Професионални серии за коса 140

• 57 147
  • 771
  •   1
Отговори
# 270

Енигма,как на мокра/течаща коса,нали трябва да повисиш с маската...Попиваш излишната вода и нанасяш маската.Балсама може и на мокра коса,докато го нанесеш,разнесеш и то една минута минала,и изплакваш.Но маската не
Ами аз маската , като балсама я нанасях досега, с ръка изцеждам да не е съвсем течаща косата и така нанасям, никога не съм попивала с хавлия. Явно е било погрешно:)

# 271
Термо кремаpro longer утежнява ли косата?

# 272
Имам е-майл, че терапията на Ланза ще бъде с нова по-висока цена - 240лв., след изчерпване на наличностите в Агора, сега е намалена от 180лв. на 162лв. Космическо увеличение ... Rolling Eyes

# 273
Скрит текст:
Енигма,как на мокра/течаща коса,нали трябва да повисиш с маската...Попиваш излишната вода и нанасяш маската. Балсама може и на мокра коса,докато го нанесеш,разнесеш и то една минута минала,и изплакваш.Но маската не
Ами аз маската , като балсама я нанасях досега, с ръка изцеждам да не е съвсем течаща косата и така нанасям, никога не съм попивала с хавлия. Явно е било погрешно:)
Странно, че се повдигна този въпрос, защото наскоро съвсем случайно установих, че една и съща маска работи по различен начин на косата ми в двата случая. После пробвах с още няколко налични продукта маски и балсами - при мен се развиват много по-добре ако не съм попила с хавлия, а само изцедя косата колкото е възможно с ръце. Много по лесно разнасям продукта по целите дължини, много по лесно сресвам косата си. Няма значение дали е балсам или маска - оставям ги да действат минимум 10 минути след като съм успяла да разреша косата си ( което също ми отнема поне 10тина минути ) Омотавам някакво кокче, слагам найлонова шапка за баня, попивам понякога само зад врата си. И резултата е много по-добър, и то с доста по-малко количество продукт !!!
Моята коса е суха, боядисана, с омбре , дълга до кръста.

Голямо Благодарско на Мелисанде, че ме насочи към маската Тераписте - избягвах всичко от синята серия на Керастаз заради лош опит с Архитект. Взех си травъл размер за проба, определено ще я закупя в пълен размер.  При мен се държи като балансираща, дължините са подхранени, подвижни, не утежнени, но след нея имам нужда от повече финиш за краищата.

Този продукт на Хронолоджист какви чудеса трябва да прави за тази цена. Anguished

siskaaaaaa ако никога не си се боядисвала, ти препоръчвам да отидеш при професионалист - особено както е в твоя случай за постигане на по светъл цвят. Този на който си се спряла доста трудно се постига по принцип. Обикновенно избиват топли/оранжево ръждиви оттенъци.

# 274
Както ти е удобно така я ползвай.В салоните когато вися с маска на мивката,ми отцеждат косата само с ръце,но това трае 2-3 мин.Има някои,които попиват косата с кърпа,нанасят маска и ме изстрелват някъде за десетина минути.На някои не им се занимава.
Аз винаги като ползвам маска,минавам с пресата за загряване на дължините,та ако тече вода от косата няма как да ми се получи,а и не ми се рискува да ме накъдри тока.Освен това,понякога седя половин-един час с маска,и да ми капе вода по врата...не ми е комфортно.

Термо кремаpro longer утежнява ли косата?
На мен не ми е утежнявал,но при поредни ползвания ми изсушава връхчетата,ако не е смесен с нещо друго

# 275
Може ли някой да сравни олио Абсолют рипер липидиум с Вела Luxeoil 🤗
На Вела протеин или хидратация е?

# 276
Аз както се чудих какво ще правя с косата на морето и взех сума ти неща като Солей ш+м, блондинското термо, милик Ойл крема и още куп неща и се бях притеснила като видях каква кошница стана косата в минутата, в която ме лъхна морския въздух... така съм вече 3ти ден с зализана вързана коса, не съм я мила/мокрила, всяка сутрин преди плаж мокря с ръце, слагам Еластисайзър с ячрм и отгоре Солей маската и зализвам на висок кок (ползвам я заради УВ филтрите), а за плажа ползвам един бъркоч от разредени балсами в пулверизатор с розова вода... чак в неделя ще мия и сега съм го приела като терапия 😂😂😂

# 277
Момичета, според вас коя серия на Milkshake е най-подходяща за боядисана коса с фин косъм? Не бих казала, че косата ми е изтощена, по-скоро ме притеснява да не нацеля утежняващи продукти, защото и без това трудно поддържам обем, а повечето серии за обем ми идват изсушаващи. Търся нещо по-балансирано, за шампоан и балсам става въпрос. Иначе за обем в корените ползвам спрея на Milkshake и съм доволна.

# 278
Момичета, препоръчайте ми продукти за кератинова терапия? За коса с тънък косъм, мазни корени и сухи краища, боядисана.

# 279
  • Пловдив
Май не е тук мястото, ама да попитам...дали има доволни от трайното изправяне на коса прадлагано в някои фриз.салони? Трик ли е или с подх.продукти наистина ставата такива "чудеса" ? Simple Smile

# 280
  • София
Мия на 3 поредни измивания с керастасе генезиз за плътна коса.
Даде ми дълбока хидратажия, така поне го усетих на моята коса но корените ми почнаха да се омазняват за ден и половина вместо за 3.
Затова сега измих с морокан ойл шампоан hydrate да “поизуша” че така ми действа той и вижте с какво се сдобих на главата

След маската нещата се оправиха

# 281
  • Варна
Хаха  Мélisande след хидратиращия марокан моята е направо като топка тел ти пак си добре. Шепа маска с черната капачка ми е единствения вариант след него. Това обаче беше преди години....Сега се замислям дали да не го взема пак за тест. С хидратиращите Алтерна също не се разбирах,но скоро като ги тествах са ми супер вече та може и с мароканеца да се харесаме.

# 282
Знам, че въпросът ми не е точно за тази тема, но понеже смятам, че има момичета тук, които знаят много неща за косата (като цяло), ще питам : От 4 месеца се боядисвам сама (корен) с Permess,5.00 с оксидант 9%. Първите пъти се получи супер цвят, точно този, който искам. Днес обаче се позагледах повече в огледалото и установих, че цветът е по-тъмен, доста по -тъмен, от това, което беше в началото. Уж вече съм на измиване, а косата вместо по-светла стои тъмна. Първоначалния цвят на боята го няма никъде по косата ми 😟Къде греша ?

# 283
  • Пловдив
Здравейте! Реших да пробвам 2ри път серията Генезис на Керастаз - Ш за плътна коса и маска. Шампоана. Този път съм по-доволна. Всъщност доста различна и интересна серия. Дава много плътност, усещане за тежка коса, лично аз усещам, че имам не коса, а косище, но без да е бухнала и фризи. Не ми харесва, че трудно прекарвам пръсти през косата. Тази серия ще е супер за коси търсещи плътност.

# 284
Здравейте! Реших да пробвам 2ри път серията Генезис на Керастаз - Ш за плътна коса и маска. Шампоана. Този път съм по-доволна. Всъщност доста различна и интересна серия. Дава много плътност, усещане за тежка коса, лично аз усещам, че имам не коса, а косище, но без да е бухнала и фризи. Не ми харесва, че трудно прекарвам пръсти през косата. Тази серия ще е супер за коси търсещи плътност.
Да, аз също съм с подобни впечатления. Използвам този за тънка коса, но при употреба без друг шампаон има склонност при мен да ми заплита косата. 

P.s. Днес пробвах коприната на Чи в черната опаковка и съм страшно доволна! Косата е мека, гладка, с много блясък, усещам си косата плътна и заглажда крайщата. По-леко е от Мароканойл; дори и при повече няма да утежни, но като действие ми харесва също толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт