С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • БУРГАС
Моя така и не се научи да си оправя чорапите като ги свали. Винаги ги сваля на топка и ги оставя някъде произволно. Еми последния път ги изпрах ей така на топка! Казах му този път няма да ги оправя, а той ми вика:Не ми пука! После имаше ИИИИИИ какво се е случило с тези чорапи? Обаче най-много се дразня когато прави всичко възможно да помогне на някой чужд човек по възможно най-бързия и ефективен начин, а когато е за нас и ако трябва да ангажира някой, за да се свърши даденото нещо и отлага, увърта, върти, суче само и само да не ангажира никой да не безпокои никой. Исках само да изпратя едно малко колетче с дребни неща по негов приятел и всеки ден го питах кога ще му звъннеш?Човека каза в началото на Декември да му звъннеш. А той се правише, че не ме чува. Е днес му звънна, но човека вече е тръгнал. После се сети след като аз се нацупих да върти телефони и да търси вариант с други хора. Защо? Защото аз се разкрещях и щях да се разрева, защото мамка му това бяха коледни подаръци за моите племенници. Да моите! Деца са исках да ги зарадвам.

# 586
То зависи и как го прави това “всичко възможно” - дали пряко от себе си или иска от теб да ангажираш свои хора, за да се свърши нещо, важно за него.
Аз бих намерила най-бързия възможен начин, без да разчитам на когото и да е. Е, тъкмо приятелка ми прати нещичко по пощата. Просто отиде и го изпрати, без да пита, без да чака транспорти и други угодни моменти.
Simple Smile

# 587
  • БУРГАС
То на вълка за това му е дебел врата, защото сам си върши работата! Заминавам през седмицата на пощата и си пращам нещата и толкова.

# 588
Не го разбирам това, с изпращането на неща по човек, който пътува в същата посока. Не знаете с какъв багаж пътува и дали ще има място в багажа си. Освен това може да го притесните, ако пратката е чуплива.
В наши дни има куриери, пращаш по тях и забравяш за проблема.

# 589
  • БУРГАС
Не го разбирам това, с изпращането на неща по човек, който пътува в същата посока. Не знаете с какъв багаж пътува и дали ще има място в багажа си. Освен това може да го притесните, ако пратката е чуплива.
В наши дни има куриери, пращаш по тях и забравяш за проблема.
Знам с какъв багаж пътува и дали има място. Човека ни е близък и ще ходи до вкъщи. За това исках да пратя по него. Не е чужд и непознат!

# 590
  • София
И защо не му се обади като ви е близък? Явно на мъжа ти му е било неудобно да го товари с такава задача.

# 591
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И защо не му се обади като ви е близък? Явно на мъжа ти му е било неудобно да го товари с такава задача.
Да, има вариант на мъжа да му е неудобно, или да не му се занимава. Моя мъж също не е особено контактен, за доста неща ме моли аз да се обаждам и да говоря.
Пътуващия и той е могъл да звънне, да каже, че тръгва, ако ще дават нещо, да дават.

# 592
  • БУРГАС
Не виждам смисъл да се обяснявам повече. Целта на темата е всяка жена да се оплаче от нещо с което я дразни мъжа и. Не е нужно вие да дълбаета и да развивате всякакви теории. Съжалявам, че изобщо се включих. Хубав ден на всички! Занимайте се с нещо друго, а не с моя коментар,не си губете времето.

# 593
  • София
Много ме дразнят мъжете, които принадлежат емоционално и носталгично на бивши жени, особено на такива, които са майки на децата им.
Такива мъже използват новите си връзки, за да се оплакват от това, че не са оценени от бившите жени и позволяват да бъдат манипулирани за техните цели.
Такива мъже са готови да приберат обратно бившите жени, стига те да го поискат, защото са майки на децата им.
Мразя слабохарактерни мъже, които не са глупави, но позволяват да изглеждат такива.

# 594
  • волно калдъръмче
Много ме дразнят мъжете, които принадлежат емоционално и носталгично на бивши жени, особено на такива, които са майки на децата им.
Такива мъже използват новите си връзки, за да се оплакват от това, че не са оценени от бившите жени и позволяват да бъдат манипулирани за техните цели.
Такива мъже са готови да приберат обратно бившите жени, стига те да го поискат, защото са майки на децата им.
Мразя слабохарактерни мъже, които не са глупави, но позволяват да изглеждат такива.
Твърде вероятно е решението за раздяла да не е тяхно и да си преживяват. Мен би ме подразнил фактът, че баламосват нова жена, преди да са преболедували старата.

Майка на деца или баща на деца е без значение, когато приоритетът е ясен. Щом детето порасне и си хване живота в ръцете, за родителите, събрали се заради него, става все по-трудно да останат заедно.

# 595
  • София
И аз го забелязвам напоследък - не обича жена си, изневерява й, обаче не му стиска да си тръгне като мъж, а замазва положението с лигави приказки. Гадост!

# 596
  • волно калдъръмче
Нее, обича я, но повече обича животното в себе си.

# 597
Дъщеря ми, на 6г. чете ( сричайки) книга. Стига до някаква пряка реч от типа: - Едикаквоси...- каза София бягайки напред.
Обяснението беше: Пряката реч обозначава, когато някой говори в книгата. Речта му се затваря в тирета и след това се обясняват физическите действия на даденото лице.

Щерката мига, аз мигам...

Математиката я обяснявам аз, защото ме е страх да не тръгне да обяснява таблицата за умножение с интеграли... 🙄

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 16:13 от Eli..........

# 598
  • Далечният изток
Дразни ме, че няма никакво чувство за хумор... Ама никакво. Ние със сина постоянно се шегуваме, а той приема всичко буквално. И със сбърчения нос и чело, вечно сърдита физиономия и никаква усмивка.... Това ужасно ме дразни. Искам да се усмихвам, а не само сериозни теми и сериозни физиономии...

# 599
  • софия
Дразни ме, че няма никакво чувство за хумор... Ама никакво. Ние със сина постоянно се шегуваме, а той приема всичко буквално. И със сбърчения нос и чело, вечно сърдита физиономия и никаква усмивка.... Това ужасно ме дразни. Искам да се усмихвам, а не само сериозни теми и сериозни физиономии...
Аз също приемам нещата буквално, имам чувство за хумор, но малко хора го разбират. Смятам, че това има връзка с моето детство.

Общи условия

Активация на акаунт