С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
То и аз взех общ кредит и сега сама си плащам вноските... Ама той поне наема плаща целия...

# 136
  • София
Ох, назад поясних. Става въпрос за момента. Ще видя есента как ще са нещата с малкия и дали ще мога да започна на цял работен ден.
По принцип уговорката ни с мм е - той да излезе да работи навън, аз тук да гледам децата и всичко останало.

# 137
Ох, назад поясних. Става въпрос за момента. Ще видя есента как ще са нещата с малкия и дали ще мога да започна на цял работен ден.
По принцип уговорката ни с мм е - той да излезе да работи навън, аз тук да гледам децата и всичко останало.
Успех с плановете.
Но ще е доста трудно с 2 деца, работеща на пълен ден и евентуални разболявания, почивки на у-щата, ваканции, затваряния за Ковид и да си сама родител само.

# 138
Рокстар, аз ти съчувствам, никоя жена с дете или деца не бива да бъде поставяна в подобно положение. При наличие на здрав, прав мъж. Надявам се твоя да се осъзнае скоро и да си поеме задълженията. Една част от тях са точно да те успокои емоционално, че всичко ще е наред. Успех и не се чувствай виновна или отговорна.

# 139
Здрав прав мъж и ходи да работи, както виждаме, освен ако не сме разбрали грешно. Очевидно за другите неща друг е мислил и сега иска да го види готов научен, че и емоционална подкрепа (каквато всъщност не знаем дали и кога той оказва или не оказва). Е, много искате. Simple Smile

# 140
Добре е този здрав и прав мъж да подобри поне малко финансовата си култура. Не може да замине да работи извън страната и да остави жена си и децата да се чудят как ще изкарат до заплатата му. Справедливостта изисква да кажа все пак, че е добре и двамата да подобрят финансовата си култура, а може би и да предприемат по-сериозни промени, защото аз откакто съм в този форум, през месец-два чета, че Рокстар и семейството ѝ са на ръба във финансово отношение. Проблемът не е нито от днес, нито инцидентен. Не е малко дете този мъж, за да минава с номера "На ти едни пари, които съм изкарал и се оправяй както намериш за добре.

# 141
Офтопик. Пак аз. НачЕ вчера трябваше да се съберем няколко човека в най добрата ми приятелка да кажем чао на апартамента и в който често се събираме защото го дава под наем. Идеята беше да приспя детето и тогава да изляза. Бях предупредила че ще ходя бях се настроила. Но мъжо ми се примоли да си остана вкъщи да гледаме филм и да се гушкаме. Казах му че ако заспи няма да му простя. Съгласих се. Часът е 21.45 тъкмо съм приспала детето влизам в хола и го гледам вече спи 3ти сън. Просто нямам думи.

# 142
Ми събуди го, де..)

# 143

Е събудих го. Докато избирам филм заспа седнал. Поне попаднах на хубав филм и си го изгледах сама с удоволствие.

# 144
  • София
Ти пък защо не излезе:) Будиш го, казваш му, ще е дежурен по спящо бебе и бай-бай Simple Smile

# 145
Ти пък защо не излезе:) Будиш го, казваш му, ще е дежурен по спящо бебе и бай-бай Simple Smile
Точно..)

# 146
Аз не разбрах защо изобщо майката трябва да приспива бебето в тази ситуация. Щом таткото е толкова поспалив, да ляга при бебето и да си спинкат двамата. Simple Smile

# 147
Аз така предпочетох да я приспя и да изляза. Исках да си я гушкам защото по цяла седмица съм на работа и събота и неделя гледам да прекарвам максимално много време с нея. А не излязох като го видях, че е заспал зашото бях грозна, рошава и по пижама и щеше да ми трябва  още час да се оправя а идеята беше да съм готова от преди това и да я приспя и да тръгна.за следващия път ще си знам.

# 148
За следващи пъти се научи да реагираш спрямо ситуации и да се спретваш бързо, за да не се оправдаваш с човека, дето бил заспал. С дете не е като без дете, ама ако искаш, другия път си измисли друга причина да мрънкаш.

# 149
Е според мен си е напълно основателно мрънкането ми. Той ме моли да не ходя и после заспива. Аз не мрънкам, че съм останала вкъщи. факт ако достатъчно ми се ходеше щях да се оправя и да отида. Ама тъпо постъпи просто.

Общи условия

Активация на акаунт