КГБ = Клуб на Готините Баби - 202.

• 54 179
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Тану, благодаря ти !

# 526
Хули, честит ти празник! Здраве  и пак здраве ти пожелавам!

Аз няма с какво да се похваля, но е хубаво, че няма и за какво да се оплача.

Здраве и хубави есенни дни на всички в темата!

# 527
  • София
Благодаря !

# 528
Здравейтеее.
И днес времето е благосклонно към нас, има слънчице у наше село и е топличко.
Аз нещо ще се разболявам, с почивки си върша ежедневната работа и дано смогна да приведа всичко в ред, че ми се ще да попътувам малко...
Вие как я карате днес?
Как сте,  с какви дейности ще запълвате деня си?
Приятен ден ви желая.

# 529
  • Кубрат/ Пишурка
И от мен здравейте!
Аз от снощи късно съм вече в Русе, но ще се прибера утре в Кубрат. Ходих в центъра им ( на квартала) да си платя сметките, че утре в Кубрат нищо не работи. Като нищо щях да остана без интернет и телефон. Сега ставам, че имам поръчка за ориз...

# 530
У наше село е мрачно с прогноза за дъжд, ние вчера се изморихме доста, в това кално садихме салата, разни дейности че днес се чудим как да мърдаме и поне наготвим.Освен да легнем и  работата да се оправя.Иначе има, не да няма работа, и то много, но ако бе толкова спешна да я е свършил някой.Не че има кой де...ние пак трябва...тоест аз.

С тъмно червена роза ти ме закичи и си отиде...
нататък си я пейте сами...
Дали не ме пък мързи....

# 531
Ей ме пак Simple Smile.
То като полегвам често, често, взе телефонът ми е в ръчинките Simple Smile.

Борянка,  като насадите що требва и що може, па прескочете и у наше село да ударите едно рамо Simple Smile...
Ние с други по- важнидейности се занимавкаме и двора е на самотек...
Ама до онзи ден домати берях и още има зелени, ама слъцето не смогва да ги зачерви...
Изморих се значи, а още имам за довършване разни дейности...
Ама пък утре съм ,,,столичанка в повече"" 99%, дано не вали много да се мотна насам- натам.

Еее, стига за днес от мен.
Ще ви досадя, да дам ред на следващия.
Хубава вечер, дами!
Да ви е вкусно и пивко!

# 532
Не валя , утре ще е  и доста , та кога ще изсъхне не знам, но има време месец още.Спанак семе намерих и не знам де да го сложа, да намина у вас?Щото ще се оре един ден ,но кой...
Доматите обери скоро и  нареди , ще се изчервят  и откъснати, поне за гозби ако не ти харесат на салата, но аз много ги обичам такива.Киселки.Ама няма тази година.

# 533
Привет, момичета!
Наредих в две касетки зелени домати за узряване, пак са си вкусни.
Днес от сутринта на село. Оправях си розите и повече бър, бър със съседки. Прибрахме се да взема малката внучка от ДГ и отидохме на детска площадка. Пожела да си отиде. Утре и трите ще са при мен.
 Мисля да ги водя в гората,  много близо до пчелина ни е. Ще берем есенен  минзухар и гъби сърнела, само тях познавам,  да им е подвижно пръстенчето и ако има, аз ще си ги панирам и ям.
 За вечеря внучката поиска да й направя тостер, дедо чу и той на тостер...хм, за утре планът е прясно зеле. По поръчка на малката внучка.
Клечи, работата не свършва у село  .....
Янче, само ориз в тава не мога да готвя,  не ми е вкусно. В глинен съд става, ама в тава-не.
Слагам фолио или става мазно или постно.
https://www.youtube.com/watch?v=aCZrmd9NPQM

# 534
  • Вила Великула
Хули, чух за болните лекари в онкологичния център във Враца. Ти нали там прави лъчетерапията? Надявам се всичко с теб да е ок.

# 535
Да се обадя, да не ме забравите.
Ееей, че е хубаво при вас!
Като гледам горе написаното за врачанските доктори - докато да го напишеш, Пипи, и те си отишли, горкичките.

Аз тази сутрин изпратих и последния ми племенник-полугерманец, след 6-седмично гостуване. Не знам дали ви се похвалих. И тримата студентчета. Седяли си 3-4 месеца у дома да учат онлайн, полудели, и - къде-къде - та в "другото вкъщи" - при Здравка. Още не съм се усетила да ми е самотно. Само като погледна къщата - и свят ми се завива. Подхвана нещо, река си "Олеле-мале!", па го зарежа, за след малко. И така нататък. Не било лесно с 3 деца в къщи, а че и моите 2 като се добавят често-често, и стой та гледай. Четирима вегани, да ви се похваля. И аз май забравих какво е това месо. Спуках се от салати, киноа, чия и прочее простотии.
За киноата - всичко, що е с ориз - става и с киноа. Но била много по-полезна и безвъглехидратна.

Сега из главата ми се мотае едно отиване на санаториум "Здраве" в Банкя, след 5 дена, с приятелка. Какво ще кажете? С оглед на ковид, де.

Ох леле, време е за сън...
Целуфани повсеместни.

# 536
  • София
Хули, чух за болните лекари в онкологичния център във Враца. Ти нали там прави лъчетерапията? Надявам се всичко с теб да е ок.
От десет дни не ходя вече на процедури. Не се безпокой.

# 537
  • Кубрат/ Пишурка
Добър ден (вече).
Още съм в Русе. Щерката пържи риба - хем за тях, хем и на мен да сложела, че да не взема да заслабна! В тази връзка, Кремче, аз често готвя само ориз. По някога слагам от замразените зеленчуци - Анжела така го обича. Вчера беше само за гарнитура към свинско с гъби.
Криско е на мач в Сливо поле - на 15 - 20 км от Русе. И по някое време, като се върне ще ме карат към Кубрат. Та така.

# 538
Хайде и аз да подбутна темичката,че Фло обгрижва принцесите и....няма кой да ни посръчква.
                      Изпекох любимия хляб,направих една македонска гозба - свинско по македонски с печени червени чуЖки /да живее интернет/ и сега мисля дали да се захвана с десертите или да мина само с плодовете,които имаме.
                     Изприпках до 4-я етаж да видя девойката,че 3-ти ден лежи със специален чорап,че отново ни създаде емоции и слава богу този път не е счупено крачето,а само разтегнати връзки.

# 539
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро, мили дами!
Тази сутрин станах още към 7 - човек бързо се наспива в своето легло. Сега съм с кафето и колко много съжалявам че не мога да ви почерпя дори виртуално.
Дидия коя от двете девойки пострада? Която и да е дано се оправи бързо!

Общи условия

Активация на акаунт