Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Супер си e ретинола. Но прави кожата още по-фоточувствителна и е хубаво да се ползва вечер, особено ако е по-силен и  задължително през деня слънцезащита.

# 331
Ретинолът прави кожата фоточувствителна, за това се използва предимно вечер. Казвам предимно, защото пазарът вече предлата и кремове с ретинол, които могат да се ползват и през деня, задължително с последваща слънцезащита. Дори да се ползва вечер, слънцезащитата е задължителна, като е добре и лицето да се измие сутринта, ако има остатъци от продукт. Аз самата ползвам вечер, предпочитам да залагам на по-сигурното. Докато не ходех на работа зимата си позволявах да си позвал ретиноловият крем и през деня, защото си е изрично упоменато на този конкретният, че може, дори беше съвместим с витамин ц-то на марката, нещо което обикновено се отрича, както и ползването на ретинол в комбинация ва aha примерно. Нещата не са точно така и зависи от конкретният продукт и винаги е добре да се чете препоръката на конкретната марка, формулите са различно. Но ако човек иска да се презастрахова и най-вече, ако до сега не е ползвал ретинол е добре да си почне постепено, да не комбинира с киселини, да си ползва продукта вечер и през деня да си подновява редовно слънцезащитата.

# 332
Момичета, имате ли мнение за тази слънцезащита? Как е като текстура?

# 333

Не знам как е точно тсзи, но аз марката я ползвам от 20г и е супер.

# 334
  • София
На мен ми идват малко мазнеещи и супер парфюмирани.

# 335
Скрит текст:
[q]uote author=ДХ3 link=topic=1243819.msg41496504#msg41496504 date=1601895973]

[/quote
+1 глас от мен. Аз ползвам този с 30ти фактор, не мазнее и попива. Ползвам и цялата серия за алергия, за мен са безценни.

# 336
И аз не ги харесвам, много парфюм, малко полза!

# 337
Скрит текст:
[q]uote author=ДХ3 link=topic=1243819.msg41496504#msg41496504 date=1601895973]

[/quote
+1 глас от мен. Аз ползвам този с 30ти фактор, не мазнее и попива. Ползвам и цялата серия за алергия, за мен са безценни.
Предпазват ли добре? Трябва ми за след нанасяне на ретинол и витамин ц и ми е важно да е надежден.
И аз не ги харесвам, много парфюм, малко полза!
Какво имаш предвид под малко полза? Не предпазва добре или не понася на кожата ти?

А за този имате ли мнение?

# 338
Не ми предпазва добре, и прави мазен филм, лъщя, но аз имам мазна кожа...
Нюкса за мен е по добрия избор..

# 339
  • Пловдив
Nuxe е правилният избор според мен. Но аз използвам и дневен крем,нощен и за около очи на марката, много съм доволна.

# 340
И аз харесвам сериите на Никс, фина козметика и 99 % естествени съставки...

# 341
А някой има ли опит специално с този крем на Nuxe? Оставя ли мазен филм?

# 342
  • Пловдив
А някой има ли опит специално с този крем на Nuxe? Оставя ли мазен филм?

Аз имам нормална кожа и ми е добре.

# 343
Благодаря 🙂

# 344
Лятото случайно от един goody bag na m&s получих този слънцезащитен на nuxe. С комбинирана кожа съм, след първото ползване го подарих. Ароматът му ми беше прекалено силен. Намазах го в един горещ летен ден в града и щях да се побъркам, лъщене, чудо и миризма. Това разбира се пак уточнявам е за моята комбинирана кожа.

Общи условия

Активация на акаунт