Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
За мазна кожа бюджетен вариант е желето на Garnier. Не съм сигурна обаче до колко хидратира. На сухите ми бузи определено не е достатъчно. Слагам го лятото под ББ крем за да не лъсна и определено се справя с това. Успокоява и раздразнената кожа. И щерката и ММ си взеха по една опаковка. Тя се маже, когато ѝ излезе някоя пъпка, а ММ след бръснене. Казват, че много им успокоява кожата.

# 391
Каква е разликата между СС крем и ББ крем?

# 392
СС са обикновено по-плътни и покривни. Честно казано, мисля, че разлика особена няма, маркетингов трик. Догодина сигурно ще измислят и ДД крем 😂

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:10 от tuali

# 393
# 394
Хахаха, колко съм изостанАла😂 Мажа си СС-то на Bourjois (много го харесвам!) и тъна в неведение.
Значи трябва да измислят ЕЕ, или следващото там. Като чашки на сутиени са 😀

# 395
Привет, момичета!
Какви са впечатленията ви от слънцецащитните продукти на Eucerin  за мазна кожа като цяло?

# 396
https://makeup.bg/product/263681/ , ЕЕ крем на Есте Лаудър. Преди няколко години го ползвах, не останах доволна. В очакване на ФФ крем съм Simple Smile Нищо чудно да е на пазара..

# 397
Здравейте Simple Smile Идвам с молба, можете ли да ми препоръчате хубав крем за комбинирана/мазна кожа, против бръчки (на 31 съм), да е едновременно матиращ, но и да хидратира добре Simple Smile Благодаря предварително Simple Smile

# 398
Здравейте момичета, много ви моля за съвет и насоки относно какъв крем за лице да избера за моята изключително мазна кожа.
Аз използвам в момента ето това.
https://apteka.puls.bg/bg/kremove/bioderma-sebium-mat-kontrol-ma … -krem-30-ml-59164
Ако някой предложи бюджетен вариант на този крем ,ще съм благодарна.
Този крем е страхотен.
Матира ,много добре хидратира и изглажда кожата перфектно.
Незаменим на този етап.
Може би нещо на Балеа?!
Аз и преди съм го казвала, опитвала съм всички кремове от серията Себиум на Биодерма и точно  Pore refiner и Mat control се издъниха много с кир ефект. Иначе създават приятно усещане за матиран филм и дотук се изчерпват предимствата им.
Желето на Гарниер ми лепнеше и не ми осигуряваше добра хидратация. За млада кожа, без особени несъвършенства ще бъде добър избор.
Аз приключвам сега Re boost  на Clarins, с хидратиращ и матиращ ефект. Лятото се колебаех между него и Клиник, обаче май изтеглих късата клечка. Исках просто един силно хидратиращ крем и толкова. А той се оказа лепнещ, пълен с екстракти от различни плодове и т.н., които ми раздразниха кожата. Склонна съм да го обвиня в пъпки и запушени пори. Реално не харесвам лицето си като се погледна след нанасяне на крема. Не мога да  определя какъв точно е проблема, може би всяка от нас е случвала на такъв крем.
Следващият, който ще започна е на  Агива от серията с чаено дърво за проблемна кожа. Уж ще боря пораженията от Кларинс.

# 399
  • Пловдив
И аз съм доволна от този на Биодерма, в момента в Софармаси е намален на 18 и нещо.

Кое е това желе на Гарниер?

# 400
  • София
На предната страница пише кои са кремовете от серията и къде се продват.
Линкове сигурно излизат и в гугъл
Всъщност Simple Smile, след бърза проверка, лесно може да се установи, че имат поне две серии с ретинол. Показаната на предната страница е Ретинол форте, а другата е с пептиди и ретинол.
Та, добрият отзив за коя ретинолова е все пак?

# 401
За серията Ретинол Форте. Тя е показана в преден мой пост, за нея са и добрите отзиви.

# 402
На предната страница пише кои са кремовете от серията и къде се продват.
Линкове сигурно излизат и в гугъл
Всъщност Simple Smile, след бърза проверка, лесно може да се установи, че имат поне две серии с ретинол. Показаната на предната страница е Ретинол форте, а другата е с пептиди и ретинол.
Та, добрият отзив за коя ретинолова е все пак?
Аз останах с впечатление, че дамата е доволна именно от показаната ,Ретинол форте.Нощен , ако добре помня.

# 403
Сега използвам един крем на Algenist със SPF 30. Доволна съм.
Абсорбира се веднага, лицето ми не се поти с него в горещо време, както с други кремове, леко е, мирише прекрасно, стои добре под ФДТ, не е мазен. Кожата ми е нормална към суха.

# 404
  • Пловдив
От тук научих за маските на Apivita - в Софармаси този месец продуктите са намалени с 20%

Общи условия

Активация на акаунт