Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм с много мазна кожа и никоя слънцезащита не ми матира

# 361
  • София
Аз съм с много мазна кожа и никоя слънцезащита не ми матира

И при мен е същото положение

# 362
Момичета това лято съм с този, пише anti-shine

Извинявам се за Биодермата, коремът е Юсерин oil control !

При тях никакво лъщене нямам!

# 363
Поръчах Юсерина. Харесвам тяхните продукти.

# 364
Няма да сгришиш и аз си го обичам...

# 365
  • У дома !
Момичета, имате ли мнение за тази слънцезащита? Как е като текстура?

Аз го ползвах от април до скоро. Хубава приятна текстура.
Но не предпазва от пингментни петна със сигурност.

# 366
Пробвала ли си хиалурон филър серията дневен и нощен ? Загледах ги докато търсех слънцезащитния и ми станаха интересни.

# 367
Пробвала ли си хиалурон филър серията дневен и нощен ? Загледах ги докато търсех слънцезащитния и ми станаха интересни.
Пробвала съм..честно казано не е моят крем. Като цяло Юсерин не ползвам с изключение на слънцезащитата...но моята приятелка много ги харесва.  Тя е със суха, проблемна кожа...

# 368
Аз много им харесвам продуктите за тяло. За лице не съм пробвала. Но аз се сетих, че трябва да се грижа за лицето си едва преди няколко месеца и сега разучавам.

# 369
  • Тополовград
Какъв крем е подходящ за 27 годишна млада жена. Искам да направя изненада на дъщеря си с продукти на ESTEE LAUDER.

# 370
Какъв крем е подходящ за 27 годишна млада жена. Искам да направя изненада на дъщеря си с продукти на ESTEE LAUDER.
Дай малко повече насоки Simple Smile какъв тип е кожата й ? Мазна, комбинирана, суха, склонна ли е към акне? И държиш ли продуктите да са на ЕЛ?

# 371
  • Пловдив

Препоръчвам серията DayWear. Но според мен по-добре Clinique Moisture Surge. И двата са хидратиращи за млада кожа, без парабени, 72-часови /не че ще го ползва веднъж на 3 дни/.

# 372
  • виртуално

Препоръчвам серията DayWear. Но според мен по-добре Clinique Moisture Surge. И двата са хидратиращи за млада кожа, без парабени, 72-часови /не че ще го ползва веднъж на 3 дни/.

подкрепям за Клиник или Biotherm aquasource

# 373
Този на Клиник много го харесвам. Направо се слива с кожата ми и я прави много мекичка. На 30 години съм със смесена кожа.

# 374
  • Sofia
Този на Клиник много го харесвам. Направо се слива с кожата ми и я прави много мекичка. На 30 години съм със смесена кожа.
Аз също съм го загледала, но виждам, че има интенз версия със също много добри отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт