Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 299
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Понеже обсъждате зъбните душове, да ви кажа че днес бях при зъболекарката и специално я питах за тях за да си взема един и аз. Тя каза, че тези душове пренасят инфекцията от един зъб към цялата уста и изобщо не ги препоръчва. Конци и интердентални четки плюс хубава вода за уста и поне веднъж годишно почистване при зъболекар. Вие си решавате. Аз ще си спестя парите.

Иначе аз си взех тези две нещица за душата. Споделям за някой ако се вълнува от подобни оферти

Тава уиски е намалено с 45%
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00TSAH04M/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

Това колие Сваровски е намалено с 57%
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01IYGWZMM/ref=ox_sc_saved_t … L5A1OLE&psc=1

# 691
# 692
Понеже обсъждате зъбните душове, да ви кажа че днес бях при зъболекарката и специално я питах за тях за да си взема един и аз. Тя каза, че тези душове пренасят инфекцията от един зъб към цялата уста и изобщо не ги препоръчва. Конци и интердентални четки плюс хубава вода за уста и поне веднъж годишно почистване при зъболекар. Вие си решавате. Аз ще си спестя парите.

Иначе аз си взех тези две нещица за душата. Споделям за някой ако се вълнува от подобни оферти

..
Вероятно не сте се доразбрали нещо.Каква е логиката уред,който дори не влиза в контакт със зъбна повърхност и  пръска струя под налягане да предава инфекция ? В такъв случай четката за зъби или за междузъбни пространства съвсем ще отпаднат като средство за устна хигиена Simple Smile Пък и зъбите не са изолирани един от друг .

Може би не те е доразбрала,или си представя друг уред.

# 693
  • София
Като гледам киндълите на какви цени са - дали има и други изгодни неща?
Това звучи супер, макар че 200лв за четка (гаранцията предполагам не я признават тук)
Търся изгодна ултразвукова четка (Филипс) поне над среден клас и зъбен душ?
С определени глави ли ще може да работи само?

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:40 от Starrydream

# 694
Celebrations Chocolate Bulk Box, Halloween Party Bag Fillers (Maltesers, Galaxy, Snickers and More) 2.4 kg-12.99 GBP, ако някой вече е писал за тях, се извинявам, но шоколадите са важни🍫🍫🍫😀
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07318ZZLL/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

# 695
Waterpik е на оферта, много е добър! И аз не намирам логика в това, че пренася бактерии в устата https://www.amazon.de/dp/B073WGYSF9/ref=cm_sw_r_cp_apa_fab_a.FHFb5BFS6X0

# 696

..
Вероятно не сте се доразбрали нещо.Каква е логиката уред,който дори не влиза в контакт със зъбна повърхност и  пръска струя под налягане да предава инфекция ? В такъв случай четката за зъби или за междузъбни пространства съвсем ще отпаднат като средство за устна хигиена Simple Smile Пък и зъбите не са изолирани един от друг .

Може би не те е доразбрала,или си представя друг уред.

Може и да не съм разбрала, абсолютно. А логиката предполагам е следната. Пастата за зъби убива бактериите. Така че, като я разнасяш навсякъде, ги изтребваш. А с този уред пръскаш струя в междузъбното пространство, точно където е пълно с бактерии и с водната струя ги разнасяш навсякъде, дори и в гърлото. Вие зъболекар ли сте? Ако да, обяснете, моля.

А, сетих се и още нещо. Всеки път след професионално почистване, зъболекарката ми казва да си сменя четката за зъби и дори ми подарява по една нова всеки път. Мисля, че това също е начин да се предпази устата от бактерии. Представям си ако се почиствам със струя всяка вечер, сигурно ще трябва нова четка всеки ден. Но пак казвам, аз не мога да преценя в случая, не съм зъболекар.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:53 от DiscoBiscuit

# 697
Е аз съм и едва се въздържам от коментари ,защото не съм за това в темата.Само ще кажа ,че си има показания и противопоказания .Има пациенти при ,които зъбния душ е изключително добро решение.Вашата зъболекарка разбира се е права ,но това е само едната страна .Освен това душа може да се ползва и освен с обикновенна вода и с вода за уста.Горния модел ,който беше постнат е чудесен.

# 698
Много благодаря за професионалното мнение. Аз също съм си мислила да го ползвам с вода за уста, но защо просто да не се жабуря вечер с водата? Предполагам, че при всеки е индивидуално и все пак е добре да се допитаме до зъболекаря си дали е добре за нас или не. И вие сте много права за това.

# 699
Здравейте. Дали някой може да препоръча детска камера за снимки? Искам я за подарък на 5-годишен юнак, който има голямо желание да снима с телефона ми. Предпочитам да е с USB зареждане, а не на батерии. Ще съм благодарна за препоръки Simple Smile

# 700
  • Sofia

Уискито е толкова пари и тук.

# 701
# 702
Здравейте. Трябва ми малко помощ. Направих си профил в амазон исках да си взема един фотоапарат. За английския и немския имам превозвач, но те го намалиха в Италианския. На моя приятелка родителите живеят там и реших да го пусна до техния адрес, за да мога да ползвам и прайма, съответно въведох и тяхното име. След това исках да платя с моята карта и ми върнаха парите и ми блокираха профила. След това регистрирах мъжа ми и въведох адреса в Италия и данните на моята дебитна карта. При опит да пусна прайма блокираха и неговия профил. Въпроса е как да отблокиран профилите и защо са ги блокирали(предполагам, че заради различните имена)? Кой превозвач ползвате от Италия, ако има складв Варна ще е по-добре?

# 703
  • гр. София

Ето:
https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/glenlivet-founders-reserve-700ml
Като платите и доставката до тук, дори с превозвач, пак толкова ще излезе. Да не говорим, че не е разрешено по превозвач да пътуват такива стоки.
Да не го бъркате с 12 годишното?

Здравейте. Трябва ми малко помощ. Направих си профил в амазон исках да си взема един фотоапарат. За английския и немския имам превозвач, но те го намалиха в Италианския. На моя приятелка родителите живеят там и реших да го пусна до техния адрес, за да мога да ползвам и прайма, съответно въведох и тяхното име. След това исках да платя с моята карта и ми върнаха парите и ми блокираха профила. След това регистрирах мъжа ми и въведох адреса в Италия и данните на моята дебитна карта. При опит да пусна прайма блокираха и неговия профил. Въпроса е как да отблокиран профилите и защо са ги блокирали(предполагам, че заради различните имена)? Кой превозвач ползвате от Италия, ако има складв Варна ще е по-добре?
Вероятно заради различните имена - на получател и името от картата. Опитайте да създадете нов профил и като получател пишете вашето или на мъжа ви име. От Италия няма превозвач.

# 704
Аз плащам на майка ми с картата когато тя иска нещо и всичко отива до адрес на превозвач когато е за нея. Не съм имала проблеми с акаунтите. Пиши на чата и ги питай какъв е проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт