КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 186
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Явявам се само, за да поднеса извинения, че не можах да присъствам на срещата. ЯНЕ, съжалявам.Едно мислим, а се случва друго. До 12.30 знаех,че ще съм на среща, а после нещата се смениха. Няма да обвинявам котките Simple Smile(по ДИДИА). Наложи се по спешност да отида при вуйна ми, която е с току що махнат гипс на счупена ръка.
МАРИНКА, късно видях, че си ми звъняла. Ще ти се обадя по-късно.
Надявам се, че сте прекарали добре. НЕША изпрати поздрави, та да ви ги предам сега.
Ще чакам репортаж от срещата.

# 496
  • София
Алооо, репортерките, де сте? Не предавате от мястото на събитието, ами дайте поне крратка информационна бележка. 😊
Както казва писателят Лъкатник: "Но аз там бях и имам слух. И всичко сам видях и чух. И аз се смях...". Хубави хора, усмивки, смях и закачки. Янчето видяхме, разбрахме и видяхме Анжелка. Хубавица голяма. Запознахме се с братовчедката на Янчето. Групата се доукраси от Здравчето, накипрена в есенни тонове. Тя и остана да закрие следобедната раздумка. Основната група Айша, Дидия, Шпунци, гостенки две и мое смирение, пришита.
Толкоз от мен.
П.П. Завърших си домашната работа и съм доволна.

Със здраве!

# 497

Я да видя какви ги вършите, днес съм доволна, антибиотика действа, има резултат и работих както си трябва.Има и за утре, няма свършване, валя доволно, но не е много кално, дръпна бързо, че бе бетон, но щом даде ръка ,трябва навън да се действа.Това са ми мислите на мен.
Радвам се макар малко сте се видели и  разтоварили, Здравунка мислех ,тя не пише, но действа.Другите заетите, когато могат, кат дойда да са там....не се плашете, тежкотоварна съм.Ама днес питах сина си ,че пътува доста и  питах дали си е починал, а той - на София ли искаш да те закарам.Тъй че   има надежда.Тая година или следващата ,все ще стане.
Лека ви!

# 498
  • София
Борянка, ми тя следващата година ще е скоро. Тази бързо мина покрай карантината и подобни простотии. Идвай, ще ти спретнем  среща и на тебе.
Аз какво да пиша - отидох 10 мин по-рано, нали резервация на мое име, обедно време, да не ни гепят масата.  Посрещнаха ни, дойдоха всички и си говорихме, показвахме и гледахме снимки от телефони, споделяхме. Междувременно хапнахме и пийнахме/да не ни мислите/. После и на улицата пред МОЛА си говорихме още.
Сега чакаме следващата среща.
Сега сериозно - похвалвам сайта Rezzo.bg - запазват исканото място, дават и 20 -30 % отстъпка в сметката, според заведението. Препоръчвам го за ползване.

# 499
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз.
Благодаря, момичета, че отделихте от времето си, за да се видим. Отсъстващите са извинени. Беше ми много приятно и пак не можахме да се наговорим. Братовчедка ми беше впечатлена как различни жени се разбираме толкова добре.
За сега толкова...

# 500
  • Кубрат/ Пишурка
Върнах се от среща с Мая. И с нея откарахме 3 - 4 часа. Само забравихме да се изфотаме.

# 501
  • София
И аз да надникна в дядовата ръкавичка.
Снощи готвих - все неща по заявка на ММ и синчето.
Днес в ранни зори отидохме да се тестваме. Както казва малкото чаве - непозната жена да ни бърка в носа с клечка. Всеки се бори да докопа нещо позитивно, а ние се надяваме да сме негативни.Преди дни  нагледахме варненските чавета, а след няколко дни заминаваме при другите чавета. Майка им насам, а ние натам. Движение да има. Лесно ще заминем, ама дано и лесно се върнем. Каквото сабя покаже!

# 502
Заменям мъж-гъбар за мъж-ловец. Може и рибар.
Ааааааа!!!!!!! Дойде ми до гуша от гъби тая година!!!!!! То, като има  в изобилие, не значи че трябва
всичкУтУ гъби ММ да обере. Три касетки оня ден ми довлече.
 После ходѝ да бере за някакъв си "селски", на когото аз пък подарих половината от моите.
Измислила съм отмъщение - всеки ден ще има гъби за  ядене.

Много хубава среща е било в неделя. Видях снимката във фейса. Кога ли ще ми се отвори и на мен парашута за някоя среща?????

Борянка, за сега се очертава, че съм по-добре на старото си място. Колежката, дето ме "избута", нещо не е доволна, ама не споделя какво. Поживем, увидем.

# 503
  • Варна
Сутрешен поздрав от мен!   Hands Wave

Момичета, радвам ви се за софийската среща! Видях снимките, страхотни сте!  Hands Clap
Хубаво нещо са срещите, от миналото лято на "Тихият кът" на Витоша и аз не съм ви виждала, и на мен ми домъчня за среща! Доста дами бяхме, имахме и кавалер, Здравчето дойде с Йо-йо, Римар дойде макар и за един ден, но пак си е нещо, а Жабка дойде с Матея, мама и тати!
Хубава среща беше!

Тану, развесели ме с твоя мъж-гъбар! Обичам много гъби, но не ям ако не са от магазина!
Страх ме е, купуваме от Кооперативния ни пазар там има магазин, продават само парникови гъби или от Кауфланд, Билла.....

В събота с дамите от Пенсионерския ни клуб ходихме до Севлиево на Фестивал на тиквата, никоя от нас не беше ходила и ни беше интересно. Имаше много сергии на различни фирми с изделия от тиква- печена тиква, рачел, баница с тиква..... Имаше много посетители, видяхме и два варненски автобуса.
На всички гости подариха по една малка кратунка.
Аз си купих едно бурканче рачел, а там хапнах пестил от сливи, бях яла като дете на Етъра, просто да си припомня вкуса.
След обяда отидохме в Дряновския манастир, запалихме свещички, купих си църковно календарче- книжка за 2021 г., някои отидоха до пещера "Бачо Киро", а останалите седнахме в ресторанта, там ядохме мамалига- кой със сирене, кой със мед и орехи като мен. После отидохме в Арбанаси и там посетихме манастир "Успение Богородично",  в който е Чудотворната плачеща икона на Света Богородица.
За информация, Великден през 2021 г. е на 2,3 и 4 Май.

Лека нощ, че пак ще посрещна зората пред лапчо!  Nerd

# 504
  • Вила Великула
Леле Танче, какви са тези посреднощни бдения? Ти наистина си посрещнала слънцето май.
Относно гъбите и аз съм като теб. Рядко ям, но не са ли от магазин ме е страх. Нашия двор е пълен с гъби и съседите ги берат. Казват, че е градинска печурка. Била много вкусна-но мерси....

# 505
  • Кубрат/ Пишурка
Никой не е писал цял ден та да побутна темата.
Танче, аз много обичам гъби, но и аз - само купени. Моят свато нали е от Красен ми носеше едно време с торби. За тези, които не знаят - в Красен имаше гъбозавод. Гледаха ги по пещери. Та си хапвахме често. Танче, снимай бурканчето с рачел и го пусни в КГБто във фейса, че имахме спор с Дидия.

# 506
  • София
Цял ден съм по улиците. Използвам хубавото време, че от утре ни плашат с дъждове и бури.
Да похваля Лидл - изтеглих си приложението Лидл  плюс  за тел. и купувам доста неща на половин цена. Препоръчвам, ако не го ползвате още, на сметка е.
За гъбите  - те всички се ядат. Но някои само по веднъж. У нас сме на гъби от магазина за всеки случай. 
Янке, още ли си софиянка?
Фло, лек път и весело изкарване при внучките! И да не забравиш да се обаждаш от там понякога.

# 507
  • София
И аз малко да побутна разговора.
Обичам гъби, но само купешки. От другите имам страх.
Резултатите от теста са негативни, прибрали сме тези много ценни дЮкИменти. Днес поработих малко и спуснах кепенците. Ходих на пазар за поръчки на внучките. Според голямото чаве няма по-вкусен от нашия кашкавал, а според малкото - най-хубави са бисквитите Роден край. И розови домати взех, пак по заявка. Този път на зетко.
Багажът ни все още не е готов, но утре ще го съберем. Като бях млада два дни преди път куфарът ми беше подреден. Ден преди пътуването си оправях маникюра, прическата, че и време да посвиря на акордеона и да попея ми оставаше. Сега не съм толкова организирана. Няма време за песни и танци на народите. Връзвам кънките и препускам насам натам. Ша са спра'им.
А вие наглеждайте дядовата ръкавика, поддържайте огъня. Аз жива и здрава ще се включвам също.
Хайде сега лека нощ и приятни сънища. Малко е рано, но нали знаете рецептата на София Лорен за добър външен вид... 12 часа сън и един ор.азъм дневно. Това второто може и да го пропуснете, ама гледайте да се наспите Stuck Out Tongue Winking Eye
Гушкам ви! Hug

# 508
Фло, лек полет, живи здрави.Радвай се на децата и се вклювай по- често.
Айша, нямам представа от приложението за Лидл, хубаво е ,че можеш да пазаруваш изгодно.
Танитка, страхотна разходка сте си направили, възхищавам ви се, че сте много дейни.
Тану, разсмя ме с гъбара.Не го заменяй с рибар, че им са много скъпи такъмите.
Борянка как си ?
Ние всяко лято си вземаме от Котел сушена манатарка и си ароматизирам с тях гозбите.
Момичета, направили сте си среща в София. За мен не идва ред, щото децата идват в нас и не остава време за мен.
Щетите по колата ми ги оправиха и днес си я взех. Жената, която ме удари предложи да си плати на майстора, отказа да правим протокол.Накрая ми каза, че и аз съм виновна.Била съм паркирала близо до входа на ДГ.
Докато пиша внучката се къпе във ваната, време е да излиза,
Спокойна вечер!

# 509
Креми, търпи се , днес сгафих като събрахме прането че ръмя, валя па спря, но не можах да го изнеса-то едро  и тежко ,щото лято нямаше сигурно ,та сега  килими ни праха на автомивка, "детето" искаше ние  на чешма, аз не исках да мия чешми от зелено, та днес след  като свърши проблема разбрах де има чиста чешма ,в кое съседно село, ма...Та спря , духна вятър, но сама не потразих по калта ...утре няма да вали...ще изнесем .
Много голи охлюви се мъчат да се нанесат в кухнята, топло ,влажно под мивката , да презимуват мисля че търсят място. Нощес сина е трепал по плочите да им спре достъпа, в 4 часа ми пратил инфо в месинжер как се трепят - бира обичали, да заровя чашки с бира по пътя им.
Да се смея  ли, да ревна ли ,като постеля прания килим, единия прах пролетта   у нас в перало, ма прашен  и нали така и  така го вдигнах   и сега, и като видя лигавите следи ,със сигурност ще ревна. Нямаше цяло лято никакъв да ме дразни.
То тва бе стопанска сграда ,пилета си гледали, направихме го кухня  и трапезария, че място не стигаше, и така на връхземя гадини има.

Готвих свинско с елда, извадено  е, че едни картофи онзи ден бяха страхотни  и като пренощуваха се спекоха, в електрическата печка ,уж изстина , ама не бяха за хладилник, и  щом аз не го ям това, няма кой.Та уж се старах ,ще видим...
Фло, чак сега се усетих ,ми що да пропускам оргазма, то съня няма де, като дойде , си требе и си сака, ма оргазма ...рецептите се изпълняват точно, хората пишат 232 гр брашно, ти цял оргазъм пропускаш.
Краставици има още ,втората реколта от дъжда полудя, малко жълтее ,ама дава...
Нищо няма да пропускам.
Вчера доста поработих след обяда  и нали съм на режим през ден ,днес малко.Или недовиждам вече, та не забелязвам резултати.
Лека ви...спи ми се ,по нощница съм вече, ама като се събудя мисля ко щъ прая....

Общи условия

Активация на акаунт