Професионални серии за коса 140

• 57 109
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
bonibon_ на суха коса нанасяла ли си балсама? Питам защото се чудя би ли могъл да замени самоделните ми мистове Grinning. Харесвам Епруваж и идеята ми допада.

# 196
bonibon_ на суха коса нанасяла ли си балсама? Питам защото се чудя би ли могъл да замени самоделните ми мистове Grinning. Харесвам Епруваж и идеята ми допада.

Не съм, само на влажна. Но ми е достатъчно едното нанасяне до следващо измиване, държи косата напоена

# 197
А термо защитатата след балсама ли се нанася, че и мен ме заинтригува този Б?

# 198
Интригуващо звучи това с балсама на Епруваж, не помня да е коментиран до сега. Аз търся нещо със същия ефект ама за пръскане на суха коса. Направих един бъркоч в пулверизатор, ама прекалих с количествата продукт и се получи като преуош направо Satisfied Satisfied . Докато сме на Епруваж вълна, снощи пак пробвах маската, че ми седи буркана непипан в банята и взе че ми хареса резултата. Измих с Виши преди това (той май с всичко след него се разбира добре). Разковничето в това да се сработваме с маската е количеството, сложих 2 грахчета по връхчетата и леко разнесох нагоре, седях 5 минути някъде. На мокра коса сложих малко Оуей за връхчетата, взе много да бухва докато изсъхваше, ама прибрах на кок и на сутринта е супер подвижна, жива и лъскава.

# 199
Някой по-опитен може ли да направи правилната подредба на следните неща:
- спрей-тоник/балсам без отмиване
- термозащита
- серум/крем за връхчета
- олио (Мароканойл напр.)
И тук пак ли се гледа дали са протеинови или хидратиращи? 😀

Скрит текст:
Мога да се съглася с Peach, че разковничето е в количеството. Аз много често прекалявам с маската и косата ми става утежнена и на клечки. Опитвам се да се науча, че много количество маска не означава много грижа. 😀

# 200
За проблема със сухотата и аз споделих преди няколко страници. Ужасно пресушаване и изпръхналост на горния пласт. Имам подозрения, че се получава от олио финишите. Имам хиляди, който и да сложа, става още по-зле.

От размените взех мадката на Eprouvage и я пробвах веднага. Косата стана доста "напоена" , но и тогава сложих олио и всичко приключи. Отделно доста ми се посмачка косата. Ще взема да я пробвам като преуош на горния пласт само. Или да намаля количеството.

Вчера се боядисах. От ниво 5, минах на 4.  Сложих Wella koleston 44.0 +син коректор. Оооооо, yes не виждам проклетото червенеене. Доста тъмно стана, много не ми отива. Но съм безкрайно доволна, че косата ми изглежда по-добре.

Пробвах и Color wow dream coat с електрическата четка на GHD. Косата стана много лъскава и подвижна. Реших на връхчетата да сложа олио Olapex 7 и косата пак се пресуши малко и леко "клечкоса". От четката съм доволна как "изправя/заглажда". Само се чудя дали всъщност е по-малкото зло, защото с пресата минавам по есин път и се изправя (не идеално гладко, но и аз не търся ефект право като метла), а с четката (за ефекта на снимката, които докарвам и с пресата) трябваше да мина поне 5 пъти. Така де, времето ще покаже.

А, имаше коментари и за Serioxil и гела на Davines. Не съм доволна, ефект не виждам. Над месец ги ползвам. Serioxil - всеки ден. Davines на всяко миене - т. е. 2-3 пъти сесмично. Напослесък и него всеки ден слагам. Едното сутрин, другото вечер. Имам сигурно и от двете за още месец и няма да ги подновя. Поднових Initialiste и серума Extentioniste от намаления. От тях бях доволна. Но най-най от GG обикновения серум (другия не съм го пробвала) и определено бих подновила при намаление.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 11:43 от kotenze_84

# 201
  • Пловдив
Моята коса е до кръста и си расте. От както започнах Serioxyl, ми падат по-малко косми, косата е някак по плътна. Винаги съм ползвала грижа за скалпа и си имам нови косъмчета, но предполагат от всичко преди и сега ползвано. Въобще не утежнява при всекидневно ползване, мирише спиртно и, ако се нанесе на влажна коса, направо си е кофти аромат. Аз много харесвам и Епруваж, ако го пуснат намален, ще подновя, но ми утежнява.
Б без отмиване на Епруваж не е никак лош, но е балансиран продукт за мен. Много добре разплита косата и дори влажна се разресва без проблем.

# 202
bonibon_, може ли да споделиш каква е косата ти, на която така добре понася балсама Епруваж?

# 203
Здравейте, имате ли мнение за L'Oréal Vitamino Color Resveratrol

Силно хидратираща серия. На моята тънка и боядисана коса води до лигавост, изглаждане, отнема от обема, но не утежнява. Ползвам винаги след боядисване, харесва ми, но не дава плътност от която се нуждая... Иначе предпазва добре косата от боядисването...

# 204
Здравейте,дайте идея за изрусена и прекалено суха коса как да я възстановя,ползвала съм доста продукти,но все не мога да улуча точния

# 205
Някой ползвал ли е тези ампули и доволни ли сте?

Събирам и мнения за хубави добавки за коса, от ноември досега пих Приорин, сега ми се иска да го сменя с нещо.

# 206
  • България <3
Здравейте, имате ли мнение за L'Oréal Vitamino Color Resveratrol

Силно хидратираща серия. На моята тънка и боядисана коса води до лигавост, изглаждане, отнема от обема, но не утежнява. Ползвам винаги след боядисване, харесва ми, но не дава плътност от която се нуждая... Иначе предпазва добре косата от боядисването...

Моята също е тънка и биядисана. Какви продукти ви действат добре? Моята е изрусена и почна да ми се заплита, освен това и няма много обем,  разбираемо за 5тте косъмчета,  които имам хаха опасявам се да не се накъса

# 207
bonibon_, може ли да споделиш каква е косата ти, на която така добре понася балсама Епруваж?

Тънка не бях боядисвала цяла година, но сега боядисах с надежда да стане по-бляскава- ами не помогна.. Суша с четка сешоар на всяко миене - 2 или 3 пъти в седмицата. Омазнява се в корените, къдрава, но я стилизирам  с четката и оставям къдрици само отдолу.
На мен маската на Епруваж не ми е любима, едва я изхабих, но балсамът сега точно ми идва добре напояващ и не утежнява. Преди време също го ползвах и си го харесвах, но тогава косата ми беше зверски изтормозена

# 208
Чела съм много добри отзиви за маската Лалга. В златна рибка бум от положителни коментари. Използвах тяхна ампула за възстановяване, но не видях ефект, та се чудех за маската толкова ли е добра?

# 209
Ампулите и аз не ги харесвам и по същата причина дълго отлага пробван ето на маската. Оказа се обаче, че няма нищо общо с тях. Има много хубав напояващ и не само ефект Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт