Професионални серии за коса 140

• 57 128
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
И аз не съм доволна от Маракеш endz, чудя се да го пускам за размяна или да се мъча да го изразходя. Не е за моята коса това нещо, макар от ползването му до момента мисля, че има резултат - поне нямам нови цъфтежи и накъсвания. Пробвах го на суха коса, на влажна коса, по дължини, по крайчета, сдобивам се с още по-суха метла, която належащо трябва да измия. Иначе, ароматът му ми харесва и е траен, но не натрапчив. Очаквам отзиви за Оway.

# 226
Момичета, извинете за глупавият въпрос, но какво е ДПШ?

# 227
Момичета, извинете за глупавият въпрос, но какво е ДПШ?
Дълбокопочистващ шампоан. 😊

# 228
Благодаря !🙂
Сигурно от две теми насам се чудя какво е това и ми е неудобно да питам 😀

# 229
Здравейте, похвалиха ми този термо спрей, но аз никога не съм използвала продукти на марката: Schwarzkopf Osis Heat Protection Spray 3 Flatliner, някоя тук ползвала ли го е?

# 230
И аз не съм доволна от Маракеш endz, чудя се да го пускам за размяна или да се мъча да го изразходя. Не е за моята коса това нещо, макар от ползването му до момента мисля, че има резултат - поне нямам нови цъфтежи и накъсвания. Пробвах го на суха коса, на влажна коса, по дължини, по крайчета, сдобивам се с още по-суха метла, която належащо трябва да измия. Иначе, ароматът му ми харесва и е траен, но не натрапчив. Очаквам отзиви за Оway.
Номерът с Маракеш ендз е да се сложи хидратиращ финиш върху него (например някой от термиците на Керастаз или Олиосета). Тогава косата не е така суха. За Оуей съм писала преди една две странични, порови и ще намериш.

# 231
  • Някъде там
Оооо, току-що видях, че Филип Кингсли пуска нов продукт Elasty-Styler 🥰 дано ЗР го заредят скоро, имам големи очаквания 🥰

https://www.philipkingsley.co.uk/elasti-styler-5-in-1-treatment.html
Много добре звучи Simple Smile
Аз пак да попитам имате ли посъбрали се отзиви за този продукт https://www.philipkingsley.co.uk/bond-builder-split-end-remedy.h … duct.info.reviews .

# 232
Здравейте, похвалиха ми този термо спрей, но аз никога не съм използвала продукти на марката: Schwarzkopf Osis Heat Protection Spray 3 Flatliner, някоя тук ползвала ли го е?
Добър бюджетен продукт. Удобна спрей опаковка, ползвава съм и го и на влажна (със сешоар) и на суха коса ( с преса за оформяне на вълни) с един и същ ефект - дава блясък и много лека фиксация. Единствен минус е, че леко се усеща продуктът като прекараш пръсти през косата - изчезва като се разреши.

# 233
Като заговорихме за ДПШ, кои са вашите любими? От скоро започнах да ползам продукти на Керастаз и усещам как след някое друго миене ще ми трябва такъв.

# 234
  • София
Като заговорихме за ДПШ, кои са вашите любими?

Този на Медисютикълс за мен е точният - страхотно почиства косата, без да я пресушава, толерантен е към скалпа, ухае хубаво на зелена ябълка.

# 235
Момичета, лятото си намерих фризоьрка в София от която съм доволна за сега. Тъй като съм с балеаж, краищата ми са доста сухи. Тогава направихме ритуал на Керастаз с фузио дози, после с Генезис, та резултатът се запази до следващото миене. Каза, че най доброто е кератиновата терапия която предлагат, но не тази за изправяне на косата и съставките, съдържащи формалдехид. Но спомена, че косата ми не е чак толкова изтощена за тази терапия, която се правела 3 поредни път всеки месец. Та някой използвал ли я и има ли смисъл?

# 236
Ползвам и съм много доволна от маслото с арган и ленено семе на Moroccanoil light. Някой може ли да го сравни с другото в тъмната опаковка? Доста ли е тежко?
Стремя се към чисти продукти. Към момента за нищо на света не заменям шампоан Macadamia Rejuvenating. Без сулфати, парабени и силикони. Маска без силикони на Le petit Marseiliais зелена или жълта. Термо на Macadamia, то има водоразтворими силикони. Не е лошо, но ако препоръчате и по-нелепкащ продукт ще ми е от полза.
Къносвам се с чиста къна. Косата е здрава и средно гъста с фин косъм.
Това е актуална снимка на косата.
https://prikachi.net/image/KMXbx

https://prikachi.net/image/KMkrr

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 18:46 от riri26

# 237
Лола, образно казано и Маракеш и Оуей имат сходно действие, но Оуей е с олио-гел-серум текстура и не пресушава и дава блясък, няма значение след какви серии го ползвам, с мен е на всяко миене и никога няма грешка. Скоро и аз и Вики сме писали за него по-подробно..

# 238
Мерси, Пийч.
Чела съм като сте писали, но може би малко по диагонал Simple Smile

# 239
Аз пак да питам - маската Абсолют Рипеър на Лореал силна ли е? Тежка ли е за  тънки, не гъсти коси?

Общи условия

Активация на акаунт