Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Затова задушаване и нуждата да излезеш от там !!! При мен е така ,когато вляза в черква или храм !!! Направо ми прималява ! Започвам да се задушавам и просто искам да изляза !!! Казвали са ми ,че е от миризмата на тамян ,пробвала съм в къщи да кади тамян ,но не е от миризмата !!! Някой да има обяснение ?

Не знам каква е причината, но и аз не обичам да влизам в църкви. Заболява ме главата, после съм нервна, изпокарвам се с хората около мен.
И аз съм така, сякаш се задушавам като вляза в църква, може би, защото са мрачни и подтискащи и миризмата е една особена.

# 331
  • Deutschland
И аз съм така в църква. Не съм влизала от 2016 г. по тази причина

# 332
  • Испания
И при мен се получава същото като вляза в църква, става ми лошо и бързам да изляза. Много странно ми беше, но виждам, че не съм единствената.

# 333
Радвам се, че има и други, които се чувстват така като вляза в църква
Имам приятели  вярващи, винаги ме е притеснявало да им споделя подобно нещо, сякаш ще кажат, че има нещо лошо в мен, нещо такова.

# 334
Аз нямам този проблем, влизам сравнително често но ми се случи веднъж в черквата в Панагюрище. Заболя ме главата и се изнервих почти веднага и излязох. Мислех тогава каква е причината, но нищо не ми дойде на ум. Аз буквално си излязох още на втората-третата минута.

# 335
  • Sofia
На дъщеря ми също и става лошо. Аз пък се чувствам много добре щом влезна.  След това някакво спокойстие ме обзема.

# 336
  • В Космоса
И на мен ми действа много успокояващо и унасящо някак си, все едно съм в друг свят или в сън. Не съм вярваща или по-скоро съм агностик. В гробища също така се чувствам.

# 337
  • Испания
Радвам се, че има и други, които се чувстват така като вляза в църква
Имам приятели  вярващи, винаги ме е притеснявало да им споделя подобно нещо, сякаш ще кажат, че има нещо лошо в мен, нещо такова.
  И мен винаги ме е притеснявало да споделя с някого това, но сега сякаш ми олекна, че не съм единствената.

# 338
  • Там където
Често черквите са тесни и задушни, пълни с хора. Нормално е да му прилошава на човек,особено ако е с ниско кръвно или му става зле от тесни  протранства. Свещите последните 15-20 години не са от восък, а от едно гадно химично вещество (нито горят, нито се топят) и миришат ужасно. И това може да е причина. Няма общо с вяра и зли сили Simple Smile

# 339
Наистина странно, аз, като Акаша и Doli. Някакво умиротворение и успокоение ме обхващат. Не съм от вярващите, възпитавана съм в обратното, но не мога да кажа и, че  съм абсолютен атеист. Да, кажем, по средата, имам си някои мои схващания. Simple Smile

# 340
Според мен сте отворени и сензитивни, а църквите са места изпълнени с много енергия. Влизайки там се разбалансирате - приемате или отдавате  от собственията ви енергия и това ви кара да се чувствате зле.

Аз пък имам друг проблем - приятелка, която е страхотен човек, приятна и умна, забавна, интелигентна и много добронамерена, но след срещите с нея винаги ми е зле. Малко по-бъбрива, от това което мога да приема и скача от тема в тема без да мога да и следя мисълта и това ме напряга, но не е някаква драма. В края на срещите ни някак не мога да мисля и съм раздразнителна и изцедена. Като се прибера направо ми е зле!
Станала съм като моите баби и всяко лечение започвам с измиване със светена вода Simple Smile и веднага ми олеква. Според вас какво мога да направя, за да се чувствам добре и да си продължим приятелството?

# 341
На мен също ми е прилошавало в църкви. Много често излизам от ритуали на въздух. Според мен е ниско кръвно, няма проветрение и от горенето на свещи  буквално остава без въздух помещението  вътре. Не го смятам за някакъв вид енергия, а просто физично обяснение. По същия начин съм се чувствала в претъпкан автобус или стая с много хора и без вентилация.

# 342
На психо основа е. Изобщо не е задушно в църквите в България.

# 343
  • Далечният изток
И на мен ми действа много успокояващо и унасящо някак си, все едно съм в друг свят или в сън. Не съм вярваща или по-скоро съм агностик. В гробища също така се чувствам.
Точно така ми действат църкви и гробища. Успокояват ме, мога да стоя цял ден... И на двете места... Сякаш съм си на моето си място.
Да уточня, че никак не съм религиозна. По-скоро вярваща в някакви сили.

# 344
  • Sofia
На психо основа е. Изобщо не е задушно в църквите в България.
Има и малки без вентилация.  Света Петка в София май беше такава.      За кръщенето на децата ми решихме да е в една много стара  в селото на мм.Строена по турско робство. Половината в земята.  Вътре си понамирисва на старо и влага.     Дъщеря ми щеше да припадне. Седна на стол.  А сина реши да бяга 🤣 Голям цирк бяхме 😁

Общи условия

Активация на акаунт