Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
А къде е намалението на Виши? Видях че има в sopharmacy, но само на околоочни кремове.
В sopharmacy ползвах талони за отстъпка по 10 лв на продукт.За всеки продукт дават.Вероятно и в други по-големи аптеки,но трябва да се пита.

mariqivanova799, а талоните в аптеките ли ги дават?

# 451
  • Бургас
Да, вероятно е добра идея да попиташ по телефона имат ли.
До 8 ноември е промоцията.
Тези талони са всъщност подобни на кутийки от картон,има мостри вътре.Един талон имам в мен,не ми го взеха,дадоха ми всички мостри от техни си кутийки и си приспаднаха по 10 лв отстъпка от продукт.
На Юсерин бустерът пък беше около 20 лв с клубна карта(карта на аптеката,не знам точно как се води).
Така е хубаво с тези промоции,35 лв за крем ми се виждат много,но 20-25лв ми се струват по-приемлив вариант.Горе-долу на цените на Нивеа и Лореал излизат така продуктите.
Имаше преди и хубави кремове в дрогерията,но нещо напоследък ми се струва,че ги направиха прекалено силиконови,мазнеят,не попиват,не точно кир ефект,самият крем става на топчета и буквално стои върху кожата без да попива...
А може и кожата ми пак да се е бъгнала нещо,знам ли...
На кремовете на Арома им промениха аромата,не ми харесва сега...
Биотен ми харесва,но старият 3 Д хиалурон,който вече не навсякъде се предлага(или аз може да съм в грешка...)
За Микса имам наблюдение,че 10% и 7% от хиалуроновия гел напоследък въобще не попива,стои си като мазен филм и не прави нищо,Че и кир ефект ми правят,а преди попиваха много добре,не една опаковка съм изхабила.
Само с 25% богат маслен крем скоро не съм пробвала,по спомени попиваше до капка,може да опитам пак,все ще има промоция около празниците.

# 452
На мен Жаяра не ми прави кир ефект, нито ми запушва порите,не ми излизат пъпки от него, а кожата ми е суха, опъната, но склонна към акне, подкожно и ужасно.
Да, не попива бързо, но на мен точно това ми харесва, и може би, ако търся бързо попиване и ме дразни това мазнеене няма да ми хареса крема.
Този на Авен е страхотен/ богатат формула/, но си е друг ценови клас, този на Жая е все пак 5 лв. 😁
Но пък приятелят ми каза, че кожата ми е станала по-сияйна, така че 5 лева ама забележими 😁😁

# 453
Моля да ми препоръчате хубаво почистващо олио за първата стъпка на почистване вечер, което да премахва водоустойчив грим - нещо хидратиращо, че тъкмо почнах третиноин. Благодаря предварително!

# 454
Моля да ми препоръчате хубаво почистващо олио за първата стъпка на почистване вечер, което да премахва водоустойчив грим - нещо хидратиращо, че тъкмо почнах третиноин. Благодаря предварително!
Моето е двуфазна емулсия, но не смея да го препоръчам, щото цената му бая солена, аз си купих разфасовка 50 мл, ползва се изключително икономично. Но нека другите кажат... Иначе тази емулсия е чудесна, не щипе, кожата става нежна и мека...
https://www.pepit.bg/kozmetika/lancome-demakiant-bi-facial-non-o … p-remover-125-ml/

# 455
  • Пловдив
Скрит текст:
Моето е двуфазна емулсия, но не смея да го препоръчам, щото цената му бая солена, аз си купих разфасовка 50 мл, ползва се изключително икономично. Но нека другите кажат... Иначе тази емулсия е чудесна, не щипе, кожата става нежна и мека...
https://www.pepit.bg/kozmetika/lancome-demakiant-bi-facial-non-o … p-remover-125-ml/
Според мен по-бюджетна версия на Ланком-а е двуфазната емулсия на Дъглас - DOUGLAS ESSENTIAL GENTLE BI-PHASE REMOVER 200 ML . Почиства идеално водоустойчива спирала. Ползва се икономично.
https://douglas.bg/douglas-essential-douglas-essential-face.

# 456

Зависи от ценовия клас, в който търсиш. Аз харесвам олиото на Диор, DHC, също така почистващото на Eve Lom и Wishful на Худа Simple Smile

# 457
Олиото на DHC е чудесно! 👍🏻

# 458
А бихте ли препоръчали почистваща пяна за лице?
Сега гледам има на La roshe почистваща пяна с мицеларна вода.
Също това кремче околоочно,някой отзиви?
В момента в емаг има -35% на ла рош и авен.

# 459
Много харесвам мицеларната пяна на Nuxe, много нежна.

Има някава такава вариация Very Rose в нотино.

# 460
Олиото не хидратира, то разтваря мастноразтворимия грим. Няма евтино, няма скъпо...  а ако сте започнала трет имате нужда от сериозна хидратация и да разчитате за това на кое да е олио не е .... хммм.... добра идея!

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:56 от Agent Provocateur

# 461
  • Бургас
Да ти кажа, че си подстрекателка!:flushed:Stuck Out Tongue Closed Eyes Маската, която си показала в друга тема с тиква не ми излиза от ума.

# 462
Да ти кажа, че си подстрекателка!:flushed:Stuck Out Tongue Closed Eyes
Маската, която си показала в друга тема с тиква не ми излиза от ума.
Много е важно да си добър подстрекател Wink
Пoнеже имам и олиото и маската на PTR ще потвърдя, че са много читави продукти!

# 463
Да ти кажа, че си подстрекателка!:flushed:Stuck Out Tongue Closed Eyes Маската, която си показала в друга тема с тиква не ми излиза от ума.
🤗
Имаше по едно време в нотино и май в мейкъп сетчета с минита на всичките им маски, сравнително изгодно. Ако не ти се хвърля на голям буркан на сляпо е добър вариант за проба.

# 464
  • София
Момичета, с риск да се счете не по темата, откъде поръчвате олиото на DHC и за колко време г/д го изразходвате?

Общи условия

Активация на акаунт