С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 48 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Хора, влезе да крещи докато приспивах детето. Знае, че не давам да се влиза като приспивам , ама какво му пука, нали трябва да избълва какво му е дошло. Да, разхвърляна съм понякога, аман.

# 616
  • Варна
А той какви недостатъци има?

# 617
Lisa, имитирай тона и забележките му. Със сигурност и той има гафове. С нормален тон, но натрапчиво и перманентно. Дано да загрее бързо. Може да прояви и чувство за хумор.
Ние сме много отдавна заедно, правила съм това, или....бъркам някъде.
Недостатъци - иска да стои на телефона колкото може повече, или цял ден, не мога да го накарам да излезе с децата , можело само с едното , избухва на крайности не често, ама като го направи , иска отвсякъде да ти стане гадно. Ще ти напомня болезнени неща, може да натяква и за мои проблеми в детсвото. Е това и аз ги правя , но като казвам как е “станал копие” на техните в недобрия начин. И никога извинявай и благодаря.

# 618
  • Далечният изток
Никъде не бъркаш. Той е от тези токсични хора, които ти стъжняват живота... Или бъркаш - разбери, че не можеш да го промениш. И той не иска и няма да се промени, защото той проблем няма, проблем не вижда, той си е добре за себе си, виновни са всички други за нещо, но не и той. Ти трябва да промениш гледната точка - или го приемаш такъв, или не и довиждане. Този филм съм го играла, казвам го от опит.

# 619
  • Варна
Оставяш му децата и излизаш по свои задачи. Ще му намалеят разговорите. Ще му се наложи и да осъзнае що е то бащинство.
Имах бивш, който се дразнеше от позитивната ми нагласа. И той искаше целия свят да страда с него. Още е сам, с чепатия си характер.

# 620
Е, няма как да се намираме и харесваме все позитивни с позитивни. Недотам приятните черти на характера се разкриват и обострят с времето и в съжителството/отношенията. Може и да си го дразнела, ако се мъчиш да го променяш и наливаш “позитивизъм” с фунията.

# 621
  • Варна
Не. Сблъсък на противоположни характери и усет. Дразнеше се, че лесно се адаптирам и не драматизирам. Отделно слушах лекции колко е смотан живота. Възмущаваше се, че не го търся и не желая брак. И в желанията му имаше някакви рамки и крайности. Разковничето бе във възпитанието. При мен толеранс и обич. Той е бил малтретиран и изолиран. Наказван за незначителни неща. Фамилията му си общуваха на висок тон, напомняйки за всички прегрешения в рода. На първа визита научих за зли лели, изневери на бащата и изнервящата глупост на майката. Общуват на висок тон. Буквално ми увисна ченето и изчезнах форева.
Някои оправдават пороци и фалове с преживени инциденти. Пропил се от стрес, а катастрофата била преди 20 г. Раздяла била повод за ненавист и агресия към всички привлекателни жени. Трети обвиняват целия свят за ниските си доходи и липса на креативност. Остава им удоволствието да спукат нечия гума или пребият жена си.
Естествено живота не е сладка приказка. Но за мен препятствията са предизвикателства, уроци и пикантен начин за лична равносметка. Оценяваш и предпазваш стойностното.
Дренче, идеални характери няма. Има и полезност в различията. Нямам амбиции да променям някого, нито ще поддам на нечия манипулация.
Но имам алергия към слабохарактерни натури или нарциси.
Личният ми извод е, че комплексите са генезис на всички проблеми в общуването и по-сериозни престъпления.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 16:56 от Viviana91

# 622
  • София
Като стиснеш портокала, излиза портокалов сок. Като стиснеш човек, излиза каквото има вътре.

# 623
Вив, направо да се чудим как е станал настоящ Simple Smile
Като стиснеш портокала, излиза портокалов сок. Като стиснеш човек, излиза каквото има вътре.

Затуй, по-добре - не, че не се знае какво има вътре Simple Smile
Днес приятелка ми съобщи, че иска да се развежда. Познавам го човека, изслушах я да си каже каквото я мъчи, от черен, по-черен го вижда. Може следпразнично да е иначе. Или по-зле. Кой знае Simple Smile

# 624
  • София
Абе нали и аз исках да се развеждам лятото. Ще й мине.

И тука да го изложа писмено - не бях права за старата работа на мм. Шефът му беше пе@ал и наистина е добре, че се махна.

# 625
Е, няма как да се намираме и харесваме все позитивни с позитивни.
Дренкова, това ми напомни за идеалната двойка от вица - двойка садист и мазохистка. Защо е идеална тази двойка?
Скрит текст:
Мазохистката: Мъчи ме! Мъчи ме!
                                        Садистът: Няма, нямааааа!

# 626
Jessito твоят съпруг ме разби с тези кутии за вино 😬
Моят е на работа, да видим утре дали ще се сети да ми остави подаръче под елхата. Най-тъпото нещо, което съм получавала от него, са едни маратонки. А е тъпо, защото ги купил от разпродажба, цели два номера по-малки от моя.
Веднъж ми беше купил златни обеци. Само че за бебе... вашите мъже улучват ли с подаръците?

# 627
Jessito твоят съпруг ме разби с тези кутии за вино 😬
Моят е на работа, да видим утре дали ще се сети да ми остави подаръче под елхата. Най-тъпото нещо, което съм получавала от него, са едни маратонки. А е тъпо, защото ги купил от разпродажба, цели два номера по-малки от моя.
Веднъж ми беше купил златни обеци. Само че за бебе... вашите мъже улучват ли с подаръците?
Честита Коледа!
В повечето случаи улучва, понякога ме пита какво бих искала. Снощи имах парфюм под елхата, банално, но пък имах нужда, от месеци нямам хубав парфюм, ползвах някакъв наливен. А с парфюма няма как да сбърка, имам точно два любими парфюма и той ги знае 😀. Купувал ми е маратонки за РД, знае ми номера, раница, яке.... Но е имал и изцепки, веднъж за осми март ми подари цвете в саксия и....трион! Не питайте защо, имаше причина, а и беше малко майтап, де.
 Иначе по темата, замалко да ме подразни сериозно тия дни, защото все ми "дооправя" гозбите, я черен пипер ще добави, я сол, или не знам си какво, да станело по-добре...ама се размина, реших да не се дразня, пък и той, да си призная, много добре готви, има усет, и обикновено е прав. 🙂 Ами да, май се дразня,че обикновено е прав. 🙄

# 628
В света на мъжете има място и за жените. За разлика от мъжа, жената  не гледа на света с очите си. Тя гледа  очите на мъжа и цял живот се чуди как да му доказва идеята “с нищо не съм по-лоша”. После се оплаква, че всичко е на нейните плещи.
Бях го чела някъде, от жена е писано и изцяло се покрива с мнението ми по темата.

# 629
Наистина има жени, които са по-добри от мъжете си. За едни това са властни жени и мъже под чехъл, за мен все по-често това са слаби мъже, а жените са властни и силни, защото някой трябва да дърпа каиша.
Иначе не виждам защо при един успешен и силен мъж, някоя ще се бута да се доказва. Къде къде по-лесно е да се носиш по течението.

Общи условия

Активация на акаунт