Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 388
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Погледнете на Rubella и Дева, имат не лоши за 30-40+

# 541
  • Пловдив
В момента използвам Moisturising balancing cream на Mixa. Оказа се много добро кремче, попива идеално и го препоръчвам горещо.
Усещам кожата си точно балансирана - нито твърде опъната, нито суха, нито прекалено хидратирана и влажна (каквато обикновено ми я правят хидратиращите и овлажняващи кремове).
На 40+ съм.

# 542
Вчера сутринта си взех поръчката: EL advanced night repair нощния серум, серума за очи и крема за очи, EL supreme light+ крема, EL resilense дневен и нощен, естествено сърце не трае веднага почистих лицето и пробвах серума advanced и крема resilense, вечерта и нощния, е ми това не е мойта серия ужасно тежък за комбинираната ми кожа трудно се разнася ужас хем мазен а хем един като тебешир, серума е хубав нежен попива бързо ще видим по нататък, крема за очи advanced съм го ползвала и е невероятен, днес ще пробвам лекия крем от supreme+ дано ми хареса т.к очния е върха.

# 543
........ крема resilense, вечерта и нощния, е ми това не е мойта серия ужасно тежък за комбинираната ми кожа трудно се разнася ужас хем мазен а хем един като тебешир ........, днес ще пробвам лекия крем от supreme+ дано ми хареса т.к очния е върха.
Лекият крем от supreme+ е прекрасен, ще ти хареса.
Resilense, както и по-горе писах, на мен също не ми харесва. Не знам за каква кожа е. Моята е към суха, но пак не е ок.

# 544
Здравейте, момичетата които дадоха мнение за крема на "Clarins multi active", бихте ли споделили какво ползвате сега. Аз също съм много доволна от него, но е време да го сменя.

# 545
  • Пловдив
След Multi active минах на Clarins Extra-Firming Day Cream, но не защото първият не ми е достатъчен, а защото реших да пробвам с по-богат крем. Оказа се, че Extra-Firming също е добро попадение, без да ми "натежава".
През лятото ползвах Moisturising balancing cream на Mixa, тъй като е доста по-лека формула, и смятам сега през есента-зимата отново да се върна на Extra-Firming.

# 546
Може ли бърза препоръка за околоочен крем.Ще пускам поръчка в нотино и за да допълня за безплатна мисля един околоочен противобръчков,че ми свършва.

# 547
Здравейте, момичетата които дадоха мнение за крема на "Clarins multi active", бихте ли споделили какво ползвате сега. Аз също съм много доволна от него, но е време да го сменя.
Ако си доволна, защо искаш да сменяш?
Аз сега ползвам същото като Лили - Clarins Extra-Firming Day Cream. През лятото редувам с Revitalising Supreme + Light на Estee Lauder. През зимата ползвам и Abeille Royale на Герлен, също и лосиона на Clinique ID за суха кожа в комбинация със зеления успокояващ концентрат с пробиотици, плюс най-различни хидратиращи кремове - основно вкъщи през уикенда. Но, да се има предвид, че съм на 44.

# 548
Моля да ми споделите, къде в момента е най изгодна козметиката на EL, CLINIQE, CLARINS
Благодаря ви предварително.

# 549
Точно в момента - в Нотино. ЕЛ са намалени, а отделно до днес включително, при поръчка с код notino15 намалява още 15%. От Дъглас и бутиците на ЕЛ ги купувам за доста повече.

# 550
Ползвам Clarins от много време като правя и почивки, миналия месец реших да направя почивка и си взех серум и крем на Yon-Ka Age Correction, но не са моите, а и вече усещам че кожата има нужда от по силен крем, и предвид възраста ми 40г, си е време за смяна🙂
"Happy doc"  в момента има намаление в
Notino 15%.

# 551
  • София
Точно в момента - в Нотино. ЕЛ са намалени, а отделно до днес включително, при поръчка с код notino15 намалява още 15%. От Дъглас и бутиците на ЕЛ ги купувам за доста повече.
Много се чудя на матовото червило на Мейбалин

Но не съм сигурна н 100%дали ще ми отива.... Иначе до довечера на 100 %поръчвам спиралата на Буржоа с въртяща се четка

# 552
Момичета, много ви благодаря...възползвах се и аз с един серум Advanced night repair...Супер сте🥰🥰🥰

# 553
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали крем за лице, желателно да е гел-крем, който е и за чувствителна кожа?
Няколко години използвах крема на Origins Ginzing, но явно са го реформулирали и започнах да получавам доста пъпчици около брадичката. Взех си Clinique 72 hour moisture surge и бях много доволна първите няколко седмици, но преди 2-3 дни цялото ми чело се изрина, а не съм променяла рутината ми. Пробвала съм и гел кремът с витамин Е на The body shop, но отново - пъпчици.
Кремът на Belif Aqua Bomb ми беше харесал, но съм доста далечко от София и път няма да имам скоро.
Въпрос на време е да си направя тест за алергии към козметични съставки..
Най-интересното е, че винаги първите седмици всичко изглежда супер и в един момент рязко нещата се обръщат на 360 градуса.. Grinning
Нямам определен бюджет. Насочила съм се към няколко продукта - Glow Recipe (някой от кремовете им за лице), Drunk Elephant Protini Peptide, Farmacy Lightweight moisturiser.

# 554
Може да опиташ Uriage Light Water Cream. Много лек, почти на гел отива текстурата, хипоалергенен. Нощната маска от серията също ми беше харесала.
На Glow recipe само Нощна маска/гел-крем съм ползвала и съм доволна, но дневен крем не съм.

Общи условия

Активация на акаунт