Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 288
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • гр. София
Аз плащам на майка ми с картата когато тя иска нещо и всичко отива до адрес на превозвач когато е за нея. Не съм имала проблеми с акаунтите. Пиши на чата и ги питай какъв е проблемът.
А на адреса на превозвача чие име пишете - нейното или вашето?

# 706
Моето име е на адреса но при регистрацията на картата си е нейното.

# 707
Ето:
https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/glenlivet-founders-reserve-700ml
Като платите и доставката до тук, дори с превозвач, пак толкова ще излезе. Да не говорим, че не е разрешено по превозвач да пътуват такива стоки.
Да не го бъркате с 12 годишното?
[/quote]

О, несъмнено го бъркам Laughing Вие гарантирате, че това е същото питие, нали?

# 708
Аз също съм си мислила да го ползвам с вода за уста, но защо просто да не се жабуря вечер с водата? Предполагам, че при всеки е индивидуално и все пак е добре да се допитаме до зъболекаря си дали е добре за нас или не.
С душа за уста се почиства много добре междузъбното пространтво и с това драстично се намалява образуването на толкова много бактерии, за които говориге. Идеално се допълва с конеца, като почистването и с него за някои хора е глезотия, какво остава за душ, но всеки си решава. Почистването само с четка за зъби не е достатъчно.

# 709
  • Sofia

Е, не е под 45 лв., около 50 е, но като платиш 4 лв. на транспортната фирма разликата става минимална. Не е реална първоначалната цена.
В немския има по- добри оферти, специално на уиски.

П.с. Първият сайт, които ми излиза в гугъл:  https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/glenlivet-founders-reserve-700ml
П.п.с. Сега прочетох, че са ти дали линкове.

Превозвач от Италия има, http://donesimiotitalia.com/ , а профилите най- вероятно ги блокират, защото са нови акаунти с активиран безплатен прайм (т.е. автоматично се допуска, че профилът е създаден точно с цел да се ползва безплатния прайм).

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 02:17 от Shantal

# 710
# 711
Аз също съм си мислила да го ползвам с вода за уста, но защо просто да не се жабуря вечер с водата? Предполагам, че при всеки е индивидуално и все пак е добре да се допитаме до зъболекаря си дали е добре за нас или не.
С душа за уста се почиства много добре междузъбното пространтво и с това драстично се намалява образуването на толкова много бактерии, за които говориге. Идеално се допълва с конеца, като почистването и с него за някои хора е глезотия, какво остава за душ, но всеки си решава. Почистването само с четка за зъби не е достатъчно.
Докажете ми! Но ако не сте научен работник или поне стоматолог, каквото и да кажете, няма да има значение. Почиствайте устата си както намерите за добре.
Скрит текст:

П.с. Първият сайт, които ми излиза в гугъл:  https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/glenlivet-founders-reserve-700ml
П.п.с. Сега прочетох, че са ти дали линкове.
Т.е. ти нямаш личен опит, ами ми цитираш гугъл. Не си опитвала това, което споделяш, и не гарантираш, че става въпрос за същото питие? Или гарантираш, аз не разбрах?

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 09:56 от AnMary

# 712
  • Sofia
Уискито е едно и също! Мисля, че ясно пише в описанието.

# 713
  • София
Ето:
https://partydrinks.bg/alcohol-drinks/whisky/glenlivet-founders-reserve-700ml
Като платите и доставката до тук, дори с превозвач, пак толкова ще излезе. Да не говорим, че не е разрешено по превозвач да пътуват такива стоки.
Да не го бъркате с 12 годишното?

О, несъмнено го бъркам Laughing Вие гарантирате, че това е същото питие, нали?
[/quote]
Аз намерих и предложение с по-ниска цена. Остава и да е същото Аванти

# 714
Аз плащам на майка ми с картата когато тя иска нещо и всичко отива до адрес на превозвач когато е за нея. Не съм имала проблеми с акаунтите. Пиши на чата и ги питай какъв е проблемът.
А на адреса на превозвача чие име пишете - нейното или вашето?

Профила е на мое име, картата е на мое име, но адреса е италиански и името е на жената, която живее в Италия, ако напиша моето като получател, предполагам че няма да й дадът на нея пратката. Ако пиша на амазон, че е за подарък на моя много близка, се надявам да ми отключат профила? Бях си направила профил и поръчах от английския към превозвач и пак ми блокираха профила. След това си направих нов и поръчал пак, тогава стана . Аз използвах виртуална карта на револют, може и затова да е.

# 715
Не е заради разликата в имената. Може да поръчваш подарък за приятел, а амазонци оставят пакетите често и на съсед, ако няма никой вкъщи при доставката. Няма и значение кой приема пакета на конкретния адрес, не е задължително да е титуляра. Проблемът е другаде, но само амазонци могат да кажат категорично какъв е, за това казвам питайте съпорта.
Може да има нещо общо с нови профили в различни амазони с едни и същи данни. Всички амазони са свързани до някаква степен.

# 716
Скрит текст:
quote author=DiscoBiscuit link=topic=1243783.msg41547135#msg41547135 date=1602631691]
Докажете ми! Но ако не сте научен работник или поне стоматолог, каквото и да кажете, няма да има значение. Почиствайте устата си както намерите за добре.[/quote]
DiscoBiscuit, , това не е форум за зъболекари или научни работници, тук споделяме своя опит. А иначе - нямате право на два последователни публикации една след друга.
За Вас няма значение моят пост, за други има. Така е в темата.

# 717
# 718
Аз имам един единствен профил. От много години. Пращам на различни адреси, в различни държави, на които получател не съм аз. Плащала съм с карти, на които не съм титуляр. Никога не съм имала какъвто и да било проблем.
Амазон си имат начини -и по ip адрес, вероятно и други начини, за да видят кой се опитва да си ползва прайма ей така по промоциите. Предполагам затова е блокиран. Но питайте, ако ви се занимава.

# 719
А къде на сайта да намеря чата за връзка с тях?

Общи условия

Активация на акаунт