Кой какво сервира вчера?Кой какво ще готви днес ?

• 24 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Bарна, морето, сините вълни
Благодаря, Лейди! Kissing Heart Бъдете здрави!
Обяд: дояждахме от снощи + краставици с балсамико и броколи на фурна с къри и черен пипер
СЗ: овесена баница със сирене, кашкавал и сусам
Вечеря: яхния от грах и картофи

# 316
Пълнен шаран с ориз и гъби, редена салата с магданоз.

# 317
Сандвичи с колбас и кашкавал на пресата, голяма тенджера пилешка супа (ще има за около 2 дни), пилешки сърца с лук, шопска салата, грозде.

# 318
Свинско с праз и гъби,салата с домати.

# 319
От днес, закуска тостери, мюсли с мляко, зелен боб яхния. За вечеря големия приготви пиле Киев / рецепта от нета/ , ами добре му се получи.
За утре "бохчи" с малсо, сирене и кашкавал, кавърма със свинско месо, салата от карфиол с моркови и заквасена сметана, домашен хляб- мноого калории, но все пък вкусно.

# 320
Йока + айрян.
Мусака, Таратор, Пукани люти чушлета, Домати със сирене и маслини, Диня и грозде.
Домашни дюнери, Салата айсберг с краставица и млечно чеснов сос, Йогурт Страчатела с бисквитки орео.

# 321
Закуска - мюсли.
За обяд и вечеря супа топчета, запечени картофи с наденица и салата. Има и кекс за десерт.

# 322
  • Ст.Загора
Закуска - макарони с масло и сирене. Обяд- чили кон карне , правих и салата Ропотамо в буркани . Вечеря - маринован свински котлет и салата .

# 323
Последен ден с любимата ми стара печица,местим се на квартира Cry

Та днес -баница с извара и спанак,свински вратни пържоли на фурна ,руска салата с шпек и салата зеле с царевица и чеснов сос ,панирано топено сирене със сладко боровинки,плато луканка,суджук ,пастърма и  филе Елена и с топчета от сирене в червен пипер/сусам и от синьо сирене с грозде и орехи
баклава и сладолед

# 324
О, Лейди, как те разбирам! Още страдам за фурната, която остана в едно от предишните ми жилища.
Аз сготвих днес боб яхния с пресен джоджен от моята градинка и пресен домат пак мое производство.
Десерт пай със сини сливи.
Мъжът ми опече суджук на скара и филийки.

# 325
  • Bарна, морето, сините вълни
Обяд: салата от сурови броколи, нахут, червен пипер, маслини, рулца от раци и чеснов сос
СЗ: банани с фъстъчено масло, гранола, мед, масло и какао(леко замразени)
Вечеря: салата от домати, печени тиквички, пипер и лук
Дояждахме си граха и баницата от вчера.

# 326
Мекици + добавки.
Прясно зеле със свинско, Таратор, Пукани люти чушлета, Крем карамел с кроасани.
Яйца на очи по панагюрски, Корн дог, Панирано домашно русенско варено, Селска салата, Грозде и ябълки.

# 327
Имам от вчера, изпекох чушки да разнообразя салатите.

# 328
Панирани чушки, крем супа броколи и картофи, шопска салата. Десерт ябълки от нашата градина, печени или сурови.

# 329
Пържоли с топено сирене и мляко,салата домати и краставици.

Общи условия

Активация на акаунт