КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 196
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз.
Днес сефте бях на процедури. Ами то не било лошо! Ама да имах поне 14 - 15 дена на разположение... За 3 дена.. бе все файда!
Борянке, слагайте оранжерията сега. По 2 причини : Около 3 март се пикира разсада. Значи февруари ще трябва да правиш оранжерията. Ами ако малък Сечко е лют?! И втората именно земята да не замръзва, иначе как ще садиш. То акъл лесно се дава, де, ама аз така знам.
Очертава се да пътувам до София в петък на 9ти. Като дойда ще се обадя.

# 466
Привет,момичета!
                       Докато разтоваря чантите и пусна пералнята и.....Янка ме изпреварила,а трябваше аз да ви пиша,че на 9-ти ще е в Сф и да спретнем среща в събота или неделя.Е,тя ще ви пише и аз не се бъркам за срещата.Когато решите тогава.
                       Сега да продължавам със задачките,че утре съм на тръстиката сутрин.Не мога да коментирам,че не съм чела и нямам време.Уж за малко бяхме ,а работа ,като за целия китайски народ.

# 467
Добро утрооо!

Наспахте ли сеее?

Аз се помотавам още с кафето.
Поуспах се тази сутрин.
Снощи си боядисах косата.
Е никога не съм се правила толкова тъмна🤔😁
Вярно,че за белите пътеки купувам по-тъмна боя ,но този път нещо съм прекалила.
Най-мразя "пътят" ми да е по-светъл от другата коса.
И от много старание -тъмнааа.
ММ каза - добре е😉
Важното е да няма бели пътеки😁

Ставам.Лещата ме чака да я сложа в тенджерата.

Лек и спосоен ден за всички 😍😍

# 468
Привет, момичета!
Днес си направих приятна разходка. Видях се с приятелка, после ходих до ДМ и си купих доста скъпи помади и фон дьо тен.
От вчера имам ядене и днес го карам айляк.
Габче, щом съпругът те харесва си ОК. Спомням си едно време ходех да се къдря и оставях децата на ММ и като ме видеше такава къдрева ми казваше, че ми е много грозно, а и пари съм давала.
После се навивах с едни ролки ( завираха във вода), ползвах и маша, та ставаше добре.
Янче, процедурите са хубаво нещо, използвай ги макар и за кратко.
ММ си идва и ми свири ...сигнала.

# 469
Креми, същото казваше и моят мъж за накъдрената ми коса. Имах дълга права коса. После пощурях по модни тенденции , подстригах се и почнах да се къдря. Правеха ме като мериносова овца и той никак не  ме харесваше така. Затова   започнах  да се къдря сама. Ставаше по-едро, рехаво и ми стоеше добре. После спрях къдренето и почнах също с  парафинови врящи ролки. Сега съм с диворастяща и права коса.

Иначе дните ми си приличат като две капки  вода. Нищо ново. Рутина. Все пак я предпочитам пред  излишни емоции.
Приятен  нов ден на всички, а аз отивам да спя, че почти съмна.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 01:12 от K.A.G.

# 470
Добро утроооо!
                      Кремче,пък аз си мислех,че само аз си лягам по петльово време! Yum Аз също си къдрех косата "на студено" както му викаха ,но само краищата за да "държи" прическа,защото ако не бяха къдрави и си навиех косата на ролки точно след 10 минути пак си беше права.
                  Софиянки, ще правим ли среща събота или неделя? Янка след ден ще е в София и предполагам наднича в темата за да види какво сме решили.
                     Тук вали ,като из ведро,но аз ви пожелавам приятен и спокоен ден!

# 471
  • София
Дидиа, аз съм ЗА среща.
Но нека Янка да каже кога и къде и е удобно.
От друга страна - сигурно няма как да се включи от там.
Ако може да звънне на някого по тел. и да си каже плана за София ще е добре.

Студеното къдрене си беше модерно по едно време.
Ходих и аз, направиха ме на овца.
Ани беше на 1.6 г, оставих майка ми да я гледа.
Прибирам се, отварям вратата на стаята, а  бебето ме загледа доста очудено.
Огледа ме сериозно и като прихна да се смее и да ме сочи с пръстче.
Явно от  тогава е станала  критична към прически, правени от колеги.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:31 от Aisha

# 472
Янка,очаква ние да определим мястото на срещата и часа,а нея ,ако трябва,ще я заведат до мястото или ще и обяснят как да стигне.В момента не знае къде ще отседне и не може да определя.
                             Аз също не мога да определя място,защото не познавам заведенията в центъра,а и много от по-отдалечените квартали - също.Знам си моя вилает.Така,че някой,който се движи по-често в центъра да даде оферта за място и час.

# 473
Здравейте.
Прочетох ви на пресекулки. В главата ми е боза, но то и няма нищо важно, което да кажа.
Радвам се за Хули, че и този път се справи с гадта..
За оранжерии, къдрене и среща с Янчето съм пас. Дано се видите все пак, много зареждащи са тези срещи...
Аз - ок съм. Радвах се на есенното слънце, но днес - греда, и у наше село ме намери дъжда Simple Smile. Приятен е,  може би за пръв път ми харесва Simple Smile - не е студено и едно тихичко си шумоли навън...
Те такива му работи...
Хубав ден ви желая!
И приятен обяд, който като мен още не е отмернал този приятен ангажиман Simple SmileWink

# 474
  • София
Янка,очаква ние да определим мястото на срещата и часа,а нея ,ако трябва,ще я заведат до мястото или ще и обяснят как да стигне.

Понеже софиянки си мълчим на различни теми -да взема думата, да тропна на масата и да отсека -
Среща с Янка в събота, 10.10.2020 г/каква дата само/ в 13.30 ч. в  ресторант Хепи в МОЛ София, на бул. Стамболийски.
Мисля, че мястото е удобно за идване от всякъде. В заведението не се правят резервации за събота и неделя, но намират място за всички желаещи. Изпробвано е за инцидентни срещи с майки на пораснали деца от другата ми тема. Тя темата  е заключена отдавна, но във ФБ периодично си спретваме срещи ако някой идва в София.
Днес се чухме с Фло по друг повод. Лаптопа и още е на ремонт. Обясних и как да влезе в Мамата и поне да чете без да пише.
Ако имате други предложения - споделете и вие.

# 475
  • София
Аз още няма да съм се прибрала в София. Сори.

# 476
  • Кубрат/ Пишурка
Момичета, аз съм съгласна за на всякъде - ще се намери кой да ме доведе, или упъти. Очертава се да ме посрещне една от каките ми и ще се опитам да я доведа с мен, понеже и тя е баба и отдавна я агитирам да се включи при нас. Ще се радвам да видя повече от вас - не се знае кога вече ще мога да дойда.
Клечице, не ни пожелавай разни приятни неща, ами си дигни д-то и ела! За място и час нямам претенции - съгласна съм с предложението.

# 477
  • Вила Великула
За съжаление няма да съм в София. Пожелавам ви много хубаво да си изкарате.

# 478
Историята на Айша, с къдравата коса и щерка ѝ ми напомни за една колежка. Тя  не се стараеше много, много  за външния си вид и все беше малко...… Но пееше в хор за 24  май и си направила прическа. Прибрала се у дома, а малкият ѝ син пак горе-долу на 2 г., като ревнал и не я искал, защото не била неговата майка.
А аз съм на около 49-50 г. Накиприла съм се с ново модерно дълго палто с широка кожена яка, обувки  от тези с по-широките токове и около 6 см височина. Тогава точно излизаха на мода след тънките токчета. Отивам на сватба с една друга колежка. На площада ме среща син ми с гаджето и ми казва "Ти защо си се облякла като пенсионерка?" Е тогава изгубих дар слово. На другия ден му се скарах, че ми е казал така и то пред други хора. Пък той ми каза, че обувките ми били ниски и бабешки.  Ами като до този момент все ме беше виждал с високи токчета, тези му се сторили пенсионерски.
В къщи обикновено съм в нещо по- удобно като спортен екип например. Един ден съм се нагласила и излизам. А тогава 6- 7 годишният ми внук ме видя на двора и  ми каза "Е сега вече приличаш на учителка"!
 Та  не е маловажно как ни виждат нашите деца - малки или пораснали.

# 479
  • София
КАГ, децата си имат някаки представи за облекло и външен вид.
С Ани се смеем, че от тогава реагира на прически - професионално изкривяване има. Щом види някой след фризьор или маникюр веднага забелязва  някое изкривено косъмче или точица на нокътя.

Общи условия

Активация на акаунт