Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Този на Клиник много го харесвам. Направо се слива с кожата ми и я прави много мекичка. На 30 години съм със смесена кожа.
Аз също съм го загледала, но виждам, че има интенз версия със също много добри отзиви.
Въпросът е от какво има нужда кожата. Ако има нужда само от хидратация, съвсем спокойно може да мине без интенза. Това ми беше първият свестен крем, вече за съжаление ми е слабичък, имам нужда от регенерация, с удоволствие си го ползвах преди.

# 376
  • Sofia
А какъв ползваш сега? Аз съм в някакъв преходен период - на 33 съм, със смесена кожа.

# 377
https://douglas.bg/clinique-moisture-surge-044752
Аз ползвам този. Добре ми е с него.

# 378
  • Тополовград
Не разбирам много от крем, но скоро има  имен ден и реших да я изненадам. Скоро много хвалеха ESTEE LAUDER и се реших че мога да взема крем за подарък. Кожата и е нормална. Тя много иска да подаръка да е изненада.

# 379
  • София
Maria, отиди в магазин, където се предлагат продукти на марката. Има много хубави подаръчни комплекти понякога. Говори с консултанта и обясни за какво ти е нужна покупката. Понякога има комплекти пълноразмерен продукт с добавени мини бурканчета на други серуми/кремове към тях и дъщеря ви ще може така да пробва и други техни продукти. Много хубава изненада ще и направите! Весел празник!

# 380
  • Тополовград
Maria, отиди в магазин, където се предлагат продукти на марката. Има много хубави подаръчни комплекти понякога. Говори с консултанта и обясни за какво ти е нужна покупката. Понякога има комплекти пълноразмерен продукт с добавени мини бурканчета на други серуми/кремове към тях и дъщеря ви ще може така да пробва и други техни продукти. Много хубава изненада ще и направите! Весел празник!
Точно за такъв подарък си мисля. Аз съм от Тополовград . Няма къде да пробвам. Така по препоръки на любезни момичета и момчета от форума им купувам и парфюми. Благодаря много.

# 381
Момичета,този крем коя година е излязал ?
И можете ли да ми дадете сайт за проверка срока на годност на продукт?

# 382
# 383
  • Седмото небе
Този крем го пуснаха миналата година със сигурност и е страхотен! Чудесно допълнение е към останалите от серията.
Ако при проверка на кода покаже нещо различно-със сигурност е някаква грешка. Аз ползвам също някои от тези сайтове.

# 384
  • София
Здравейте момичета, много ви моля за съвет и насоки относно какъв крем за лице да избера за моята изключително мазна кожа.

# 385
Здравейте момичета, много ви моля за съвет и насоки относно какъв крем за лице да избера за моята изключително мазна кожа.
Аз използвам в момента ето това.
https://apteka.puls.bg/bg/kremove/bioderma-sebium-mat-kontrol-ma … -krem-30-ml-59164
Ако някой предложи бюджетен вариант на този крем ,ще съм благодарна.
Този крем е страхотен.
Матира ,много добре хидратира и изглажда кожата перфектно.
Незаменим на този етап.

# 386
+1 за крема на Биодерма, чудесен за мазна кожа!

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 13:24 от mimi.7299

# 387
На Биодерма Pore refiner също прави мазната кожа чудесно матирана, въпросът е дали я хидратира и подхранва или просто матира... това съм се чудила винаги за тези кремове.

Днес чакам 2 слънцезащитни, препоръчани тук, които трябва да матират - ще ги прбвам и ще дам отзиви скоро Simple Smile

Между другото, винаги съм била с ужасно мазна Т-зона - от началото на септември ползвам някои серуми на The Ordinary и днес с чиста съвест мога да кажа, че вече не се определям като човек с мазна Т-зона. Напротив, събуждам се с идеално суха, мека и гладка кожа, препоръчвам на тези, със сходни проблеми да опитат Азелаиновата киселина и Ниацинамид- има отделна тема за марката.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:13 от tiriti

# 388
И аз с две препоръки за маски за мазна кожа/т-зона: Flavanone Mud, The Ordinary и Watermelon Sleeping Mask, Glow recipe.

И без двете не оставам.

# 389
Как проверявате срока на годност на Medik8? Не мога да намеря информация в нета. Например: LOT 26525?

Общи условия

Активация на акаунт