Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
От тук научих за маските на Apivita - в Софармаси този месец продуктите са намалени с 20%

Не мога да им схвана намалението, защото цитирам : "Предложението е валидно за периода 01-31.10.2020г. или до изчерпване на количествата! Важи при еднократна покупка на максимум 3 (три) еднакви продукта на клиент от включените в промоцията артикули." или с две думи ако си харесам примерно Apivita Wine Elixir Нощен крем с лифтинг ефект х50 мл на 41,59 лева промоционална цена, то трябва да си купя 3 броя само от него ли?!?! Та това ми заприлича на Метро Кеш енд Кери. Харесвам марката аптеки, редовно влизам  / дори и днес за да попитам за противогрипни вакисини/ и купувам по нещо си и все забравям да ми разтълкуват как те разбират промоциите си.

# 406
  • София
Означава, че не можеш да си купиш повече от 3 продукта от вид, а не да купиш задължително 3.

# 407
Благодаря, Fever Ray. Точно думата максимум съм я прочела като мимимум.

# 408
  • Пловдив
Уточнението сте го направили Simple Smile  има и безплатни мострички на различните серии на Виши, отзад на опаковката има талон за 10лв. отстъпка, ако в последствие решите да закупите продукта.

# 409
  • Бургас
Момичета, имате ли мнение за тази слънцезащита? Как е като текстура?

Аз го ползвах от април до скоро. Хубава приятна текстура.
Но не предпазва от пингментни петна със сигурност.
А бял филм оставя ли?
За тяло от същата серия кремът оставя.
Знам,че този филм точно предпазва,но да попитам все пак.

# 410
Пробвах двете слънцезащити, които си взех последно и търсих да не са мазни.
Първата - https://remedium.bg/bioderma-photoderm-max-slantsezashtiten-toni … 50-x40-ml-68477/p

На Биодерма, тонирана - много приятна текстура, лесно се разнася, но на мен отново ми лъщи. Отгоре трябва да минавам с пудра. Може би ако се сложи на сухо лице, без преди това да са нанасяни серуми или друг хидратиращ крем, би стояла наистина мат, но аз слагам серуми, които леко омазняват основата и затова не постигам желания ефект.

Втората - https://remedium.bg/eucerin-sun-slantsezashtiten-krem-gel-za-lit … f50-x50ml-62060/p

На Еуцерин Ойл Контрол, която една дама тук препоръча - това е единствената досега, която наистина матира лицето, не стои изобщо като слънцезащита, ами едно хубаво и подсушено. Много благодаря за препоръката! Flowers Hibiscus

# 411
  • Sofia
tiriti, аз така използвам биодерма от първия линк. Нанасям го самостоятелно, без кремове и серуми отдолу. Много съм доволна - след лятото кожата ми е гладка, нямам петна ( а съм бременна) и дори в най-големите жеги трудно лъсвах с него Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 12:07 от janin4eto_87

# 412
tiriti радвам се, че ти хареса, и аз съм най доволна от него.

# 413
Просто сега започвам да вкарвам третиноин и затова трябва кожата да ми е много добре хидратирана и не мога само по слънцезащитен да съм, но иначе да - ако се ползва само един слънцезащитен крем, мисля, че и Биодермата е чудесна, а пък другият се справя и върху серуми и направо е уникален Simple Smile

# 414
Търся си лек крем за суха до нормална кожа без алкохол и силикони.

Спрях се на два, може ли да ми помогнете при избора? Колебая се кой да избера.

Neutrogena Hydro Boost city shield
Nuxe 48h Creme fraiche de beaute

Прилагам и снимки на двата продукта.

[img]//cdn.bg-mam/5vVK/uFsaU.jpgg]

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 15:32 от nastya83

# 415
Този Нюкс съм го ползвала и ми беше харесал...

# 416
А за много суха кожа-дехидратирана, какво бихте препоръчали, нещо което да я напои да се опне малко?

# 417
А за много суха кожа-дехидратирана, какво бихте препоръчали, нещо което да я напои да се опне малко?
Цялостна грижа , от почистването до козметиката.
Без пропускане на тоник, серум(даже няколко) , богат крем, а отгоре миже да се завърши с масла.Някои дами мажат и богати нощни маски без измиване денем.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 08:46 от ДХ3

# 418
След като бях преоткрила Лореал и може би 2 години редувах различни кремове от сериите Revitalift или Age perfect, реших да се върна малко към Виши и сега съм с техния Колаген специалист. Ами, видна е разликата. Едно малко пигментно петно ми се появи това лято, а не съм се излагала кой знае колко на слънце. Не съм решила още какво да му купя. Не мога да си представя сутрин да изляза или вечер да легна без крем, но и мазането с няколко продукта един след друг вечер ми изглежда досаден ритуал.

# 419
Цялостна грижа , от почистването до козметиката.
Без пропускане на тоник, серум(даже няколко) , богат крем, а отгоре миже да се завърши с масла.

Може ли марки- конкретики да ми препоръчате ? Мерси

Общи условия

Активация на акаунт