С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 47 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Темата не е за разпределяне на задълженията, нали?
Уверявам те, че не е ощетен по никакъв начин. Нито прави нещо насила..))

# 76
Въобще него не го мисля. Чета това, което ти пишеш Simple Smile

# 77
Снощи пак хем се ядосах, хем ми беше смешно. През деня ми звъни и ме уведомява, че купил нови джанти за колата, които въобще не ни трябваха, нито пък имаме излишни пари в момента за подобни лиготии. Ама купил ги е вече, свършен факт, не съм мрънкала. Вечерта се чуваме и той ядосан. Оказало се, че за новите джанти му трябвали по-дълги болтове, та се наложило да купува и болтове. И като се почна едно мрънкане, ама половин час.  Аз му казвам да спре да се ядосва, защото нищо не се променя с ядосването му и квото такова, той продължава да наммила. И аз побеснях. Не заради джантите и болтовете, а защото мрънка за нещо, което ТОЙ е направил. Това му е редовния номер и честно казано мен това ме дразни адски много.

# 78
  • у дома...
Скрит текст:
Снощи пак хем се ядосах, хем ми беше смешно. През деня ми звъни и ме уведомява, че купил нови джанти за колата, които въобще не ни трябваха, нито пък имаме излишни пари в момента за подобни лиготии. Ама купил ги е вече, свършен факт, не съм мрънкала. Вечерта се чуваме и той ядосан. Оказало се, че за новите джанти му трябвали по-дълги болтове, та се наложило да купува и болтове. И като се почна едно мрънкане, ама половин час.  Аз му казвам да спре да се ядосва, защото нищо не се променя с ядосването му и квото такова, той продължава да наммила. И аз побеснях. Не заради джантите и болтовете, а защото мрънка за нещо, което ТОЙ е направил. Това му е редовния номер и честно казано мен това ме дразни адски много.
Говори ми! Преди две седмици обеща на наши приятели и на щерката, че ще отидем за три дни на екскурзия. При положение, че девойката ще бъде в 8 клас - ново училище, разходи... А в момента сме с леко притеснени финансово - не му беше времето за излишни харчове. Вчера сутринта му представих разбивка приход/разход за септември. Резултата беше "ма аз обещах и на детето и на тях". Варианти за финансиране на екстрата обмислям аз и предлагам.

# 79
  • София
О, не. За колата както и да е, преглъщам. Но общо взето обсъждаме всички големи разходи.

# 80
Преди няколко дни ме издразни ,че беше буден почти 24 часа пълни , след като спа 29 часа . Не мога да издържам да е буден през целият ден , вечерта и поне до 5ч. Сутринта , защото аз си работя от вкъщи и трябва да съм концентрирана , а той обича да говори , да се обяснява и когато реши да сподели определено мнение започва да обяснява в детайли как го е формирал в рамките на години дори , натрупва ми неговата музика и то , когато си почивам от работа,  както и тогава решава да започне да готви и т.н.  и още и

Извинявай, за геймър ли става дума?
За другото - моят начин като не искам да ме безпокоят е да се затворя в спалнята или офиса, ако се налага дори се заключвам като преди това обявявам, че не искам никой да ми се влачи. Ужасно е да ти дърдорят, когато имаш нужда от усамотение, спокойствие или да се концентрираш.

А с какво ме дразни моя: Както повечето знаят, мъжът ми е много привързан към родителите си и си ги обича толкова силно, че любовта го заслепява и му пречи на реалистичната преценка. Та... като се храним заедно в тази фамилия е традиция да гледаш в чуждите чинии кой колко яде. Аз никога не го правя, но реших веднъж да обърна внимание колко ядат родителите му, защото той непрекъснато повтаря, че ядат малко като мишлета, а за разлика от тях, нашите деца-тийнове ядяли прекалено много.
Мама и тати ядяли по 2-3 филийки хляб. Верно - толкова  са. Ама отгоре върху филийката е натрупано месо, риба, сосове и квото им падне. Ама ако филията е 1см дебела това отгоре е поне 10см. В добавка поне бутилка вино на калпак. Отделно и двамата са тумбаци - свекървата направо се търкаля. Близко до ума, че тия кила не са от миши порции.
А децата ни за разлика от тях са слаби и трите, като едното е направо на ръба на анорексията. А не е да не се храни - просто пубертет.
Освен това само обяснява на фамилията си аз колко много ям, при положение, че те сами виждат, че не ям чак толкова много. Отделно не съм и дебела.
Нашите порции му се виждат гигантски, а на мама и тати - миниатюрни. Rage

# 81
  • Sofia
Ох, Skrekkelig, толкова гротескно обрисуваш всичко, че много се хиля с твоите постове. Grinning

# 82
  • София
Гаргантюа и Пантагрюел!

# 83
Дано поне тук оценят Скрек, че е забавна за четене.

# 84
  • Обран бостан ;)
Нашите порции му се виждат гигантски, а на мама и тати - миниатюрни. Rage

Ако родителите му са в далечния край на масата, а масите в замъците са дълги, нормално е да му се виждат малки.

Иначе, макар доста детайлно да описвате порциите, напълно Ви вярвам, че не гледате в чуждите чинии.

# 85
Наистина не гледам. И не само, че не гледам в чуждите, а и в своята си не гледам и никога не знам колко пъти съм си сипала и колко кюфтета съм погълнала. Не ми се и налага - просто трябва да попитам който и да е от седящите на масата и ще ми се отговори с точност

# 86
  • Обран бостан ;)
Кюфтета лесно се броят. Можете да ги хвърлите в дълбокото като сварите леща или боб. Няма начин да ги преброят.

Впрочем след затворената Ви тема и онези постове в темата за дразненето ми се иска да попитам - какво Ви събра с този мъж ?

Химията ? В смисъл органичната - С2Н5ОН.

Нямам никакво обяснение как изобщо оцелява това семейство при всичките тия проблеми, които споделяте, че и магии.

# 87
МагиЙ ли чОх? Туй обяснява много неща.

# 88
Кюфтета лесно се броят. Можете да ги хвърлите в дълбокото като сварите леща или боб. Няма начин да ги преброят.

Впрочем след затворената Ви тема и онези постове в темата за дразненето ми се иска да попитам - какво Ви събра с този мъж ?

Химията ? В смисъл органичната - С2Н5ОН.

Нямам никакво обяснение как изобщо оцелява това семейство при всичките тия проблеми, които споделяте, че и магии.

съдба. Друго обяснение нямам

# 89
Цитат на: Skrekkelig link=topic=1243705.msg41215461#msg41215461 date=1597312843

[b
А с какво ме дразни моя:

Скрег,толкова си затънала в битовизмите и негативното.
Наистина ти пожелавам да изплуваш и да те радват ежедневни ,малки неща.

Общи условия

Активация на акаунт