С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Канчетата ги набиваш навсякъде, във всички теми, по всякакъв повод.
Както и да е, аз днес съм релакс.

# 481
Ама така, де, редно е да пиша това, което ще се хареса на околните. Simple Smile
Следващият път, като ти се развика, не пропускай да се оплачеш тук, за да се завърти същата плоча.

# 482
Този пост с губенето ми напомни  нещо весело.

Живеем в  Лондон,  през 2005та и сме от почти  половин година заедно и мм си купи кола.
  Тогава още бяхме с онези  огромни книжни карти тип книги с милиони улици из града. Той ме моли да я държа ввднъж и да  му навигирам.  

Аз я въртя на всички страни за да се изравни пространствено пред мен с улицата и все давам грешни посоки Wink

Точно няколко пъти бях навигатор и мм си гледаше вече сам картата, но мен ме притесняваше ако се вглежда много в нея в толкова заето движение, и аз след 3 месеца му подарих за рд навигация.
Решен проблем, без драми.

# 483

Много жалко, че още не можеш да се измъкнеш от лошия си опит в брака.

Аз от моя брак се измъкнах и то благодарение на темите в Семейни отношения.
Но това щеше да стане много по-рано, ако имаше някой, който да ми каже, че има и мъже - манипулатори. Мъже, които те варят като жаба на бавен огън. Мъже, които като ти кажат "Не си отивай" го правят заради себе си, а не защото им пука за другите. Мъже, които ти казват: Аз правя всичко да запазя този брак, а ти какво правиш?
  Някой трябваше да ми каже, че съм глупачка, да вярвам на думи. Някой трябваше да ми покаже "Начините, с които ви манипулират ежедневно".

# 484
Елизабет, не му се сърди на човека. Има и такива хора. Аз съм способна да се изгубя в собствения си хол. Над 20 години като ходя на гости на една приятелка, все си повтарям на ум "първата пряка след църквата, първата пряка преди църквата, мамка му, преди или след църквата беше" и се изгубвам за 193262-ти път. И GPS не ме спасява. Докато не мина даден маршрут лично съм трагедия. Все едно имам бяло петно в мозъка стане ли дума за ориентация.

# 485
Лошия опит, 512, знам за брака.

# 486
Какво пък толкова ви манипулират тия мъже?
Бракът е: аз работя, жената работи, вечер си лягаме.

# 487
Елизабет, не му се сърди на човека. Има и такива хора.
Има и хора, които все някой друг им е виновен за всичко, на това страшно ме е яд. Този човек никога не ми се е извинявал и изобщо не обича да поема отговорност.

# 488
Какво пък толкова ви манипулират тия мъже?
Бракът е: аз работя, жената работи, вечер си лягаме.
Супер  тъжна констатация.
Не за всеки брака е това.

Оплаквам се от мм, че е награбил пак 100 неща за правене.

Записа се да учи онлайн, работи, смени локации, продаваме къщата, води и взема щерката отвсякъде,  , кандидатства на нови работи при нас, прави 100кг луканки и суджуци,  уговаря партитата за Коледа у нас и пише постоянно задания уикендите,  а вечерите е на лекции. Преди и строеше постоянно 2 години.
Това е постоянно.

Та не винаги мъжете са неициативни и им трябвало побутване.

# 489
  • САЩ
Моят ме дразни че се сърди за глупости и много дълго го държи Sad Например днес около обед се наслаждавахме на мързелива и спокойна неделя на дивана, той гледаше футбол и някакво клипче на телефона със звук. Аз го помолих да спре звука поне на едното, той се разсърди, спря ги и двете и каза че мен всичко ме дразнело. Цял ден прекара в друга стая и досега почти не ми говори, отговаря с по една дума. Чувствам се много тъпо че съм му съсипала целия му ден, но явно не го разбирам защото не се чувствам виновна.

# 490
  • София
Той е съсипал твоя ден, не ти неговия.

# 491
Да не би да трябва да му дойде тези дни? Що за мъж е това? Аз ако съм такава бих му теглила....

# 492
Мен ме дразни същото нещо. Направих забележка няколко пъти и спря. Иначе главата ми гръмва...

# 493
Търсил е за какво да се нацупи, мен ако питаш.

# 494
Ехе, айде айде.
Съсипала си му деня, просто е намерил начин да релаксира необеспокояван, че успял да се изкара и жертва.

Общи условия

Активация на акаунт