С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Е, не ще. Навива се , но през два дни с едното дете, за 30-40мин.

# 241
  • София
А ти защо не излезе без деца в края на работния му ден?

# 242
Ще си седи вкъщи. Наглец.

# 243
Ще си седи вкъщи. Наглец.
Пропускаш, че освен, че си седи вкъщи не си поглежда децата.

# 244
Работи днес от вкъщи, не стига че ми създава напрежение , че ще обядва в нас, докато съм с малкото дете  - т.е. повече готвене.

Чета, чета. Внимателно всичко. И не мога да разбера защо не го изхвърли, ми ще готви и за него. Няма смисъл да я питам, щото предполагам, че ще ми отговори нещо за семейство, децата и бащата.
Simple Smile

# 245
Той голям оптимист тоя човек-с 2 деца вкъщи филм да гледа.

# 246
Ужас 😬

# 247
И докато такива като Дренка го защитават, ще има жени с по 2 деца, които нямат време и да се изкъпят, защото "милото" работи и му се полага петък вечер да гледа телевизия. А жена му - кучета я яли. Нали по цял ден си е в къщи - какво прави?
  И ще я има тази тема, където да изпускат напрежението.

# 248
  • волно калдъръмче
И докато такива като Дренка го защитават, ще има жени с по 2 деца, които нямат време и да се изкъпят, защото "милото" работи и му се полага петък вечер да гледа телевизия. А жена му - кучета я яли. Нали по цял ден си е в къщи - какво прави?
  И ще я има тази тема, където да изпускат напрежението.
Дренка отдавна ги е яла тез вафли и е забравила вкуса им.

# 249
Работи днес от вкъщи, не стига че ми създава напрежение , че ще обядва в нас, докато съм с малкото дете  - т.е. повече готвене.

Чета, чета. Внимателно всичко. И не мога да разбера защо не го изхвърли, ми ще готви и за него. Няма смисъл да я питам, щото предполагам, че ще ми отговори нещо за семейство, децата и бащата.
Simple Smile
Както винаги вадиш нещата от контекста.

# 250

Дренка отдавна ги е яла тез вафли и е забравила вкуса им.

Абе, то и аз съм ги яла, ама пусто - не забравям. Ако можех, как ми се иска да можех...

# 251
Дренка изпитва някакво извратено удоволствие да укорява жените. По някаква причина ги е намразила. Може да са ѝ изневерили в миналото и това да я провокира.
Познавам такива жени страдали от системни изневери или зарязани заради друга. Все лошите жени откраднали мъжете са им виновни, а мъжете едни бели и добри...

# 252
  • волно калдъръмче
Абе, то и аз съм ги яла, ама пусто - не забравям. Ако можех, как ми се иска да можех...
Ем, такова е. Има и злопаметни. А те са станали такива от много хубаво.

Лимонче, аз мисля, че тя е зарязала мъж си, след като му е опростила великодушно всички прегрешения, което от своя страна е реабилитирало всички прегрешения на синовете Адамови.

# 253
Айде, почна се със свободните съчинения. Аз тоя човечец не го познавам, тук виждам една женица, на която ѝ идва зор да готви повече, щото тоя си останал у дома.
Жалки истории, уважаеми дами. Аз никого не защитавам, но и това вашето какво е - не знам. Всеки мъж, под ножа, щото на жената нещата не ѝ се случват по свирката.
Пък всички семейства искате.

# 254
Семейство, скъпа ми възкисела Дренка, означава и двамата да влагат и да ги е грижа един за друг. Не може единият да е само консуматор. Да изисква, а нищо да не дава. Нормално е на жената да и е дотежало, отглежда две малки деца без особена помощ от бащата, а от друга страна той изисква тя да се грижи и за него, докато той прекарва свободното си време гледайки филм. Нима жената няма нужда от време за себе си?
Съжалявам за нещата, които си преживяла. Явно нещо много те е травмиращо в миналото, но е време да го пуснеш и да продължиш напред.

Общи условия

Активация на акаунт