Професионални серии за коса 140

• 56 505
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Абсурд Grinning. Точно на твоето косище не вярвам Генезис да дойде тежка.... С какви финиши пресоли супата? Grinning. Маската е лека и идеално балансирана.

Принцеске, завърших с балсам без отмиване и олио шоу.

Скоро ще отворя и chronologiste, да видя тя как ще е Simple Smile

Имам усещане, че доста продукти ми утежняват вече.

Отивам на море и съм взела серията Маракеш ориджинал - Ш, М чудо и серум против цъфтящи краища, както и новата ми любов сред олиата Марокан ❤️

# 76
aiki_ira маската ми е за плътна коса. Ако са ти интересни ми пиши и пращам за проба веднага ❤️. Бих казала, че са чудесна серия 🥰.
Благодаря, много за предложението, Мишчица Heart
Попитах, защото ползвам шампоана за боядисана коса (по-лекия вариант), имах интерес и към маските естесвено, защото една от най-дългокосите мацки тук я похвали, а и вече харесвах шампоана, попитах в темата за размени и една съфорумка, която много уважавам веднага ми прати пробичка от маската за плътна коса. Имах толкова добри усещания, но косата ми беше на друго мнение Stuck Out Tongue Closed Eyes Голям кошмар ми беше тази маска, ама голям. Косата беше като гола, вяла, матова, като изтънена, абе ужас просто. Мисля, че ти се оплака скоро от Керастаз Солей маската.... е и нея не харесах, но тази за боядисана коса беше много по-голям кошмар Laughing Ако беше казала, че ползваш варианта за тънка коса щях пак да се замисля, но тази за плътна - не.
Аз направих скоро промяна в косата (след морето) - отрязах доста понеже реших, че я искам на пластове, спонтанно решение... Последните две години съм все на черта. Откакто я подстригах, а и от два месеца не съм докосвала сешоар  буквално преоткривам всичките си продукти за коса. Неща, които много добре познавам ми действат съвсем различно, усещам протеина във всичко, абе  всяко влизане в банята е голямо предизвикателство общо взето Laughing
*dreamer*,
ако ти е останала от маската за боядисана коса на Керастаз си вземи и от нея за морето, поне за редуване с Маската Чудо, балсама от серията Original Marrakesh също би ти свършил чудесна работа. Незнам дали досега си я ползвала по време на почивка, но ще я усетиш съвсем различно там според мен.
Аз преди две седмици се върнах от почивка. Бях се заредила с травъла на Керастаз Солей, травъла на Лейбъл М, взех колкото за веднъж от Маджистрала на Керастаз и колкото за веднъж от Мойсчър маската (Balm) на Joico.
Отделно за плажа винаги си ползвам Swim Cap на Кингсли. Първо пробвах Мойсчъра на Джойко, бях се пекла два дена, но съм стояла или с голяма шапка или главата под чадър, на косата бях пръскала само спрея на Керастаз от травъла, не бях влизала във водата и косата беше чиста. На третия ден на обед след плажа влязох да мия. Шампоана на Керастаз ми хареса, сложих  Мойсчър балсама на Джойко, който съм ползвала и познавам, е там го усетих съвсем различно, все едно съм взела нещо друго Laughing Нямаше разплитащия и напояващ ефект, който познавам, а беше като една подхранваща и много плътна маска, подобно усещане имам, когато съм стояла с маслен преуош. След него сложих маската Солей и косата се разплете и хидратира веднага, много приятна я усетих в банята, но пък когато изсъхна беше ужас. Нещо подобно на това което писах за маската по горе. Лейбъла и Маджистрал маската се държаха най-добре при мен на морската почивка. Олио на Марокан ползвах като финиш и когато намокрех косата мажех здраво с Swim Cap  на Кингсли.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 00:31 от aiki_ira

# 77
Някой ползвал ли е серумът за коса на Kerastase therapiste? Колебая се между него и серум Kerastase extentioniste? Искам някаква грижа за скалп.

# 78
  • Варна
Серумът на Терапист не е за скалп, а за запечатване на връхчета.

# 79
Серумът на Терапист не е за скалп, а за запечатване на връхчета.
Благодаря, не знам защо си мисля, че щом е серум и е за скалп 🙈😁

# 80
  • Бургас
Bright Crystal,  блатодаря ти!
Никога нищо не съм ползвала на Милк Шейк.
Би ли  споделила кои са твоите любимци?
Сметаната ми е супер любима, и тези шампоани- https://www.arlen.bg/product/4070/shampoan-za-boyadisana-kosa-mi … hampoo-300ml.html     https://www.arlen.bg/product/4085/podhranvasht-shampoan-s-maslo- … hampoo-300ml.html този го обожавам, но гледам, че не е наличен.И тези-https://www.arlen.bg/product/4109/shampoan-s-arganovo-maslo-milk … hampoo-300ml.html    https://www.arlen.bg/product/4095/osvezhavasht-hidratirasht-sham … hampoo-300ml.html

# 81
1. Не съм правила. Скоро си мислех за мезо, ама като си представя “игла в глава” и ми става лошо.
2. Ползвала съм Биокленц Ш и Денсифик Ш - раздразваха ми скалпа - заминаха си. ФК тоник, Епруваж серум, ампули Шварцкопф Генезис нещоси..., не са лоши хич, но всичките ми омазняват косата , ама пак си ги ползвам де Grinning Иначе маслен преуош ми беше добре, май пак ще го подновя - рициново масло, розмарин, чаено дърво.
Тоникът на Ф. Кингсли ти омазнява? Това е много странно, при мен се държи доста добре, дори когато го използвам, косата ми изглежда по-чиста повече време / 1 ден повече/.
И на мен ми омазнява, даже по-скоро прави косата ми да изглежда мръсна, не толкова мазна. Седи си  в шкафа и  отлежава. Затова и не знам реално има ли ефект еърху растежа или не.

# 82
Онзи ден наминах през ЗР да сикупя Ш. Тръгнах си с неочаквана покупка - розовият Ш на Олиосета с камелия 🤔. Към него ми дадоха и мостра на балсама на ФК за мазна коса и сухи краища, и естествено ги пробвах и двете веднага. Шампоанът ме изненада много приятно, не остави онова скърцащо усещане, а изми добре. Вече втори ден скалпът ми е спокоен, което е чудо напоследък. И ароматът си го бива, много даже.
После нанесох и Б. Косата мокра беше супер мека, абе страхотна. Сложих термото на Олиосета и изсуших. И отврат! Коса като слама... Намазах отгоре митичния крем 3 в 1, защото от него ми става страхотна косата, но уви...
Въпросът е къде съм сбъркала и защо получих такъв ефект? Балсамът на ФК го дават хидрратиращ - дали косата не харесва хидратация или просто комбинацията ми е кофти. Ще се радвам на мнения 🙂.

# 83
Вчера пристигна пратката ми от ЗР, в която имаше шампоан и балсам на Олиосета от синята им серия за тънка коса и мусът им за обем.
Скок в банята.
Шампоанът е прозрачна течна гелообразна консинстенция, която не ми преми косата. Не прави много пяна; не предизвика никаква реакция на скалпа.
Балсамът е лек, не утежнява; косата се разреши с лекота под душа.
Винаги реша косата си с Тенгъл тийзър - малка на тоалетката и wet версията в банята.
След това нанесох 3 в 1 термото на Лореал. Леко издухах със сешоар. Сложих пяната и почнах да се мъча отново с четката на Ровента. Финиширах с аргановото олио на Олиосета от синята серия.
Някъде нещо обърках, защото косата ми беше такава:
Скрит текст:

Какви са тия "антенки" по цялата ми коса?! Това при изправяне с преса го няма! Наложила съм си да не използвам преса всеки ден вече, но тия стърчащи неща ме побъркват.

# 84
Вчера пристигна пратката ми от ЗР, в която имаше шампоан и балсам на Олиосета от синята им серия за тънка коса и мусът им за обем.
Скок в банята.
Шампоанът е прозрачна течна гелообразна консинстенция, която не ми преми косата. Не прави много пяна; не предизвика никаква реакция на скалпа.
Балсамът е лек, не утежнява; косата се разреши с лекота под душа.
Винаги реша косата си с Тенгъл тийзър - малка на тоалетката и wet версията в банята.
След това нанесох 3 в 1 термото на Лореал. Леко издухах със сешоар. Сложих пяната и почнах да се мъча отново с четката на Ровента. Финиширах с аргановото олио на Олиосета от синята серия.
Някъде нещо обърках, защото косата ми беше такава:
Скрит текст:

Какви са тия "антенки" по цялата ми коса?! Това при изправяне с преса го няма! Наложила съм си да не използвам преса всеки ден вече, но тия стърчащи неща ме побъркват.
До сега случвало ли се е с четката на Ровента да има такива антенки? При мен са се получавали когато суших със сешоар без да сресвам, и като се започне едно хвърчене във всички посоки... Резултатът накрая е един бухнал бухал. Сега си взех Parlux и кръгла четка на Olivia Garden, но все още се уча да се правя както фризьорката ми ме издухва...

# 85
Да ..онзи ден се къдрих.
Хващам кичур и навивам. После увивам кичура около пръста си и с метална черна фиба го закачвам за корена.
Направих цялата коса. Махнах фибите и бухал .. навсякъде стърчи коса..

# 86
Anastasiya.glam,
Според мен си прехидратирала косата, или са ти дошли слаби продуктите. Какво си ползвала при предните две измивания?

# 87
Предните не две, ми 10 измивания са с Лореал Митик олйл за тънка коса. Термото пак тяхно. А финиш - олио на Мароканойл.

# 88
Ами, ето. Според мен този светъл цвят има нужда от по-силен продукт от време на време. Митика Ойл, особено варианта за тънка коса я харесвам много, но при моите руси кичури беше приятна в банята и после стоеше точно така, защото е слабичка. Хубава си е маската, но ѝ трябва редуване. Ако косъма е по тънък и не търпи тежки продукти спасението са преуошите Blush един хубав подхранващ преуош следващия път и пробвай пак синята серия, мисля, че ще има резултат. А пресата....айде ще спестя мнението си, досещаш се Stuck Out Tongue Winking Eye
Колорплекс терапийка ще ти дойде много добре точно сега, ако имаш възможност.

# 89
Благодаря! 🧡🧡🧡
Мисля да пробвам домашния еластайзър от рецептата във форума. Вие друго да предложите?
За пресата ми е ясно ...аз изправям само крайщата, защото те гледат в различни посоки 😀 иначе дължините ми са прави.
Цветът ми е 6-ца. Извинявам се за тъпия въпрос, но в нотино като напиша Olaplex и ми излизат много шишенца с различни номера. Как да му хвана цаката? 😀 Ако не Ви се обяснява - препратете ме към линк/тема - няма проблем. 😍
Още веднъж благодаря - помагате ми много! 😊

Общи условия

Активация на акаунт