С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
😂 бебе до една година не се усеща почти- при захранване е забавно, но послееее 😈. Само да не стане две деца да си отглеждаш.

# 226
  • софия
Мое мнение е, че мъжа или изначало си е грижовен, внимателен, помагащ и всичко останало или не е, и раждането на детето по никакъв начин не ги променя. Единствено става по-лошо, ако мъжа не е от изброеното по-горе.

# 227
Преди около месец купихме чушкопек, 2 пъти сме пекли в него и сега седи прибран на рафт.
Тази сутрин излизаме за работа, още сънени, защото спим до последно и тъкмо заключваме и МП пита "Чушкопека е изключен, нали?" Joy Кой ще тръгне да пуска чушкопек сутринта?! Направо ме уби...
Преди 10 дни едвам го убедих, че кафе машината изключва автоматично и няма да запалим блока.

За прането сме в симбиоза - и двамата го мятаме както дойде.
Дразни ме като щъка бързо из вкъщи, понякога даже не знам какво прави, но щъка си...

# 228
_Dee_Dee_ , и аз като твоят мъж съм така с прахосмукачката, след всяка стая поне по 30 мин. се застоявам на телефона за почивка Joy
Сега се сетих, че моят ме дразни, че не може да готви изобщо. Сега съм си в Бг и вчера по Вайбър трябваше да му обяснявам в движение как да си направи ориз със зеленчуци. Уж елементарно ама ме накара да полудея Grinning Накрая заключи, че готвенето не било за него, защото готвел един час и го изяждал за 5 минути (яде мноого бързо) и после миел 10 мин., та не си струвало Joy

# 229
Не ми харесва, когато все го няма и трябва всичко да правя сама.
Мразя, когато се изнерви от нещо в работата и после аз трябва да му търпя лошото настроение.

# 230
Дразни ме като щъка бързо из вкъщи, понякога даже не знам какво прави, но щъка си...
Като каза щъка, та се сетих.. Абе мъжете ви как стъпват? Smiley Забелязала съм баща ми, ММ и брат му когато са в къщи без обувки стъпват с пети и кънти целият апартамент, особено когато забързат крачка от една стая до друга. Много ме дразни това!
Аз стъпвам леко и тихо като котка, те са като коне Smiley Даже ми се е случвало да стряскам хора, защото се появявам в стаята и те залисани в нещо не са чули че съм там Satisfied

PreslavaD и моят яде бързо. 100 пъти съм му казвала, че след време ще има проблеми със стомаха, ама не ме слуша. То не е ли да седнеш спокойно на масата за вечеря след забързания ден и да се насладиш на храната за 30-40 мин. не е работа! Не му е приятно като не го викам да ядем заедно за вечеря. Аз му казавам: "Ти докато си направиш салата и я изядеш, аз таман ще приключвам с яденето" и в крайна сметка той сколасва със всичко и двамата заедно ставаме от масата. Smiley

# 231
Аз като бях 45кг с мокри дрехи, си стъпвах така и на работата ми тогава имаше дървени стълби. Всеки път си мислеха, че идва някой голям, а то кинта и шейсет.😀😀😀
Мисля, че  още си стъпвам така, ама никого не дразня. 🤷♀
Верно; май в повече ви идват дразненията.

# 232
  • Sofia
Съседът ми ходи така, набивайки пети, и направо полудявам. А даже не е над нас, а до нас. Вкъщи не ходим боси, а с домашни чехли, така че нищо не се чува.

# 233
  • Обран бостан ;)
Като каза щъка, та се сетих.. Абе мъжете ви как стъпват? Smiley Забелязала съм баща ми, ММ и брат му когато са в къщи без обувки стъпват с пети и кънти целият апартамент, особено когато забързат крачка от една стая до друга. Много ме дразни това!

Оплети им терлици.

# 234
На моя токчета пък ще му купя...

Като се прибере от работа, нищо не казва от вратата, стъпва като котка и като застане в коридора и видя 2м силует, подскачам всеки път.
Казах му като идва да звънне на звънеца, ако не иска да вика.

( Това с терлиците беше супер 😄 )

# 235
И моят е много тих. Ходи тихо, говори тихо. Ние с децата сме по-шумни и го дразним 😀
Често ни прави забележки. Ние с малката сме доста гръмогласни, а каката хем говори високо, хем като се прибира вкъщи я чувам как стъпва още от първият етаж. Като, че си пуснал стадо коне вкъщи. Като бебето беше по-малко редовно го будеше.

# 236
Аз ходя така на пети, мм не знам дали го дразня,  ама ми прави чат-пат забележка, защото според него било неправилно и вредно да се ходи така. Той пък има навика, като говори по телефона, при по-дълъг разговор, например като обсъждат нещо, няма да седне нормално на едно място и да си говори, ами снове от стая в стая из апартамента, влиза, излиза...абе лудница 😀. Преди ме дразнеше, ама му свикнах.

# 237
Той пък има навика, като говори по телефона, при по-дълъг разговор, например като обсъждат нещо, няма да седне нормално на едно място и да си говори, ами снове от стая в стая из апартамента, влиза, излиза...
И моят го прави това, много ме нервира. Особено като почне да мери стаята зад гърба ми, докато седя на компютъра. Включва ми се някакъв инстинкт за опасност или и аз не знам какво точно, но се изнервям автоматически. Като толкова му се обикаля в кръг, да иде в съседната стая и да си върти там.

# 238
Работи днес от вкъщи, не стига че ми създава напрежение , че ще обядва в нас, докато съм с малкото дете  - т.е. повече готвене. Ами решил и след работа да гледа дълъг филм, аз оттатъка с двете деца. Никъде не излезе ей така да се разходи. Първо пробвах с нормални думи , после доста взех да се нервирам и той полудя. Взе да крещи петък вечер не можело ли да гледа един филм бла бла бла. 50мин ми прави забележки кое не било на мястото си, вкиснат до безобразие.  Била съм си почивала цял ден, щото голямото било на градина, а аз с малкото.а това, че пиша и ака навсякъде , да съм слагала памперс. Нали го махаме?!?
Ще си сипя нещо алкохолно , че много ме афектира.

# 239
Трябваше да го пратиш навън поне с едното, да не кажа и двете.

Общи условия

Активация на акаунт