Пазаруване от Amazon - тема №90

• 55 871
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте, някой помни ли кога правеха намаление -20% на склада? Дали ще има нещо за края на лятото или чак по Коледа?

# 226
Здравейте, някой помни ли кога правеха намаление -20% на склада? Дали ще има нещо за края на лятото или чак по Коледа?

На Прайм дей и на черен петък

# 227
Здравейте, за непосветените-кога е 'прайм' деня?
И, ако някой може да ми даде линк за превозвачите-търся, но...излизат ми теми с по едно, две мнения😒

# 228
  • софия
И, ако някой може да ми даде линк за превозвачите-търся, но...излизат ми теми с по едно, две мнения😒
Странно. Мислех, че е описано в първия пост.
Това е темата. Отдавна не я следя, но повечето, които са в Англия имат адреси и в Германия. Някои имат в Испания и САЩ. Превозвач от Франция няма, от Италия е само един.

# 229
Странно. Мислех, че е описано в първия пост.
Това е темата. Отдавна не я следя, но повечето, които са в Англия имат адреси и в Германия. Някои имат в Испания и САЩ. Превозвач от Франция няма, от Италия е само един.
🤦‍♀️🤷‍♀️Извинявам се.
Търся превозвач от Германия, освен Габко.

# 230
  • Бургас
Габиели носят и от Германия, аз използвам тях.

# 231
  • Варна
От САЩ , ЮК и Германия ползвам GGBG.

# 232
Аз за първи път смених Габко с Габиели, доколкото разбирам ще ми сметнат точно грамажа на доставката, а не като Габко за започнат килограм, колкото за цял...ама ще разбера след 10 дни.

# 233
  • Бургас
Точно смятат Габиели. Само ако е под 1 килограм пратката загръглят на цял.

# 234
Подкрепям горното мнение за Габиели. Само тях ползвам от години.

# 235
А мейл кога пращат Габиели, виждам снимка на пратката в акаунта само...?

# 236
  • София
Bradley Cooper, за пратките с Габиели, получавам мейл, че е пристигнала в склада, после, че е натоварена, накрая, че вече се раздава.

# 237
И аз така

# 238
Не съм го гледала това Габиели къде имат офиси, ама нещо много бавно карат. Повечето още чакате пратките, а аз във вторник поръчах до склада на ГГБГ в Германия, в четвъртък са получени и в неделя бяха в БГ. В понеделник ми писаха да си ги взема. Нямаше и 1 седмица буквално.
Преди ползвах Габко, ама ми станаха много неудобни с тези определени дни на взимане, пък и май са по-скъпи.

Да допълня: сега го погледнах, че то много далече, от квартал Витоша ли си взимате пратките??? На мен хич не ми е удобно.... Защо няма някой по-централно в София, не знам? Всички са ми много далече така Simple Smile)))

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 16:31 от aDream

# 239
  • Бургас
Габиели са по-бавни, да. Но за мен не е проблем да си получа пратката с 3-4 дни по-късно. Освен това имат офис в Бургас. За нас няма голям избор. Другите фирми изпращат с куриер, но така много ми се оскъпяват пратките.

Общи условия

Активация на акаунт