С какво ви дразнят мъжете /тема №5/

• 47 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Жената обясни с две думи защо продължава да е с него.
Аз я разбирам- от какъв зор да се прави на Изаура в тръстиката, като вече са си напаснали неприязънта, гледат си децата, ядат си датско- българските манджи и той хем й прави кафе сутринта, хем й разтрива краката вечерта!?
Явно не й е достатъчно това. Мъжът й не я уважава така, че да й намести чакрите както трябва.

# 706
Айде, и тая тема замина в канала.
Аз мисля, че след днес трябва да е на първа страница Wink
Значи, само мисълта за плувнал хляб в супа ме отвращава , честно! Кой научи детето ми да топи хляб в супата/ яхнията не знам, ей Богу, всичко се топи някъде. Спагети във вода, кюфте във вода.. не знам, аз така не ям. Явно някой , който е пестил от манджа ще да е.

# 707
Само не разбрах бобът трябва да се яде с хляб, защото така е по-вкусен или защото не е икономично да се яде без хляб? Това наяждане с повечко хляб и малко манджа на селска мизерия отпреди Втората световна война ми прилича.

# 708
  • София
Да се варди боба, Уиш.
Дажба е това, къв тоя разгул.

# 709
Аз го разбрах от гледна точка да се готвя през ден.

# 710
Защото той не я уважава и не я слуша какво говори. По този начин иска просто да се съгласи с нея за нещо, макар и да е за такава тъпотия.

# 711
  • Sofia
Е, огромен процент от браковете са по сметка, така че случаят на Skrekkelig ни най-малко не ме учудва. Много жени си живеят така и са доволни, като цяло.

Между другото, аз ям бобената яхния не само с голямо количество препечен хляб, но и със страшно много праз лук, ама и през ум не би ми минало да давам наклон на мъжа ми как точно да консумира своята дажба. Flushed

# 712
Аз само не разбрах защо ние сме ти криви, че мъжът ти не знае как се яде боб , че всеки пост се обсъжда с нападателен тон.
Все едно аз да кажа, че с моя мъж все спорим как се яде боба - с вилица или лъжица. Всеки път.. и сега пак не помня той как го ядеше Wink

# 713
  • София
Скрек, моят боб е най- бързото и емблематично ядене за всички приятели.
Готвя го за 30 мин. За тенджери под налягане Инста пот- и и прочие глезотии не си ли чувала?

# 714
Аз го разбрах от гледна точка да се готвя през ден.
Тоя боб да не се готви зрънце по зрънце? Като не иска да готви всеки ден, да сложи по-голямо количество боб. Ще каже човек, че яхния от трюфели ще готви.

# 715
  • Mars Hotel
Значи той й харесва боба и си го търси всяка седмица, обаче тя се ядосва, че не го харесва с хляб. Не го разбирам това, наистина. То бива дребнавост, ама чак толкова...

# 716
Скрек, дай адрес да ти изпратим един слоукукър да не се мъчиш с тоя боб, че баси епичната драма стана.

# 717
  • София
Е, огромен процент от браковете са по сметка, така че случаят на Skrekkelig ни най-малко не ме учудва. Много жени си живеят така и са доволни, като цяло.

Между другото, аз ям бобената яхния не само с голямо количество препечен хляб, но и със страшно много праз лук, ама и през ум не би ми минало да давам наклон на мъжа ми как точно да консумира своята дажба. Flushed
Съгласна съм, ама те не мрънкат
Тт

# 718
  • София
Голяма веселба настана- всеки дърпа черджето към себе си и се опитва да убеди другите, че неговия начин на хранене, е най- правилния!
А, хората сме различни и няма правилно и грешно при вкусовете.

Аз сухоежбини не обичам- супа, готвено със сос харесвам и да, обичам да си натопя залъка, за да не го преглъщам сух.
Сандвич като направя, цяла купа със салата трябва да има и то- със сокче да е.

Не виждам какво толкова иска боба като време и внимание- най- просто той се готви, ама като на съфорумката й отнема цял ден, сигурно му бае нещо.
Друго си мисля- как можа да свикне мъжа си на боб и леща, че и да ги харесва, а не можа никое от децата да приобщи към българските манджи?

# 719
  • София
Всеки си има негов начин, Абсурд. Негов и личен. Да заставяш друго човешко същество да следва твоя е смешно, да не кажа и жалко.
Защо не заставя децата, та бобът е толкова полезен?!

Общи условия

Активация на акаунт