Професионални серии за коса 140

• 57 047
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Moroccanoil Intense Curl Cream  за мен беше истинско разочарование. Сплескваше ми косата и къдрици никакви.
В момента използвам другия крем за къдрици на марката и го харесвам, но след него задължително слагам някаква пяна за фиксация, защото къдриците ми се отпускат. Косата ми е по-скоро чуплива към къдрава с нормален косъм, сравнително гъста и също се омазнява лесно.

# 136
# 137

😂😂😂😂😂 не мога! Тези цени са си Керастаски от всякъде, а ефекта дълбоко не съмнява да е същия, тъй че и от мен имат пас...
Седя си на ръцете да не поръчвам нова козметика поне още месец докато евентуално пуснат новия нощен серум на Керастас Блонд Абсолю и новите Хроноложисти.... ако някой ги мерне по чужди сайтове да пуска мухата и тук! 🌺🤍

# 138
То за мярването ги мярнахме ама в някакви измислени държави-Сингапур,Тайланд...не знам как ще се поръчва от тях Grinning Хронолоджист в един немски сайт ги вардех и ги изпуснах.Пишат,че вече не се предлагат от производителя,толкова скоростно прекратена лимитирана серия не бях виждала.А блондинския го няма още по нашите ширини,само в Канада и Щатите го намерих

# 139
Здравейте, моля за мнение за Kerastase Résistance Bain Thérapiste серията. Изведнъж косата стана суха без да съм променяла нищо. Къса се в краищата и е ужасна. Вече взех шампоан и маска от серията (не съм чела назад в темите, но в Арлен и Нотино имат супер намаления, 450 мл. шампоан в Нотино е 39 лв.), но въпреки това бих искала да чуя други мнения и как им се отразяват на косите. Знам, че е до коса, но все пак. Благодаря Simple Smile

# 140
  • Варна
Мернах ги и аз в испански сайт ама цените им златни. Серумът 150евра, За термото бих се прежалила 35евро е,но предпочитам да изчакам. Това е реформулирах Хроноложист лимитка е само серумът доколкото схванах.

# 141
Оууу това за нощния серум Блонд абсолю съм го пропуснала. Влиза в списъка мъст хев Heart Eyes

# 142
  • Някъде там
Оууу това за нощния серум Блонд абсолю съм го пропуснала. Влиза в списъка мъст хев Heart Eyes
Дано не е като този за суха коса .
Нито аромат , нито от ефект е нещо супер уау .

# 143
Хванах някакъв бъг на Арлен и пуснах ДПШ на label.m и травел сет Nutrifier шампоан + маска и крем Mythic Oil https://www.arlen.bg/product/16326/komplekt-za-pat-shampoan-mask … se-nutrifier.html с 25% намаление. Чудя се защо тоя сет го има и на друга цена https://www.arlen.bg/product/11034/komplekt-za-pat-shampoan-mask … se-nutrifier.html … ще видим какво ще дойде, предполагам има стара и нова формула на продуктите от серията. Аз доволен.Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 14:34 от Saudadе

# 144
Искрице, знам, че преди време си взе серум за растеж на Кокозолис. Би ли споделила след като мина повече време, какви са ти впечатленията?

# 145
Някой може ли да обясни как точно се ползва и има ли въобще защита за плажа на спрея на Керастаз от солей серията? Съдържа ли солена вода всъщност, да не ми изсуши той самия косата? На суха или влажна коса се пръска и какво количество мах мога да слагам? Освен него мога ли да клепам и нещо друго, искам някак да предпазя дължините от изсушаване?
Какво ползвате на самия плаж за косата си- някакво олио, пре-уош крем или нещо друго? Събирам багаж и пак започва голямата чуденка какво ще ми трябва...Grinning

# 146
  • Някъде там
Искрице, знам, че преди време си взе серум за растеж на Кокозолис. Би ли споделила след като мина повече време, какви са ти впечатленията?
Нямам силен косопад,леко ми пада косата .Намаля доста лекото падане на косата а растежа наистина е ускорен и косата израства по бързо (само ,че не съм сигурна ,че е на 100 % само от него) .Използвам и след всяко миене стимулираща маска на Меди за скалп .

# 147
  • Lost in a fairytale ...
Абсолют Рипеър ли е протеиновата серия на Л'ореал? Осезаем ли е протеина? Нещо напоследък ми се отразява добре, но имам само някаква непрофесионална серия с кератин и търся нещо хубаво сега. Гледам, че Л'ореалите са намалени в емаг и се чудя между Абсолют рипеър с киноа и протеин и Чи Кератин. Според вас коя е по-добра? С впечатление съм, че Абсолюта не е кой знае какво, но и за Чи четох подобни отзиви, та се обърках вече Grinning

# 148
Shiny*, зависи каква ти е косата. 
На мен Абсолюта ми идва много тежка, че чак ми лепкаше косата от нея.
Моята е гъста, боядисана, нормален към тънък косъм и сравнително здрава, въпреки че често се среща с пресата и други топлинни уреди.

# 149
  • Lost in a fairytale ...
Ами, много добър въпрос.
Косата ми е обезцветена, но косъма е много здрав и издръжлив на тормоз. Ползвам главно TIGI, за моята коса са супер, но всичко, което имам е по-скоро хидратация. Лошото е, че въпреки, че е третирана много и брутално, съответно е доста изтощена, тежките серии и идват в повече и се омазнява. Иска ми се някакъв приличен протеин като цяло. И на прилична цена Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт