С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Що пък да не е разтоварване готвенето?
Защото различните хора се разтоварваме с различни дейности. Мен готвенето ме разтоварва, но гладенето ми е смърт. За приятелката ми гладенето е релакс, готвенето е смърт. А де?

# 556
И за да си оправдае претенциите казва, че готвенето е женска работа Grinning
А мацката как да се научи, когато не е стимулирана правилно?

# 557
Тя не ти разправя, че е готованец, а есенцията е, че: който има претенции и мърмори – той да се захване щом смята, че се справя по-добре.
Разбрах какво ми казва. Не съм съгласна с оправданието, което приложи.
Ама голям зор да се набутаме в отношенията на двойката, за да направим генералния извод - ми да си сготви.
Тук чета какво ли не, в това число и какво усилие е да станеш да досипеш на мъжа си чинията, и да му я поднесеш.
Simple Smile

# 558
Не се е набутала тя, Дренче. Момъкът е решил да изнася инфо. Ако си беше траял и говорил с неговото си момиче, че му се ще да е еди как си сготвено нещо, нямаше да знаем сега, че той видиш ли не харесвал как готви, че и на леля/вуйна го споделил, чак.

# 559
Да де, а  тя - тук, че да стане по-интересно.
Simple Smile
Аз редовно дояждам разни, хм “творения” на приятелки, които не се оценяват от домашните им. Не е яко да си последният, който да даде обратната връзка Simple Smile

# 560
Все си мисля, че връзката е да им е и на двамата приятно. Ако ще се ритаме по кокалчетата или ще се спъваме по добре сам.
В този ред на мисли, нищо не пречи на момъка да сготви 2-3 пъти в седмицата или да помогне на момичето с приготвянето. Така ще покаже кое как той харесва. Наистина е неприятно някой да сготви, друг да се муси на направеното. Точно това камъче може да преобърне колата един ден.

# 561
Имаше една песен на НЛО "Благодаря ти мила" с култовото " мъжът в домакинство не се меси" , може някои мъже да я знаят , например моя😂

# 562
Ау, много мразех бившия като почнеше да готви.
Да, прекрасно му се получаваха нещата. Но да ми печеш половин кило месо 4 часа на бавен огън е егати ужаса.
Аз съм по ал англе- то- бързо да го сготвя, да хапна и да забравя.
То там бяха салтанати- че салата, че ракия, че откъде беше измислил една зима някаква салата с праз на Звездев и още сто неща, бях се побъркала да кълцам тоя праз.
Сегашния го оплюх по- напред- готви като костенурка, то докато накълца, нареже, че да прочете пак рецептата / за супа!!!/, само в заготовка минава час.
И не, не си падам по яденето, че да чакам някой да ми сготви. Един домат, сирене и салам, и съм готова.

# 563
Аз съм от бавно готвещите, които правят голям хаус в кухнята. ММ често ме гони от там, че не може да ме гледа как се въртя 😀 Не му се сърдя де. Щом има желание да готви. Като по-млада ми харесваше да готвя. Сега ми е гадно задължение, ако искам да се разтоваря ще си направя някоя маска, я на лице, я на коса.

# 564
Моят като готви му се получава супер. Само, че разваля по 100лв. да напазарува точни продукти за всичко и после мивката е  " думам ти дъще, сещай се снахо". Стои и ме чака, аз сготвих вика, може ли ти да измиеш 🤣 Не оставя неизползван съд в кухнята. Но да ми е жив и здрав 💙

# 565
Мм готви добре, често прави скара и си чисти след себе си. Луканки и чудесии.си прави в гаража да не цапа кухнята. Там си има машинки за мелене и пълнене, хладилник за каймата, сушилня и камера за опушване, бюро, антибак машина за дезинфекция, ръкавици, тв за ЮТ видеата, машина за вода и всякакви  джаджи

Аз като готвя,  не чакам на него да измие и обратното също важи.

# 566
Аз съм подла. Обичам да готвя и ми се получава добре, а на Уишмастъров му е супер омразно. Та, аз готвя любими на него неща, а после се измъквам от кухнята като мокра връв и го оставям да мие съдовете в знак на благодарност за вкусното сготвено. Добре, че ми е душичка да ми се връзва.

# 567
Моят мъж има някакви странни разбирания за мен, но сега като чета май аз съм странната. Joy
Правилата са- който готви не мие чинии или всеки сам си мие чинията. Аз си измивам всички мръсни чинии без да деля, той само тези, които е изцапал Joy

# 568
Кобилкина миналата вечер постна клип, в който обяснява как се дресира мъж чрез похвали и наказания. Само да не се лишава от секс 🤣
Каза, че на сестра й мъжа от пиещ и псуващ, ядящ много месо, сега е вегетарианец и духовник, след 15 години дресировка.

# 569
Истината е че познавам доста мъже, прекрасни хора, които като се ожениха, просто се зачекнаха като личности.
Мацките им промениха стила на обличане, прическата, храната, приятелите...
Но там не е дресировка, това е липса на характер когато ги доблежи жена, страх да имат мнение.. знае ли човек.
Скоро мой много любим близък се раздели със скочубрестата си жена. Когато вече бяха поотминали нещата, на една вечеря някой подхвана: добре де не виждаш ли как тя те унижаваше, убиждаше, злепоставяше пред приятелите ти, контролираше всичко което правиш  с конкретни примери и т.н.
Той не отрече нищо, но се ядоса че така говориме за Нея. Защото той бил приел това в нея когато са че оженили и винаги го е знаел, и не било наша работа (Факт, но все пак най-близък приятел).
Повече не се е говорило по въпроса.

Но исках да кажа, че в крайна сметка, тук никой не е с мъжа си от 2седмици, каквото е трябвало да се приеме сте го приели.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:44 от Eli..........

Общи условия

Активация на акаунт