Спирала за мигли - тема №20

• 56 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Не, а и съм толкова зарината със спирали, че в близките 6 месеца и повече май няма никакъв смисъл да трупам още. Напоследък имам чувството, че е все тая коя ползвам, ако не е съвсем нова и мокра съм я нанесла като хората.
При тази ми прави впечатление, че опаковката от 5 мл е определено по-изгодна. 2 х 5 мл или общо 10 мл са 52 лв., а 9 мл. струват 62. Не съм сигурна, че такова количество може да се разходи преди да изсъхне. 3 месеца ми е пределния срок на ползване преди да изхвърля напоследък. След това стават по-сухи и се ронят. А за такъв период и на мини 3 мл не се свършва туша.

# 226
Тази на Ланком много ми напомня на Лореал Фелин, предполагам ще имат много близък ефект, все пак са и един концерн.

Може да я пробваш, ако не държиш да е Ланком към момента. Аз лично много я харесвам.

# 227
Аз пък си взех парфюма им Idole на Ланком. Не знаех че и спирала имало. Типичните им бабешки аромати ми е. Добре че взех travel size. Ако я намеря тая спирала мига и да я пробвам. Дано не е суха за моите стандарти 😂

# 228
  • София
Аз пък си взех парфюма им Idole на Ланком. Не знаех че и спирала имало. Типичните им бабешки аромати ми е. Добре че взех travel size. Ако я намеря тая спирала мига и да я пробвам. Дано не е суха за моите стандарти 😂

И аз взех най-малката разфасовка, на мен ми допада, но май съм единствена, никой от домашните не го харесва.

По темата, споделих, че не ми хареса Фетиша на PMG, но детето е очаровано от нея, та явно е до мигли!

# 229
Аз в момента ползвам Supra Volume на Кларанс, която си ми е стар фаворит. Хубав обем придава, лесно и добре подрежда, не прави миглите твърди и чупливи. Отворих я, защото съм я вземала миналата пролет и щеше да изсъхне неизползвана накрая от зор да пробвам всички нови за мен Joy Преди нея ползвах минита от новата на Герлен, Мулти ефект на ЕЛ, Ревиталаш, .... 4D Clarins във водоустойчивия вариант, ...
Лошо не мога да кажа за нито една от изброените. Моите мигли изглеждат почти еднакво с всички. Различавам ги единствено по това, че някои ги правят по-твърди и лъскави, като пластмасови малко - Герлен и 4D Clarins. Те и напластяват много лесно, на което не държа, затруднявам се по-скоро да не прекаля и да не постигна ефект - мигли слепени на кичурчи в бързината сутрин.

# 230
Някоя ползвала ли е спирала с фибри? Има ли ефект и изобщо заслужава ли си?

# 231
Моите топ 3 спирали за мигли:

1. Lancome Hypnose Volume-à-Porter
2. YSL The Curler Mascara Volume Effet Faux Cils
3. Manhattan No End Mascara

Освен тях в момента имам още няколко отворени, така че и аз мисля да купувам други скоро.

# 232
Заместител на златната на Герлен, която спряха скоро някой знае ли? Прилагам снимка на четката. Новата им не ми е уао, нито сребристата версия. Благодаря.
Скрит текст:

# 233
  • София
Иска ми се да сменя серума за мигли. Досега съм ползвала само Ривиталаш, от който съм доволна, но ми се иска да разнообразя с нещо.
Имам някакъв спомен, че преди време някой хвалеше Нанолаш, като  много ефективен, но дали не бъркам.
От кой серум за мигли сте най-доволни откъм резултат?

# 234
И аз съм в издирване на нещо ново за добър обем на миглите без да ги слепва. Последно ползвах една на Орифлейм, която ми допада като ефект, но не ми харесва това, че много бързо пресъхва. И като цяло спиралите с гумена четка  ми се струва, че доста по-бързо изветряват.

# 235
  • София
Каква спирала за обем ще ми препоръчате до 15 лв

# 236

Понеже никой не отговаря, ще споделя, че от рецензии, които съм прочела, бих казала, че спиралите на Maybelline за обем, повечето от които са под 15 лева, са с хубаво качество. Не мога да потвърдя това обаче от личен опит, защото единствената, която бях пробвала, изобщо не ми хареса като консистенция, но те имат много варианти.

# 237

Понеже никой не отговаря, ще споделя, че от рецензии, които съм прочела, бих казала, че спиралите на Maybelline за обем, повечето от които са под 15 лева, са с хубаво качество. Не мога да потвърдя това обаче от личен опит, защото единствената, която бях пробвала, изобщо не ми хареса като консистенция, но те имат много варианти.
За обем жълтата на Мейбълин!

# 238

Тази я взех на шега и без никакви очаквания, а се оказа много добро попадение. Цената е повече от добра за това качество, не се размазва, не се рони, препоръчвам! Blush

# 239
Здравейте!
Насочих се към тази спирала  https://www.notino.bg/bourjois/volume-glamour-spirala-za-obem-i- … a-migli/p-595465/, но се чудя
кой от дватa цвятa е с по-наситен пигмент - Ultra Black или Wonder Black?

Общи условия

Активация на акаунт