Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
За марките е проба-грешка.В кой клас бюджетно да са също?
Хвалят дамите кремовете на Микса доста.Моята кожа е мазна и нямам поглед.

# 421
  • Бургас
А за много суха кожа-дехидратирана, какво бихте препоръчали, нещо което да я напои да се опне малко?
Юсерин, дневният им крем с уреа е много добър от този клас.Нагоре вече Шисейдо за мен, но те са доста по- скъпи, но пък има и защо.Имат серии за сухи кожи, които напояват кожата и я оставят на допир мека като кадифе.Казваш чао на лющенето.

# 422
А за много суха кожа-дехидратирана, какво бихте препоръчали, нещо което да я напои да се опне малко?

Аз съм с нормална към суха/дехидратирана кожа и в момента ползвам дневен и нощен крем с шипка на Korres  (Wild Rose е серията), както и редувам дневния с този на Dr Hauschka. Той ми се струва една идея по-тежък и даже в началото мислех, че ми омазнява прекалено, но всъщност ми е много комфортен на кожата и освен, че хидратира добре, я успокоява (моята е склонна към зачервявания и раздразнения). Мисля, че на още по-суха кожа ще е супер и за ежедневна употреба. Състава му е много добър и бил един от любимите на Дженифър Лопес 😆

Скрит текст:

# 423
  • София
Много съм доволна от кремовете на Ревюел зелената серия за мазна кожа
Миришат приятно, попива  бързо

# 424
Бихте ли ми препоръчали крем за майка ми - на 70 години е с много суха кожа. Да не е много скъп. Благодаря предварително.

# 425
  • Бургас
Аз сега съм на вълна Vichy.Възползвах се от намалението.
Аквалия термал е супер,също и бустера им.Сега взех и бустера на  Юсерин,но още ползвам бустера на Виши.

# 426
Като каза намаление, исках да ви питам имате ли спомен кога се очакват разни намаления на среден/по-висок клас? Харесала съм си някои неща и сърце не трае, но ми се ще да се възползвам от нещо такова Simple Smile

# 427
  • Бургас
Не знам,но на Виши е супер сега отстъпката.

# 428
  • Седмото небе
Доколкото знам във всички аптеки в момента и до края на месеца има -30% на Avene. Аз ще взема за тази зима концентрата им против зачервяване, за да го нанасям вечер и/ли при нужда. Студа през зимата ми се отразява трагично на бузите, сега в комбинация и хормоните на бремеността очаквам още по-негативни последици. И да се подготвя малко по-навреме:

Видях също на няколко места и отстъпки на Юриаж+някои комплекти.
Иначе за по-големи намаления скоро може да се дебне в реални и онлайн магазини/аптеки около предстоящия Черен петък Wink

# 429
Бихте ли ми препоръчали крем за майка ми - на 70 години е с много суха кожа. Да не е много скъп. Благодаря предварително.

Този крем много ми допада за зимните месеци.
https://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BA% … %D0%B6%D0%B0-v233
Втора година го купувам и за мама, и тя е много доволна.
Другият крем, който й действа много добре е на Микса.

# 430
Благодаря, Усмивчица!

На Микса някой от тези ли е?

https://remedium.bg/mixa-hyalurogel-promo-komplekt-light-grizha- … -litseto-153413/p

# 431
За миналата Коледа й купих комплект дневен и нощен на Микса, но сега не се сещам дали беше такъв . Тя твърди,че всичките им кремове й допадат.

# 432
Мерси много! Аз на Микса ползвам кремовете им за ръце и няма по-добри от тях засега, така че ще се доверя на марката Simple Smile

# 433
А къде е намалението на Виши? Видях че има в sopharmacy, но само на околоочни кремове.

# 434
  • Бургас
А къде е намалението на Виши? Видях че има в sopharmacy, но само на околоочни кремове.
В sopharmacy ползвах талони за отстъпка по 10 лв на продукт.За всеки продукт дават.Вероятно и в други по-големи аптеки,но трябва да се пита.

Общи условия

Активация на акаунт