КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 184
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
Кремче,Барянчице 😍😍

И при нас валя кратко като порой,после се кротна и така до обяд.

Гъби не ям,не искам да готвя,ама готвя като заискат домашните.
Не вярвам даже и на култивираната печурка.Всеки с номера си😉
Щерките все разправят,че като бяха студентки де що имало ядене с гъби него ядяли.Защото мама я няма да забранява😁

Борянчице, и у дома има голи охлюви.Килима го забърши с нещо влажно.Месля ,че ще изчезнат следите им.
Зимно време като запалим камината през определен период от време проверяваме дали системата е пълна т.е. отвъртаме един кран и през определена тръбичка трябва да изтече вода.Е в тази тръбичка се навират гадовете,но налягането ги изхвърля.

Танче, хубаво сте си изкарали на този празник.
Преди няколко години ходихме т.е без да искаме улечихме празника на сливата в Орешак.Много ни хареса.Предполагам и тиквовия е бил добър.

Фло,не розбрах кога летите,но пожелавам приятно гушкане у австрийско.

Яне,прибра ли се у дома вече?

Тану, немой с лошото😉😁
Я си представи мъж,занимаващ се с язовири и риби.
Не мога да изброя колко риба е минала през ръцете ми.
Добре,че станахме"богати", та се отказа.
От тогава съм се зарекла и не пипвам да чистя риба.Само я приготвям😊

Айша, заинтригува ме с това приложение.

Ставам,че работнио мъж се прибра и ще вечеряме.

А ей този куп изметох вчера🤔😁

Утре -пак и отново.
Есен е.😉

# 511
  • София
Фло, излетяхте ли - кацнахте ли?
Креми, ти само ела - ще направим среща и с тебе. Хепи в МОЛ София вече е изпитано и одобрено.
Габката, какво и е на култивираната печурка? Хапваме я без да се замисляме. Да не би да се затрием от нея?
Голям дъжд днес в  София.
2 пъти излизах - все по слънцето, после ме валя дъжд.
Втория път висях в КАТ за поредния нов талон.
Приложението Лидл плюс - го има обяснено на сайта. Може да се изтегли от гугъл плей. Ами в понеделник платих с 10 лв. по-малко. а са неща, които  редовно купуваме. Доволна съм.

# 512
Е,и аз по нощите да се появя! От тръстиката до центъра и то натоварена ,като камила се върнах.Едвам допълзях до нас.Отидох за няколко неща,а те дошли още 5 та едвам смогнах.Доволна съм защото купих на внучките страхотни зимни шапки и ръкавици.Сега поръчах и за внуците,а и себе си уредих.Заредих си и препарати за дома та си заслужаваше мъкненето на торбите.
                     Приложението на ЛИДЛ и аз мога да похваля.От миналата седмица съм го инсталирала или по-точно в събота.Удобство си е.
                     Борянке,прав е синът ти за бирата.Когато живеехме в къща имаше много голи охлюви в градината и с една лейка ги поливах,а и около къщата също.Успявах да не ги пусна в къщи.Само дето компанията и то най - вече мъжете пищяха,че им разливам бирата.
                    Фло,гушкаш ли вече малките кукли?
                    Гъбче,между гъбар и рибар аз бих избрала рибаря,ама нямам този късмет.За сега само големия зет ходи на риба с децата,но...рибата я лови основно малкия внук.Даже се смеем,че зетя не смогва да му сменя стръвта.Така,че като донесат риба от внука е.
                    Кремче,за колата не се ядосвай.Нали не сте били в нея.Всичко друго е ламарина и...се оправя.При това жената е излязла и сериозна.Не се е покрила.
                    А сега ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ,че филм ме чака.

# 513
HeartpulseHeartpulseЗдравейте момичета !
Честит празник!
Света Петка да  пази и закриля семействата ни!
Честит имен ден на Хули!
Пожелавам й преди всичко здраве! Да е все така силна ,борбена!

Почти всички съм ви изчела, макар и скоро да не съм се разписвала тук.
Върнах се от Велинград. Видяхме се и порадвахме  с Янчето и Дидиа.
После бяхме за няколко дни на село. Там работа в изобилие . Щяхме още да останем ,но видяхме прогнозата за
пороен дъжд и се прибрахме.
Сега ми предстои есенно почистване ,застилане на килимчета ,че вече ми е голо в къщи.
Фло, сигурно вече сте при внучетата. Гушкайте се , радвайте се  и наслаждавайте взаимно!
За приложението на ЛИДЛ имам брошура с указание за инсталиране на приложението ,но не съм се спряла , за да отида до ЛИДЛ. Тези дни ще го направя. Наистина има сметка.
Зарадвах ви се за срещата на софийските момичета с Янка. Тя много се радваше ,че ще се срещне с вас.
Тану ,много ти се смях на предложението за смяна на гъбар , с рибар и други.Grin
Я си го дръж ,че тъкмо си му свикнала. Другите пък имат други страсти.Expressionless
Получих си меда от Кремчето. Много е хубав и вкусен! Благодаря ти Кремче!
Гъбче ,започва се идилията с шумата по дворовете !:close:
Ставам ,че много се задържах пред компютъра , а нямам обяд. Мисля един грах да спретна за по -набързо!
Хубав и спокоен ден на всички ви !
Прегръдки!:heartpulse:

# 514
  • София
Добро утро и честит Петковден!
Да са живи и здрави именяците!
И аз като Луси ставам,  но няма да готвя. Довечера сме на пастърва/от Лидл плюс/. Изчезвам навън докато е слънчево.

# 515

Честито на Хули , с един нестандартен букет,но пък много вкусен, здраве и сили  и от мен!

# 516
Ето ме и мен Simple Smile.
Извинения, че не съм много в час с форумния живот Simple Smile, но е празник, идвам да честитя на именичката ни Хули и всички, които празнуват на този ден.
Хули, пожелания за здраве и спокойни дни! Да ти е хубав денят и пивка Simple Smile вечерта!

На всички ви хубав ден и да ви е вкусно, ако още не сте хапнали!

# 517
Честит празник на нашата бойна дружка-байрактарка Хули!

Честит празник на всички празнуващи днес в къщичката ни!

Здрави да сте!
Света Петка да ви закриля!

Наздраве за имениците!

На днешния празник в моето село има сбор или събор.
Църквата ни е Света Петка.
Празнунаше се по стар стил на 26 остомври.
Във всеки дом се вареше курбан.
Гости от близо и далече.
Хора в центъра на селото.
Сергии за допълнение на празника.

А днес даже камбаната не биха за празник.

Явно остарявам ком се връщам м годините назад🤔

Може и да остарявам,но това не ми попречи да оскубя тиквите и един куп трева между тях.
И още има,но оставям за довечера или утре.
Отивам да прибирам либето,че то за следобедно кафе дойде време,а ние още не сме обядвали.

# 518
  • София
Много благодаря за поздравленията Ви  скъпи мои !
Много ме зарадвахте.
Колко малко му трябва на човек - да му пожелаят здраве в точния момент.
Благодаря !

# 519
И аз сколасах.
Хули,  честит имен ден! Пожелания за много здраве и спокойни дни!
Габче, много листа си измела и края не им се вижда.
Айша, благодаря за поканата и се надявам в най- скоро време да се възползвам. Сега сме на режим две седмици при мен и две седмици на детска градина. Внучката да не отвиква от ДГ и да не свиква с моето глезене.
Голямата внучка от понеделник е на частна занималня. Миналата седмица беше пробно и й хареса.Решението си беше само нейно.
Днес внучките ми казаха, че е " един от щастливите им дни". Водих ги на батут,  после на пицария.
Лека и спокойна вечер!

# 520
# 521
Добро утрооо!

Наспахте ли се?
Аз още се помотавам с кафето.
Пералнята изпра.Трябва да простра,после още една.
Тенджерите ми празни.
Прахосмукачката ме вика и т.н.
Слугинаж по Танчето.😍

Жабче, как си?
Отдавна не си писала май?😍😍

Кремче, изслушах песните с кеф😉
Благодаря.

Ставам да я захващам от някъде.
Че и трушия имам да доправям

Лек и спокоен ден за всички!😍😍

# 522
Ехеееее, голямо затишие!
Хайде и аз след Гъбчето да побутна малко темата!
Сутринта много рано станах.Йафе, лекарства, вода, после душ и хукнах към общината.
Трябваше да подам документи за паркомясто за колата пред блока и да си го избера по схемата ,която са изготвили.
Всичко направих, сега да видим дали ще ни одобрят Би следвало да стане, че отговаряме на всички изисквания.
Всъщност кандидатствах за мястото, което ММ си го прави преди 34 години.Тогава всеки се спасяваше сам и така си е досега.
Мислехме,че ще има подобрение, но  няма  да е сега.
За обяд правих зеленчукова пица с разлиъ сирена, като блата е от карфиол.Стана чудесна.
Ох, предстои ми бързане на прозорци и пране на пердета, но нещо не мога да се мобилизирам, с трябва да го свърша, че да си застеля, да ми стане по уютно.
Спирам, че внука иска нещо да ми каже , а аз от телефона пиша.
Лека и спокойна вечер!

# 523
  • София
Добър вечер!
Наспахме се, кафе пихме,  леко подомакинствах, разходих се по слънцето. Скъпия работи, сега си прави цигари.
Следва вечеря, сериали и в кревата.
Скоро се замислих колко бързо минава времето - кога е неделя и вече четвъртък вечер. Отлагам доста неща, а не трябва.
Луси, да не въвеждат синя и зелена зона при вас? Тук има в Лозенец, но квартиранта не напиня да му вадя стикер. То няма и как - колата му е служебна.
Съседите тук, в Дианабад много се пенявят да се въведе. Все им обяснявам, че плащането не гарантира място. Общината само пари прибира в София.
За прозорците няма ли как да викнеш фирма за измиване? Пердетата са лесни в пералнята, а закачането от внуците като дойдат. Мързел съм и все измислям подобни улеснения.

# 524
Хули, със закъснение, както обикновено ми се случва, но ти честитя празника!
Всичко най-най-хубаво ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт