С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Няма потърпевши. И Роки, и мъжа ѝ са като загубени деца, които им се е наложило да пораснат. Че и да имат свои деца.
Изгубили са се някъде по пътя към себе си и един към друг. Променени са, объркани и претоварени от битието и ежедневието си. Като всички. Но не на всички им понася еднакво и отреагират различно.
Не е до периоди. Той явно не е държелив на стрес и реагира идиотски, не ознчава, че не си обича децата и нея, а че няма култура на емоциите и не може да ги изразява.

Рокстар, ако си го обичаш този мъж и се чувстваш по-способна от него да се справиш с емоциите, ми научи го, момиче. Подай му ръка, кажи му – добре, разбирам, че ти е тежко, чувстваш се провален, смотан, няма проблем, изливай върху мен, аз ще те разбера, но искам и ти да разбереш какво се случва с теб и с нас.
Не му дудни, не му казвай "аз ти казах", "банките чакат". Това и той го знае, така не му помагаш, не помагаш и на себе си. Дай му нишан да се отпусне и да разбере, че няма лошо да не успееш и да пропаднеш, случва се. Да види в теб подкрепа, а не сочещ с пръст.

Много си ми симпатична и се надявам да си върнете доверието.

# 466
  • София
Благодаря, Босилка, опитвам се да го правя това понякога.

# 467
Aз явно съм много различна, но  надали бих била, била зад подкрепяла, разбирала и била  внимателна с човек, който и към мен не е такъв.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 01:59 от Анонимен

# 468
Помагаш, подкрепяш, па накрая ти писне и си кажеш: По ягодите, и аз съм човек и искам някой мен да ме подкрепи! Да се отпусна на мъжко рамо!
  Ма, де ги тез Мъже?

# 469
Натоварихме се на колата да водим малкият на детски кът. Детенцето не обича да пътува, става му лошо и повръща. Загубихме се, насред нищото. Слязох с детето, той да намери мястото и да дойде да ни забере... половин час чакам насред едно шосе с индустриални сгради от двете страни, с малко дете на ръце! Оказа се, че той така и не намерил мястото, просто намерил къде да паркира и тръгнал да ни търси, и се загубил! Пеш тръгнал! Вървяхме още 25 минути, докато си намери колата! А как ми се озъби, детето виновно, че му прилошава, аз че мърморя, мапса че лъжел, само той, света вода ненапита! Офф. Миналата година, на връх Коледа, се загуби по магистралата, изтърва отбивката! И пак ми подскача с неговите драми, и пак той не е виновен! Не знам кое ми е по-обидно, че постоянно се губи или че винаги някой друг му е виновен.

# 470
  • USA
Elizabeth_. идват празници, подари на човека един GPS и ще си решите проблема. Според мен е нормално някой хора да да не са ориентирани пространствено.
Късмет!

# 471
  • София
Натоварихме се на колата да водим малкият на детски кът. Детенцето не обича да пътува, става му лошо и повръща. Загубихме се, насред нищото. Слязох с детето, той да намери мястото и да дойде да ни забере... половин час чакам насред едно шосе с индустриални сгради от двете страни, с малко дете на ръце! Оказа се, че той така и не намерил мястото, просто намерил къде да паркира и тръгнал да ни търси, и се загубил! Пеш тръгнал! Вървяхме още 25 минути, докато си намери колата! А как ми се озъби, детето виновно, че му прилошава, аз че мърморя, мапса че лъжел, само той, света вода ненапита! Офф. Миналата година, на връх Коледа, се загуби по магистралата, изтърва отбивката! И пак ми подскача с неговите драми, и пак той не е виновен! Не знам кое ми е по-обидно, че постоянно се губи или че винаги някой друг му е виновен.

Защо да е виновен, че се губи?
Така е устроен и не може да се ориентира.
Защо ти не седнеш зад волана и да се реши проблема, вместо да се мъчите взаимно?

Не мислиш ли, че и на него му е обидно от твоите драми, изкарвайки го, че нарочно се губи и унижавайки го с обвиненията са?

# 472
  • София
Моят мъж поне се примири да ползва GPS. Когато сме в колата, аз съм навигатор. Едно време, когато се правеше, че много знае, се забихме около Средец по пътя към морето. 😁

# 473
Моят мъж поне се примири да ползва GPS. Когато сме в колата, аз съм навигатор. Едно време, когато се правеше, че много знае, се забихме около Средец по пътя към морето. 😁
!
Още ли се чудиш на поведението и отношението му? Борбите за надмощие в двойката не вещаят нищо хубаво.

# 474
Има платен GPS на телефона и отделно още един, който стои в колата.

# 475

Още ли се чудиш на поведението и отношението му? Борбите за надмощие в двойката не вещаят нищо хубаво.
[/quote/]

А дали е борба за надмощие или кофти мъж?

# 476
Мислиш, че това е твоя или моя работа да оценим?
Тази работа с отпускането на мъжко рамо е както си я направиш, уверявам те, че не са свършили “тез мъже”.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 13:23 от Дренка

# 477
То си е работа на Рокстар, ама ако й набиваме канчето, че се бори за надмощие - ще влезе в моя омагьосан кръг: 30 години да се чуди къде греши и как да се промени.
   Та тя нека си обмисли и 2-та варианта.

# 478
Роки проблеми с мъжа си няма. На тях не им стигат парите. Те ако имаха пари да харчат как си знаят, щяха да пращат от щастие. За съжаление почти целия свят е като тях. Много изкушения, малко пари.

# 479
Канчета набивам в много редки случаи, 512. Сега ѝ показвам какво е човек сам да си дроби попарка и да си я сърба. Нито ме интересува мъжът ѝ, нито парите ѝ.
Може би ѝ помага да пише тук, и още десет след  нея - колко е зле мъжът ѝ.
Много жалко, че още не можеш да се измъкнеш от лошия си опит в брака.

Общи условия

Активация на акаунт