С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 47 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
С непрекъснатото си треперене за здравето му. Само се следи какви симптоми има и от какво може да е болен...

# 91
  • Варна
Чуждите мъже не ви ли дразнят? 😄Добавям към тъпи и инфантилни, досадни и бавнозагряващи.

# 92
Мене всичките ме дразнят 😄

# 93
Хаха, не. Нали са чужди?)

# 94
Дразнят, ама си имат жени, да си ги мислят.

# 95
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чуждите мъже не ви ли дразнят? 😄Добавям към тъпи и инфантилни, досадни и бавнозагряващи.

Само някои ме дразнят, има и готини мъже, ама са чужди!

# 96
  • Sofia
Чуждите мъже не ви ли дразнят? 😄

Не. Даже тези във форума са ми най-търпими и приятни. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 97
Чуждите мъже не ви ли дразнят? 😄

Не. Даже тези във форума са ми най-търпими и приятни. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мхм. В този форум мен най-много ме дразнят чуждите жени. Stuck Out Tongue
Мъжете... Имат си кой да им се дразни – със сигурност. Laughing

# 98
  • волно калдъръмче
На младите години: искам да обсъдим нещо - има време; седнем на маса с чужди хора, приказката се завърти натам и аз научавам (ама само като слушател) неговата позиция и не мога да се опълча явно, ако с нещо не ми допада; освен всичко това и вечерта ми е провалена. Оправихме го този проблем.

Сега проекто снахата трябваше да се появи, за да се задействат отдавна планираните ремонтни работи в жилището. Че то срам пред момичето. Жената  кучета я яли.

Обичам реда и чистотата. И като всеки нормален човек очаквам и някакво елементарно съобразяване. Да си метне фасовете и да си измие пепелника, примерно. Нищо подобно не се случва, даже напротив. Редът е мой приоритет и да се оправям, на него не му пречи да легне насред космите от кучето. Като си вземе нещо от гардероба, все едно кокошка е ровила. Ако кажа да пусне прахосмукачка, ще пусне, чинии мие, чат-пат простира. Тези дейности са му присъщи от две години и то след много екшъни.

Пиша поста за мъжете. Жените знаят как е.

# 99
Дразни ме, че няма навика да казва лека нощ и добро утро.
На много неща го научих, на това не можах.

# 100
Отиде да гледа някаква кола с негов приятел... До сега! И тепърва 2 часа път на обратно. Само се въртя в леглото и не мога да заспя.

# 101
Дразни ме вечното му бързане и припряност. И за къде бърза, да го питаш?! Бяхме на почивка до преди два дни, излизаме уж на разходка, ами аз не мога да го стигна, подтичвам след него. Ама не, той така си вървял... Като сме решили да ходим някъде от предния ден, на другата сутрин в шест часа вече е скочил, готов и припира. Ама че не е подходящо толкова рано?! Цъфвал е пред магазини в осем сутринта, че и се чуди защо не работят, как така отваряли в десет, толкова късно?!

# 102
  • Обран бостан ;)
Дразни ме, че няма навика да казва лека нощ и добро утро.
На много неща го научих, на това не можах.

Ако заспивате преди него и се събуждате след като е излязъл - няма как да ви го каже.

# 103
Дразни ме вечното му бързане и припряност. И за къде бърза, да го питаш?! Бяхме на почивка до преди два дни, излизаме уж на разходка, ами аз не мога да го стигна, подтичвам след него. Ама не, той така си вървял... Като сме решили да ходим някъде от предния ден, на другата сутрин в шест часа вече е скочил, готов и припира. Ама че не е подходящо толкова рано?! Цъфвал е пред магазини в осем сутринта, че и се чуди защо не работят, как така отваряли в десет, толкова късно?!

това верно много дразни. Моя е същият. Пита ме за нещо, което трябва да намеря в компютъра и иска отговора на секундата - то компютърът не може толкова бързо да реагира, а той подскача, че не си получава отговора.
Освен това ме дразни, че не помни кво говори и настоява да е казал или НЕ казал неща, когато е направил обратното. Все бърза, пресича улицата на рискови отсечки и минава между колите и си рискува живота. Все тича, все под пара. А няма никаква причина за това.
Никога не признава грешки.

# 104
  • Испания
И мен ме дразни същото нещо-припряността му и вечното бързане за някъде. Като излезем на разходка, няма значение дали сме двамата или с детето, той бърза напред все едно е на състезание по бързо ходене. И за къде бърза, не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт