънна парализа, проблемът бе, че беше супер реално усещането за нещо влязло и надвесило се над мен. И то сутринта, а не посред нощ... Аз не практикувам никакви практикиот рода на медитация, опит да изляза от тялото си, да пътувам в астрала и т.н. Като дете и тийнейджър обаче понякога се получаваше и мисля, че тогава видях някои мои прераждания и някой (или нещо) ми говореше полезни неща... По прицип имам супер реални, ярки и цветни сънища, но според мен от последните 10-12години не са информативни и.е. не е нещо свързано с моят път,решения или минали животи. Или поне моето усещане е такова. Стават самозахоливуски сценарии
Благодарение на тази тема и информацията за сънната парализа, когато ми се случи, колкото и нереално да звучи, бях подготвена. Бях се прибрала от много изтощителна нощна смяна и тялото ми не издържаше. Трупясах се по корем на леглото и започнах да заспивам. Но усещах адски странно чувство, как тялото ми заспива, а съзнанието ми още е будно и си казах "Не се плаши сега, май ще ти се случи онова нещо".. И се случи. Опитвах се да си мръдна ръцете с всичката сила, която имах, но нищо не ставаше, сякаш бях окована. Пробвах и с краката, и с главата, но отново нищо. Беше ужасно. Усещах как лежа по корем, главата на страни и очите отворени. Тогава вече си казах "извикай силно, другите ще те чуят" Да ама не. Пробвах да извикам с пълно гърло "аааа", но се чу само "Ммм"
Е тогава вече си изкарах акъла, адски почнах да се плаша и си казах "спри, махни се" и чак тогава ме отпусна и всичко приключи..
Ако не беше темата, да знам за какво става въпрос, каквато съм плашлива, най- вероятно щях да си докарам някой психичен проблем
Препоръчани теми