С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Аз ли? Благодаря ти, напълно излишно се хабиш да проектираш върху живота ми Simple Smile
Някоя жена влиза тук, изплюва нещо битово и още поне десет скачат срещу мъжа ѝ. Много успокояващо, няма що. До следващия път. Или следващия мъж, със същите проблеми. Simple Smile
Ти за мен недей съжалява, но на мен ми е жал за всички дами, омъжени за очакванията си.

# 256
Горкичката Hug

# 257
дотежало й е да сготви еднократно на мъжа си?
много е тежко, да
направо потресаващо
добре, че бнд й не обядва всеки ден в собствения си дом

# 258
  • волно калдъръмче
Аз съм работила от дома и това не ми е пречело да сготвя, да изпера и да ошетам. Въпрос на организация е. Какво пречи на силата да свърши две от тези неща, докато съпругата му се занимава с бебе, не разумявам.

# 259
Не е акцентът в едното готвене. Споменах го, за да добиете повече представа, често му споменавам да остане в къщи и остава. Но проблемът е в очакванията. Аз си представям, че свършвайки повече работа , той ще го оцени , ама е все тая.

Благодаря за коментарите

# 260
Не се хващам за готвенето, а за отношението, което прозира под него. Ясно е, че сте във вражда, и се дразните един друг. Обаче това няма да се реши тук, и с атаки от жени срещу мъжа ти.

# 261
  • волно калдъръмче
Аз си представям, че свършвайки повече работа , той ще го оцени , ама е все тая.
Нищо няма да оцени. Обикновено приемат, че това ти е призвание и на един етап децата в къщата са +1.

# 262
много е тежко, да
направо потресаващо
Бих се съгласила изцяло, но май в картинката има две малки деца, едното от които бебе. Ако това бебе е и ревливо, разбирам защо постът на Лиса е такъв киселоч. Особено, ако е недоспала. Ако греша, значи киселее излишно.

# 263
Точно две малки деца, в отглеждането на, които мъжът почти не се включва. Отказва даже на разходка да ги изведе.

# 264
Аз също в началото не разбрах поста. На първи прочит изглежда така, сякаш жената направо мрази съпруга си. Но за да се стигне до там явно много е насъбрала и готвенето е само един детайл.
Не става въпрос за очаквания, а че много хора в началото са едни, а с годините се променят към лошо. Ако е поемал повече ангажименти вкъщи, когато са били още без децата и битовизмите почти не са се усещали, а сега, вече с две деца той се държи като трето такова - нормално е жената да е кълбо от нерви и да я дразни и дишането му. Особено, ако отказва да разговарят и да се разберат като големи хора или я подценява съзнателно като заетост, занимания и умора.
А и какво ненормално е да имаш очаквания към най-близкия си човек - да сте заедно във всичко, и лошо, и хубаво? Към кого да имаш очаквания - непознатите на улицата ли? Ще излезе, че трябва да си доволна, ако половинът не пие и не те бие (много). Все жените имаме ПРЕТЕНЦИИ, а за мъжете - те са си такива, оставете ги.

# 265
и аз бих се съгласила, ако е ежедневно, но киселеенето за еднократно е загуба на време, енергия и емоция за самата жена, която е натоварена достатъчно с две деца и редно да се щади заради себе си + тоз мъж не е комшията или пешо от улицата
мята едни яйца на очи и е готов с обяд/вечеря
но ако тя иска просто да помрънка във форума, защото е недоспала - ок

пп той остава, за да работи у дома, не за да помага на децата или разбрах погрешно?

много е тежко, да
направо потресаващо
Бих се съгласила изцяло, но май в картинката има две малки деца, едното от които бебе. Ако това бебе е и ревливо, разбирам защо постът на Лиса е такъв киселоч. Особено, ако е недоспала. Ако греша, значи киселее излишно.

# 266
Естествено е да имаш очаквания, лошото е когато те подвеждат. Ето, тя още си чака да я оценят. Даже повече работа вършела, белким я оцени някой. Жалко, наистина. Около мен всяка трета (колеги, познати, приятелки) е с паник атаки, изнервена, недоволна, мъжете им - и на тях все нещо им има, децата дразнят.
Понеже много обичате да се делите на половини с мъжете си - ако не се грижите за тялото си, то се “отплаща” по неособено приятен начин. Така е и в партньорството, и за двамата се отнася.

# 267
  • София
Вие се майтапите! Как успяхте да намерите кусур на жената, която по цял ден се занимава с деца и вечерта вместо миУото да й остави два часа да диша и да се занимае със собствените си деца, сяда да гледа филм. Филм, моля ти се, му се догледало с две бебета в къщата, преди да са сложени да спят. Майката да им бере гайлето, нали цял ден и без тва го прави. Тва може да хрумне само на човек, който деца не е гледал.

# 268
Работата в къщи при нас означава - ММ се заключва в едната стая в 8:50, идва на обяд за 15мин, и в 18:00часа или по-късно излиза . Пази се тишина. В случая вчера след като се навечеря, погледна децата кой какво прави 10-15мин и се върна в тая стая и си пусна филма. Аз съм против човек ,прекарал 9часа на екран, да прекара пак пред него докато си легне. Беше сприхав и му казах да стане да се рязходи или каквото иска, защото всеки нормален човек ще се сдуха. Бил много уморен и не ще.
Чудя се при следващата такава ситуация как да реагирам, защото сега си изля всичко на мен.

# 269
Човекът работи от дома. Както правеха и правят много други жени и мъже, също с деца вкъщи. Ти като си против той да стои пред екрана - замисляш ли се, че отношението ти е като към трето дете и му нареждаш какво да прави? Естествено е да ти се дърпа, и всъщност от нас какво точно очакваш - идеи, съвети? Щото ако не ти, то едва ли има друг да го познава по-добре от теб.

Общи условия

Активация на акаунт