КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 192
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Е, тогава няма да се срещам с нея, защото  никак , ама никак няма да й харесам. ( шегичка) Станала съм много небрежна  и аз самата не се харесвам.

# 481
Добър ден!
Побутвам нагоре Simple Smile....
Това слушам в момента...

https://www.youtube.com/watch?v=YHEZAzntgK8

https://www.youtube.com/watch?v=yU1HH9PP-2E

https://www.youtube.com/watch?v=-T-pNQYAJT4&list=RD-T-pNQYAJ … amp;start_radio=1

Хубав ден и да ви е приятно!

# 482
Клечи,много минорно! Thinking

# 483
Клечи,много минорно! Thinking

Диди, сезонът е такъв Simple Smile
Вън валииии..... Simple Smile
Шъ мъ видиш утре като пекне слънцето Simple Smile Wink....

# 484
Клечи, чух 2 страхотни песни. За съжаление, нямам време за повече сега. Имам да пиша резюмета. Това нашите учебници не са учебници.   Затова децата не искат да учат. Ами материалът е огромен, на висок стил и скучен.

# 485
Пак бях без нет, изключи се няколко часа след оправянето, сега установиха проблем с кабела, ще го оправят, сменят целия от дирека като не вали, че измокрихме техника.
Пипи ,благодаря, и аз ще търся решения за обеззаразяване, ще имам предвид и твоите начини, дето си чела.Аз имах и  продавах домати дори, един път на детската градина уж за децата хубави домати, те лелите си ги разделили и аз чакам за парите та си попитах и така разбрах.Като няма фактура забравила домакинката.
        И после я покрихме с ламарини за фуражите да съхраним.После открито , ама не става, който е покрил бра домати и тази година, аз последните две не съм доволна, тази година късно боднах едни, няколко корена и те дадоха здрави.То копъра и  плевелите изгоряха , какво валя не знам.И аз искам сега да я  затворим, да е готово, че и две реколти може да даде, като затворя върховете, на 4-5 китки, бързо зрее и  изсъва после.Но може втора реколта да подготвя разсад.Така Яне, прави процедурите и ходи на срещи, аз някой ден дано смогна, че ми се иска отдавна.
И аз бях овца накъдрена и мъжът ми така ми викаше, после се научих да къдря дълга коса и после да подстригвам и ставаше едро, вече гори , не носи косата и не се занимавам.
   Клечи, минорно, мажорно ,музика да има.Дидиа, тръстика да искаш, Тану не знам спечели или загуби дето не се премести на ново място, но купон да има.
Не съм виждала малките скоро, дано тати им намери време да прескочат, иначе и време хубаво да има за тичане.Да оправим двора ,за пръв път валя със значение откак ви показвах пълните лехи, как пък не го разпределя по веднъж седмично ,щеше да е добре.Но сега може да се оре  и сее  лук и чесън ,след 10 е  нормално.За пера, другото сеях преди първия сняг ,но има много развален лук и  няма да бързам ,от февруари нататък като даде време за глави.И пролетния чесън.Много болно  и малко продукция тази година ,дано даде плодородие другата, че само се гъзя без резултат.
Сега съм 5 дни на антибиотик, че ме успа пак яко, има възпалителен процес , и  аз като нета  дава на късо някъде и не се разбира какво  е.Щъ съ упрая един ден и аз , ще изкочи проблема.
Много писах ,че да наваксам.
Розичка за вас за настроение...

# 486
Борянка, и при нас поваля, пази се.
На домочадието купих противогрипна ваксина, повечето сме си я били. Утре ще я бия и на щерката от София. Щяха да идват след четири седмици, обаче удържаха две и днес ги чакаме.Ще оставят внучката, докато й омръзне при нас. Направих бюрек, паниран свински дроб и скара.
Тъжно ми е ....и ми е обидно, заради съседите.
Отивам да си вземам внучката от ДГ, с която делим една улица.Градината е с два входа, детето вземам от противоположния вход.Обикаляме и още се показваме на нашата улицата и веднага една съседка ми казва,  че някаква мамаша ми е ударила колата.............Звъняла на мен и ММ, за да се разберем с "шофьорката" и след като не сме се обадили жената си тръгнала. Още свидетели е имало и никой не е снимал регистрационния номер. Обясняват ми, че другата кола е с повече следи.
В понеделник сутринта щяла да дойде да се разберем. Не ми е взела тел. не е дала и своя.
Жената била много притеснена, треперала и плачела, че съпругът й много ще се ядоса. От съжаление и съчувствие,  са забравили, че и аз без вина съм потърпевша и моята кола има нужда от майстор.
Ще я чакам сутринта в понеделник, ако не дойде.........тогава ще я мисля.

# 487
Дано са съвестни хора и си платят щетите.Надявам се е ожулено и боя ще го оправи , но как се търси точната боя , дали се намира...То по-добре да е стоп да се смени , или огледало, но това е, каквото...никой не е застрахован, от бедата де, но има застраховки за тази цел  и човещина да се оправят нещата.
Можела е да изчака , не да се измъква.Да остави телефон ,адрес или да вземе ваш.

# 488
Щерката си взе детето и ме успокои ( нали е юристка), че мамашата няма й представа, че никой не е записал регистрационния й номер, от толкова " запачи" и е сигурна, че ще дойде в понеделник.
Имаме застраховка и трябва да попълнем протокол.

# 489
  • Кубрат/ Пишурка
Аз съм в Надежда 2. Кой беше тук?

# 490
  • София
Аз съм в Надежда 2. Кой беше тук?

Аз знам за Мая и Клечката /преди/

# 491
  • София
Янке, Мая и Мамси са ти в района.
Но последната не се е обаждала скоро. Дано са добре.
Утре ви чакам в 13.30 ч в Хепи, МОЛ София, даже и резервация направих през 1 сайт.
Фло е информирана, че лаптопа е още на ремонт.
Креми, аз също щях да ти пиша, че мацката ще се яви. Едва ли допуска да не са и видели номера толкова хора.
А и да не се яви - пак може да претендираш за щета  на паркинга. Има и такива случаи. После от ГО ще си издирят виновника.

# 492
  • София
Здравейте, красавици!
Взех си лапчо от ремонта. Казаха, че има още живот в него.
На срещата с ЯНКА ще дойде.
АЙША, бива те за организатор!
Лека нощ!

# 493
  • София
И добро утро!
КЛЕЧИЦЕ, специално пиша заради теб. Музиката, която си ни избрала, както казват руснаците, берет за душу...
Благодаря ти. Очакваме и музика за слънчево време. Wink
Приготвям се за тръстиката, а после ще се видя с готините баби.
Желая ви усмихнат ден! Simple Smile

# 494
Добро да е....
Приятна среща,  да ви е хубаво!
За съжаление, преди седмица бях ,,столичанка в повече"" сега ми е невъзможно, но до края на месеца пак ще ви наобиколя Simple Smile.
Хубави почивни дни и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт