С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 257
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Това е ужасно. Може би се е ядосал от друго, накарали сте го да се почувства като глупак.

# 571
Това е ужасно. Може би се е ядосал от друго, накарали сте го да се почувства като глупак.

Ще стане много дълго, за да обясня цялата ситуация, но не се е почувствал като глупак. Той просто казваше, че не можем да съдим от страни когато не познаваме как са нещата от вътре и прочее... А и характера му е такъв, никога не би признал нито пред нас нито пред себе си, че е сгрешил в избора си, защото важното било че я обича.
Но наистина жена му беше такъв паразит. Всички я понасяхме само от уважение, а тя дори му удари шамар пред нас, неговите приятели , на вечеря у нас за абсолютна глупост... И въобще за 15г една добра дума не сме чули от нея за него.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:42 от Eli..........

# 572
Това, че ти не понасяш нечия жена, или айде - не е за търпене, не значи че той не си я търпи (криво-ляво да е, само той си знае човекът).

# 573
Ще ме побърка, толкова е стиснат!
Купил намален хляб, с изтекъл срок на годност!
Много иска от храна да пести, изобщо да пести! 🤬

# 574
Elizabeth_ да си го яде сам тогава.
Моят от скоро е в другата крайност, купува количества храна която аз не ям.
20кг туршия, 2кг сланина и от тази сутрин поне 10кг риба, обяснението е "прияде ми се"...
Във фризера място почти няма, започвам да подарявам на приятели.

# 575
За да постигнете консенсус относно пазаруането,записвайте поне един месец похарчените за храна пари и после му ги покажете,ама детайлно по пера.Лично изпробвано-действа.

# 576
Купил намален хляб, с изтекъл срок на годност!
Превърни дефекта в ефект. Мушни филийките хляб за няколко часа в много слаба фурна. После ще имаш чудни сухарчета за хрускане или можеш да ги смелиш на галета.

# 577
За икономисаните му 50 стотинки, тя ще изгори ток за два лева. И работа ще си отвори...

# 578
Е, те, 50-те стотинки, така и така са заминали. Поне да си приготви нещо вкусно, вместо да метне хляба в кофата.

# 579
Аз стар хляб правя на кубети/ крутони с олио и шарена сол. Унищожава се за нула време.
И то за максимум 30 мин

# 580
Ох, откакто не ям хляб, само си представям кубети, баница от стар хляб, разни работи панирани в галета. Гладна кокошка.

# 581
Уиш, не, че не съм съгласна с идеята. Ама да не го учи така.

# 582
За наказание, мъжът да приготви кубетите, да ѝ налее чаша вино и да и подава кубетка след кубетка в устата.

# 583
  • София
Никакви кубети - да му го сервира тоя хляб цяла седмица на закуска, обяд и вечеря. Като си го е купил, да си го яде.

# 584
  • София
Моят мъж има някакви странни разбирания за мен, но сега като чета май аз съм странната. Joy
Правилата са- който готви не мие чинии или всеки сам си мие чинията. Аз си измивам всички мръсни чинии без да деля, той само тези, които е изцапал Joy
Ако мъж третира половинката си в стил "всеки сам си мие чинията", то първо не е дорасъл за връзка от семеен тип, второ много лесно се цери: жената пере, чисти и готви само за нея си, макар че начинанието е безмислено, т.к. такава връзка, според мен, не би имала бъдеще, освен ако жената не се остави да й се подиграват. Някак не си представям някой да застане пред пълна мивка и да измие само неговата чиния, неговата чаша, вилица и т.н., а останалото да го остави неизмито. Интересно тавата, купата за салата и други общо ползвани кой ги мие в тази 50/50 ситуация?

Общи условия

Активация на акаунт