С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Като пишете за причини за разводи и да съм в темата – мъж, когото спра да обичам, започва да ме дразни неимоверно. Говоря за любим, съпруг, не по принцип.
Пробвах, не става. Това ме разболява лично мен. По-важно ми е да имам духовна връзка с мъжа си. Другото е лесно – пари, бит, него не го мисля. Та, в тази връзка не мога да живея с мъж, когото не обичам, той може и да ме обича, но аз разлюбя ли го – край.

# 406
Като пишете за причини за разводи и да съм в темата – мъж, когото спра да обичам, започва да ме дразни неимоверно. Говоря за любим, съпруг, не по принцип.
Пробвах, не става. Това ме разболява лично мен. По-важно ми е да имам духовна връзка с мъжа си. Другото е лесно – пари, бит, него не го мисля. Та, в тази връзка не мога да живея с мъж, когото не обичам, той може и да ме обича, но аз разлюбя ли го – край.
Абсолютно! Аз минах през такъв период и го преодолях. Когато почнеш да  се влачиш по доктори и пред теб се изправи дилемата да избираш между любов, която не си струва и да си жива, и отново човек, мисля изборът е повече от очеваден.

# 407
Ами, то си има приказка за това, Ravenna – страда ли душата и тялото започва да страда.

# 408
Така като се замисля с доста неща ме дразни.

# 409
  • София
Опа, пак избухна моя. Обаче този път съм дзен - затворих му телефона, не му сийнвам, пия си винце, галя кучето.

# 410
  • София
Опа, пак избухна моя. Обаче този път съм дзен - затворих му телефона, не му сийнвам, пия си винце, галя кучето.

Ти този мъж обичаш ли го изобщо?

# 411
рок, как живееш така? аз не бих могла

# 412
Rockstar, наздраве!

# 413
  • София
Не знам, бубанка. Поне е далеч и мога да не го слушам. Тия дни ще ходя на семеен терапевт да си поговорим.

# 414
На семейна терапия не се ли ходи семейно?!!!

# 415
  • София
Така се казва. Да кажем, психолог, ок.

# 416
  • Sofia
А за какво избухна?
По всичко, което споделяш, ми звучи, като криза на средната възраст. Обстоятелството, че физически е далеч от семейството, е във ваш ущърб.

# 417
  • София
Не ми се пише за повода, така или иначе няма значение. Той и гълъбче да прелети, пак ще намери повод да избухне.

# 418
  • София
А ти какво искаш от връзката ти с него? Дай си сметка дали има шанс този брак въобще. Следиме едни и същи теми и ми направи впечатление, че доста противоречива информация даваш.

# 419
Аз бих се замислила дали толкова чести скандали са добра идея при условие, че мъжът е далеч от вкъщи и очевидно изживява някаква криза на средната възраст. Помисли си дали е възможно да има намесена жена. Поговорете си.

Общи условия

Активация на акаунт