С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 241
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Далечният изток
Дразни ме, че няма никакво чувство за хумор... Ама никакво. Ние със сина постоянно се шегуваме, а той приема всичко буквално. И със сбърчения нос и чело, вечно сърдита физиономия и никаква усмивка.... Това ужасно ме дразни. Искам да се усмихвам, а не само сериозни теми и сериозни физиономии...
Аз също приемам нещата буквално, имам чувство за хумор, но малко хора го разбират. Смятам, че това има връзка с моето детство.

Ти може да имаш, аз говоря за мъжа ми, който няма чувство за хумор. Все пак съм с него от 27 години и ако имаше, бих го разбрала...

# 601
  • София
Минавам да се похваля - у нас всичко е мир и любов. Днес го питах дали ще пусне прахосмукачка, каза - не, аз - ок.

# 602
  • волно калдъръмче
Минавам да се похваля - у нас всичко е мир и любов. Днес го питах дали ще пусне прахосмукачка, каза - не, аз - ок.
И друг вариант има - мир вкъщи, любов навън.

# 603
Ти може да имаш, аз говоря за мъжа ми, който няма чувство за хумор. Все пак съм с него от 27 години и ако имаше, бих го разбрала...

А защо се омъжи за него?
Питам, защото за мен това е много важно качество, едно от най-важните, и не само не бих се омъжила за човек без чувство за хумор, но дори и за гадже или приятел не бих го приела.

# 604
  • Далечният изток

А защо се омъжи за него?
Питам, защото за мен това е много важно качество, едно от най-важните, и не само не бих се омъжила за човек без чувство за хумор, но дори и за гадже или приятел не бих го приела.
На 18 години колко да съм разбирала от мъже?! Бил ми е интересен с нещо... И май не беше чак такъв кисел, с годините сякаш става по-зле...

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 22:42 от AIDA_N

# 605
Такива базови черти от характера няма как да се променят.

# 606
Дразни ме, че няма никакво чувство за хумор... Ама никакво. Ние със сина постоянно се шегуваме, а той приема всичко буквално. И със сбърчения нос и чело, вечно сърдита физиономия и никаква усмивка.... Това ужасно ме дразни. Искам да се усмихвам, а не само сериозни теми и сериозни физиономии...

моят е същия смотаняк и още от самото начало го видях какъв е. Но то беше толкова зле, че си помислих, че не е възможно да има толкова смотан човек и най-вероятно аз не съм разбрала нещо, което отдавах на различията в културните особености на чужденеца. С времето осъзнах, че това, което е изглеждало невероятно, си е не само вероятно, но и реалност -  хумор има само от най-първичния, характерен за малките деца и до тук. И никога няма да има. Смее се само на сцени от сорта някой се подхлъзнал на бананова кора или са му направили заешки ушенца.
А за другото от следващия ти пост - да - с времето нещата се влошават. Наблюдавам го ежедневно.

# 607
Последните дни специално ме дразни с подаръка на баща му за Коледа. Каза че има страхотна идея да му купи някакъв механизъм за затваряне на бутилки с корк, и ще му го вземе, заедно с нещо което печата етикети и самите стъклени бутилки, за да може баща му да си прави готино домашно вино и да раздава на приятелите си.
Баща му не е проявил желание за такова нещо, но има грозде на двора и все се чуди какво да го правя.

Моят гении търси по сайтове всички тези работи и каза че е поръчал и беше много доволен. Идват преди няколко дни някакви хартиени кутийки за вино като тези по магазините, Решил да купи това защото не успял да намери всичко в един сайт и го домързяло. Дал е 13лв за тези хартии и държи това да е подаръка че чак иска и да го опаковам,

Казах му че мен ме е срам да подаря тия 5 сгънати кутии за вино, като нито баща му е ентусиаст и е искал нещо такова, нито даже ще разбере защо ги получава. Като бонус той пътува много в чужбина и все ни носи скъпи и смислени подаръци.
Мъжът ми обеща да потърси нещо друго, но днес като го питах докъде е стигнал ми каза че за него хартиите са достатъчни и да съм си търсела сама. Идваше ми да му извия врата направо на говедото,

# 608
  • София
Моят мъж е пълен пас за подаръци. Седи и гледа в една точка - в телевизора.

# 609
Моят мъж е пълен пас за подаръци. Седи и гледа в една точка - в телевизора.

И моят Simple Smile по принцип аз си купувам подараци за под елхата, за да не се е че само аз нямам.
Този път се опита да ми купи нещо и днес ме попита дали имам още опаковачна хартия за нещо за мен. Нещото дойде по Амазон и по опаковката зная какво е 😃

# 610
Ели, остава да се правиш на изненадана ! Човека е започнал да прави опити в правилната посока и трябва да срещне подкрепа от твоя страна в това начинание Wink

# 611
Моя малко по - малко се превръща в копие на майка си, която преди е била педант в прибирането, сега не толкова.
Та - Вкъщи е супер разхвърляно от двете деца понякога , все му е тая. НО един ден ходи и прибира мазата 1ден, наредил всичко от до. Два пъти слизах и занесох 2торби, едната с 5кг брашно по 1кг. Сложих ги на земята, а не на стилажа. Ходил там той и се връща бесен, крещи как съм можела така да разхвърля и 5мин крещи , защо брашното не било извадено и наредено едно до друго на реда. Ужасно ме изнерви , и пред детето. Знае, че преди лягане мразя да ми се крещи. Омръзна ми. Вече съм била майка на две деца, да съм се осъзнала , на какво ги уча. Торба нерви станах за егати глупостта.

# 612
  • София
Лиза,  за мене човека е прав. Брашното както е на земята ще го нападнат мишки и плъхове, може и хлебарките да дегустират. И да мислиш, че ги няма - там са си гадовете. За секунди би могла вместо на земята да ги сложиш на стЕлажа. Така нямаше и ти да се нервираш от скандал вечерта.

# 613
Понеже на стелажа ни мишки, ни хлебарки ще го стигнат. Rolling Eyes

# 614
  • Варна
Можело е да я коригира с нормален тон. Скандалите са присъщи за простаци и педанти. Отделно ги тресат странни мании. А предпразничен скандал идеално ще и срине самочувствието. Той на какво учи децата, на унижение?
Lisa, имитирай тона и забележките му. Със сигурност и той има гафове. С нормален тон, но натрапчиво и перманентно. Дано да загрее бързо. Може да прояви и чувство за хумор.

Общи условия

Активация на акаунт