Случи ми се нещо странно XXIII

• 79 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Хора,снощи имах случка,която на мен лично ми се стори странна.
чаках пред магазина ред,за да вляза,нали дистанции,и наоколо се навърташе жена,която изглеждаше не толкова неадекватна на вид,колкото в поведението си.Не мога точно да го обясня.Както и да е,после седнах на една пейка,падаща се отстрани на магазина.Същата скица минава покрай площадката,на която е пейката и ме забелязва,че седя там.Върви,върви,и тъкмо да завие зад ъгъла на блока,и спира,и все така гледайки в посока към пейката,бавно отстъпва няколко крачки назад.Възможно е да се филмирах излишно,но при мисълта,че ще дойде и ще ме заговори,на секундата се ометох оттам.Сега,като е минало време от случката,даже ми се струва крийпи как тя почна да отстъпва назад,както си вървеше.Е, и аз я гледах де,може затова и тя да се е загледала...
Преди години също съм имала странни срещи с напълно непознати хора,някои които са били враждебни без причина,затова малко ми трябва да откача.Някакъв дядка ми говореше грубо,както си вървях кротко,ама грубо,все едно нещо лично съм го засегнала.Другата случка,която вече от позицията на времето ми се струва нереална,сякаш съм сънувала,е една дама,която ме спря на улицата и ми каза,да си облека якето.Мда,напълно откачено.И понякога,като се сетя за тази случка,се ядосвам на тази жена,която хипотитечно е посмяла да нарежда на друг човек,непознат,на улицата.Откъде накъде ще ми казваш ти,странна птицо,да си обличам якето?!
Ще е интересно за мен ако тук се споделят и подобни случки.Фрапираща и откачена случка,която сте имали и вие,с непознати хора,които са ви спрели и са ви казали нещо странно.

# 391
  • в кукувиче гнездо
Дайте да разнищим темата за енергийните вампири- аз имам вътрешната представа, че съм срещала няколко през живота си. Свързващото звено между тях като се замисля е, че не се чувстваха щастливи.Възможно ли е тази енергийна липса да цеди другите?

Ами, аз почти всичко съм си разказала тук. В началото, като малка, може би 4-5 годишна имах спомени от съвсем различен живот за мен. Дори ги бърках с настоящето. Единият е като усещане за голяма река, жълта, мръсна, сал, на него съм аз, цветя и някакъв русоляв мъж. Ккава е тая картина аз така и не знам. Изпращане ли, смърт в предишен живот ли, не знам, но това е ярък спомен от детството ми та до днес. Като ученичка започна да ми се случва да излизам от тялото си. Живеехме на 15 етаж и понеже аз винаги излизам, както казах вече, през прозореца, много се страхувах да не падна... Първият път като минах през прозореца и започнах да се въртя, като кълбо навън разбрах, че е ужасно приятно и не е страшно. И така се почна. Излизала съм десетки пъти, имала съм някакви срещи там дори с дядо ми, който е отдавна покойник. Както писах най-запомнящо от тези астрални пътувания е, когато видях предишният си живот, като капитан на кораб и потъването му в морето. Истината е, че аз ужасно се страхувам от морето, дълбокото, водата. 

Очевидно си отработила тази способност в предишен живот, чела съм, че на никого не се дава ей така- на всички, които го правят трябва да си го заслужат. Извинявай за въпроса, но често хората с такива способности не се чувстват много ок в личен план. Има ли нещо подобно при теб? Нормално ли се развива живота ти (работа, лъбов...) или имаш блокажи? Извинявай за въпроса ми, ако го сметнеш за неуместен - не отговаряй.
Аз мисля, че съм си го отработла това в този си живот. Просто от много време ми се случва, осъзнах го в някакъв момент и така. Иначе си живея съвсем нормален живот. Е, вярно, понякога мъжът ми ме дразни много, ама чак сериозни драми няма Simple Smile... А и не ми се случва нещо по-различно от на останалите тук. Просто лека полека се случваха нещата, първо като усещания, после като картини и звук.

# 392
  • Карлово
Върви,върви,и тъкмо да завие зад ъгъла на блока,и спира,и все така гледайки в посока към пейката,бавно отстъпва няколко крачки назад.Възможно е да се филмирах излишно,но при мисълта,че ще дойде и ще ме заговори,на секундата се ометох оттам.Сега,като е минало време от случката,даже ми се струва крийпи как тя почна да отстъпва назад,както си вървеше.Е, и аз я гледах де,може затова и тя да се е загледала...
Може да е помислила, че сте познати и да се е върнала да се извини, че не те е познала в тъмното.

А иначе светът е пълен с откачалки и се държат грубо, просто защото си им попаднал на пътя. Мъжът ми винаги ме предупреждава да не им се набивам в очи и да не провокирам хората, защото не знае човек как ще реагират.

# 393
Да споделя и аз една странна случка.
Имам едни далечни роднини, дъщерята К. е на 39 и все не може да си завърти мъж, красива, образована, но с каквото и да се захване няма късмет. Майка и отива (Без К да знае) на някаква жена, която е била известна врачка по препоръка на приятелка, за да пита защо К. не може да се задоми.
При което леля М. като си задава въпросът защо дъщеря и така -  врачката директно пита - Коя е Славка?
Което е супер странно, защото това име не е често срещано, ако беше измамничка щеше да пита кой е Иван, Георги, Мария... Та Славка е бабата на К. по бащина линия. Много проклета жена, не е искала да се жени сина и за майката на К. , до края на живота си само мизерии прави.
Според мен е голямо съвпадение...
Но моята брилянтна роднина вместо да зададе допълнителен въпрос или нещо и става лошо и си излиза по бързата процедура... аз поне бих питала какво общо има славка....
Минаха години от тази история и К дори не я знае и още си е неомъжена.
Майка и я е страх да и каже, че "ще почнат старомомински скандали", а самата тя е атеистка, не знам въобще как попада на врачката....
Седя и си мисля от много време насам за този случай.... дали не е късно за К? Ако си от 20 години под някакво негативно влияние, тежка карма или родова карма знам ли, в някакъв момент тази енергия не става ли част от теб, като тумор, който толкова се е разрастнал, че ако го отрежеш ще убиеш пациента...
Та така.

# 394
Е, много странно, че знае коя е Славка! Simple Smile
Цъкам из нета, социални мрежи – Фейсбук, Туитър, Инстаграм и ви разбирам всички роднини, приятели и близки по лайкове, пожелания за празници, постинги, отбелязвания.

# 395
Е, много странно, че знае коя е Славка! Simple Smile
Цъкам из нета, социални мрежи – Фейсбук, Туитър, Инстаграм и ви разбирам всички роднини, приятели и близки по лайкове, пожелания за празници, постинги, отбелязвания.

Нито едно от въпросните лица няма фейсбук или инстаграм- това е жена на 65+ години, а бабата Славка ако беше жива щеше да наближава стотака , роднината ми е отишла без запазен час, т.е не я е очаквала.

# 396
Искаш да кажеш, че бабата Славка от отвъдното подлива вода? Дълбоко се съмнявам. По-скоро причината е в самата "мома'. Simple Smile Извинявам се за офтопика, спирам.

# 397
За енергийните вампири, ще моля за акъл. Има две циганки, стоят на едно и също място почти всеки ден, по отделно. Да спират хората да врачуват. Минавам оттам и ако искам да ги избегна, трябва да вървя по слънцето. Яд ме е да го правя, а и трудно понасям жегите. Затова цяло лято минавах покрай тях. И се почва едно подвикване... Винаги почват с "Много си благородна", хахахаха, ама винаги. И после дълго нещо дуднат по мен. Гледам да не се филмирам, но е много неприятно. Какво си казвате в такива случаи. Аз никога не ги гледам в очите.    Един път имах в мен точно 50 ст., колкото за автомата за кафе да пия едно в центъра и да се прибирам по капли. Тъкмо си го мисля това и тая вика "Ела, не ти искам пари." Досмеша ме, явно вече много ми личи, че съм зле финансово, щом и такива го виждат.

# 398
На любопитна тема попаднах Simple Smile Да разкажа и аз нещо. На вилата имаме "наематели", български турци ли са, не знам какви се водят. Качили се на главата на баба ми и не щат да си ходят, а наемът е символичен. Тази година настъпих, че не искам да си карам карантината в панелката, а те да ми се търкалят на двора. Убедих бабата, и им казахме да си ходят. Почнах да се занимавам с майстори да оправят спукани тръби в банята, да местя багажи. В това време те още са там, дали сме им срок пролетта, да имат време да търсят, и че имало нещо по закон, че не можело преди зимата да се гонят наематели. Миналата седмица отивам за малко на вилата, че съм забравила да източа новите тръби, да не се спукат от замръзнала вода по тях. В това време на наемателите им дошли на гости техни роднини. Направо се чудя дали нямат и нещо циганско в тях. Мъжът говори с такъв акцент. Иначе образовани хора, не са страшилища. Но запознавам се с една жена, и тя разбира се безкрайно любезна. Усещам как ме оглежда от глава до пети, и погледът й се спира на гривните и украшенията ми. В един момент даже не толкова виждам, колкото усещам насочен поглед към гривничката на лявата ми ръка - тя ми беше подарък от щерката на най-добрата приятелка. Минути по-късно тази гривна се разпадна от само себе си, камъчетата се разпиляха. Паникьосах се, и я оставих така, без да я събирам. Скоро след това си тръгнах, понеже започнаха отдалече да обясняват, колко сложна била процедурата по смяна на адрес. Адвокат ние имаме и чакаме търпеливо пролетта, и сме проверили да нямат претенции за къщата. Но не ми хареса как се почувствах там. По цялата къща навързани на странни места някакви панделки и насипана пепел или утайка от кафе - за цветята знам, че се тори, ама защо на тревата ще сипе кафе... и тия грозни неща завързани по дървета, по терасите, по къщата... и някакви странни предмети... Чакам ги да си отидат и сигурно ще напаля тамяни да окадявам Grinning

# 399
За енергийните вампири, ще моля за акъл. Има две циганки, стоят на едно и също място почти всеки ден, по отделно. Да спират хората да врачуват. Минавам оттам и ако искам да ги избегна, трябва да вървя по слънцето. Яд ме е да го правя, а и трудно понасям жегите. Затова цяло лято минавах покрай тях. И се почва едно подвикване... Винаги почват с "Много си благородна", хахахаха, ама винаги. И после дълго нещо дуднат по мен. Гледам да не се филмирам, но е много неприятно. Какво си казвате в такива случаи. Аз никога не ги гледам в очите.    Един път имах в мен точно 50 ст., колкото за автомата за кафе да пия едно в центъра и да се прибирам по капли. Тъкмо си го мисля това и тая вика "Ела, не ти искам пари." Досмеша ме, явно вече много ми личи, че съм зле финансово, щом и такива го виждат.
Не обръщам внимание, за първи път като ме спря циганка ми разправя за бъдещето и щяла да ми каже още ако й дам 20лв. да ми направи талисман, бях тинейджърка и я изслушах, но щом ми поиска пари разбрах накъде бие, казах, че нямам, наистина нямах, и се договорих с нея на другия ден да се срещнем да й дам. Разбира се избягвах да минавам по този път. Случвало се е няколко пъти така, да ме подвикват, но обикновено ходя със слушалки и не ги поглеждам.

# 400
Като стана въпрос за странни хора, да разкажа и аз една случка. Излизам от къщи и бързам към спирката на тролея. Нашият квартал е с много зеленина и тесни пътечки. По пътеката пред мен върви жена с куче, не е от познатите от квартала. Тя върви бавно, аз бързам, тя не се отдръпва. В един момент я застигам близко и питам може ли да се разминем. В момента тя се обръща към мен и започва да духа с уста срещу мен. Е, така и не можах да я разбера какво прави, уплаши ли се от мен или какво, защо така реагира. След това я видях веднъж в тролея, стоеше спокойно до мен.

# 401
  • София
За енергийните вампири... И после дълго нещо дуднат по мен. Гледам да не се филмирам, но е много неприятно. Какво си казвате в такива случаи...
Тези не са енергийни вампири, но наистина е много неприятно да ти подвикват, да вървят след теб и да настояват да ти говорят. Понеже съм чувала просяци да кълнат хора, които не са им оставили пари и ми е още по-дискомфортно. Една приятелка сподели, че ѝ предложили, когато подмине и чуе подобно дуднене зад себе си, да си помисли в посока дуднещия: "От твоята уста, на твоята душа!". Може да е самовнушение, но ми става по-леко след тези думи.

# 402
  • България
Във връзка с енергийните вампири,днес попаднах на това:
"Колкото повече се ядосваме
и изразяваме негативното,
и сме в порока,
ние се отдалечаваме от Бога.
И именно това е причината човек да няма енергия!
Защото се е отдалечил.
Това, между другото, е причината за енергийните вампири.
Енергийните вампири са хора, на които
тотално е прекъсната връзката с тази Сила
и с положителната енергия на космоса,
и с Господа.
Те търсят да се захранят с енергия от други хора, понеже отгоре не се захранват.
Та при всички нас, в една малка степен, тази връзка е леко позакърняла, прекъсната."

# 403
Като заговорихте за астрални разходки и аз съм имала доста такива.Не винаги съм ги разбирала и усещала,но замисляйки се след това разбирам,че най вероятно това е било.От много малка сънувам и от също толкова малка помня сънища които са ми оставили ярко впечатление.Филми и телевизия не гледам по принцип защото съзнанието ми се влияе от тях също и от ежедневието.Обаче пък и да има влияние от тези две обстоятелства това са сънища които започват веднага след като заспя и се будя след всеки сън следващите нямат нищо общо с деня ми или филми.
Та сънят който според мен беше астрална разходка до предишен живот беше следният,но не помня подробностите.Бях руска снайперистка дори помнех как изглежда търсих я в гугъл.И имаше една която прилично си съвпадаше със съня ми.Интересното е,че аз съм доста заинтересована и историята покрай втората световна война винаги ме е вълнувала.Освен този сън сънувах и друг свързан с войната бяхме на бойното поле стреляше си имаше бягащи имаше мъртви.Качихме на камион и се оттегляхме...не помня подробности бях си казала,че такива сънища ще ги записвам.Обаче когато започна да ги пиша ми се струват адски не нормални и се отказвам,но май ще  ги записвам вече....

# 404
Да споделя и аз една странна случка.
Имам едни далечни роднини, дъщерята К. е на 39 и все не може да си завърти мъж, красива, образована, но с каквото и да се захване няма късмет. Майка и отива (Без К да знае) на някаква жена, която е била известна врачка по препоръка на приятелка, за да пита защо К. не може да се задоми.
При което леля М. като си задава въпросът защо дъщеря и така -  врачката директно пита - Коя е Славка?

А случайно да знаеш как се казва врачката и откъде е?

Общи условия

Активация на акаунт