Професионални серии за коса 140

• 57 213
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ако ще бориш косопад те съветвам да вземеш и техен шампоан подходящ за твоята коса. Така ще имаш пълния ефект. Можеш да го ползваш само за скалпа,а дължините да си миеш с друг. Който и да избереш всичките са балансирани и ОК да се ползват с всичко след това.

# 376
Момичета, препоръчайте ми нещо за обиране на фриз. Косата ми е суха и бухнала много.
Това е страхотно https://www.zlatnaribka.com/biosilk/silk-therapy-original/origin … y-original-167-ml ,имам много подобни продукти,но в момента това ми е фаворит.
Пробвала ли си други продукти на марката? Конкретно ме интересува серията за боядисана коса.

# 377
Ако ще бориш косопад те съветвам да вземеш и техен шампоан подходящ за твоята коса. Така ще имаш пълния ефект. Можеш да го ползваш само за скалпа,а дължините да си миеш с друг. Който и да избереш всичките са балансирани и ОК да се ползват с всичко след това.
Сега ползвам техния Bioclenz, водят го балансиращ и съм доволна, че косата ми е чиста по дълго време.

# 378
Тази “нова” серия Хроноложист, трябва да измести старата ли?
Някой дали знае дали състават на маската е променян?

# 379
  • Варна
Реформулировка е тъй,че със сигурност са пипали състава. И да няма да има повече от старите.

# 380
  • София
danielad,
Може ли да го сравниш с Chi, ако я имаш? Или с Макадамия?
Като плътност ме интересува и дали утежнява.
Плътно е да,но не утежнява.Имам и съм ползвала всичките разновидности на Макадамия,Марокан ойл,Маракеш и още много марки,но щом си взех голямата опаковка смятай ,а имам литри сигурно такива продукти SmileyВзех оригиналната версия,не леката въпреки ,че ми е тънка и фина косата ми е много добре.Само аромата не е хубав.
Момичета, препоръчайте ми нещо за обиране на фриз. Косата ми е суха и бухнала много.
Това е страхотно https://www.zlatnaribka.com/biosilk/silk-therapy-original/origin … y-original-167-ml ,имам много подобни продукти,но в момента това ми е фаворит.
Пробвала ли си други продукти на марката? Конкретно ме интересува серията за боядисана коса.
Не,нищо друго.

# 381
Поръчвали ли сте от cosmeticsbulgaria.com ? Намирам доста продукти на Insight, но не ми е познат сайтът.

# 382
Здравейте, момичета,
От доста време ви чета, но явно сама не се справям и имам нужда от съвет Simple Smile
Естественият цвят на косата ми е тъмно кестеняв, но за съжаление съм почти на 70% побеляла и поради тази причина преди година реших да я изсветля. Фризьорката ми работи с боите на Keune. До скоро положението беше добре, но не знам какво обърках и сега косата ми е в ужасно състояние. Нито е права нито ечуплива (някакво средно положение), с дебел косъм.
Продуктите, които имам и редувам са:
Alterna Caviar Anti-aging Infinite Colour Hold (Ш, Б и маска)
Kerastase Nutritive (всички продукти) , Kerastase Discipline Keratin Termique
Възстановяващата маска на Eprouvage Reparative
L’Oreal Vitamino Color (Ш и Б)
Явно нещо не правя както трябва.
След измиване, ако я оставя да изсъхне сама е като метла. Придобива вид само след издърпване с четка или навиване с маша.
Прилагам и снимка на току що измита коса и изсушена съвсем леко със сешоар.
Извинявам се, че стана толкова дълго!

# 383
Според мен Keune е много силна боя и косата трудно се възстановява при третиране с нея. Моята фризьорка преди ме боядисваше с Keune и бях като метла в главата ако не се изправя със сешоар. Защо не пробваш да смениш боята. Аз от 1 година ползвам Inoa и разликата е съществена.

# 384
Може ли да споделите мнение за антиоксидантния шампоан на Insight. За каква коса е подходяща серията ?

# 385
  • Варна
Bels не ми изглежда зле косата на мен. Хубави продукти ползваш,а и цветът е много приятен. Вкарай хидратиращ преуош веднъж седмично на първо време. Може и една ампула Лалга да вземеш за проба.
Витамино Колор за мен са тотално слаби за блондирана коса. Наблегни на Алтерните като балсама го оставяй за повечко време.

Коя е маската на Colour Hold ?
Маската на Епруваж също я оставяй да подейства повечко време.
Ако термиците на Керастаз са единствения финиш не е зле да се сдобиеш и с някое Олио. Марокан,Макадамия или Орайт.....

# 386
Kuku_i_pipi, за съжаление тя работи само с Keune, но и аз започнах да си мисля, че боята е доста силна.

Prinzesata,  благодаря! Simple Smile Най-накрая се получи цвят, който ми отива, а и аз харесвам.
Под хидратиращ преуош правилно ли разбирам да е еластисайзъра на ФК, Олаплекс 3 или друго подабно? Или е нещо съвсем друго?
Извинявам се имах предвид мултифункционалния серум на Colour hold, който добавям понякога в балсама и стоя като с маска.
Имам олиото на Марокан, но ми става лошо от миризмата му, добре че си взех възможно най-малката разфасовка за проба. Чудех се дали да не пробвам коприната на Chi или продукта на Biosilk, който danielad препоръча.
Не знам дали правилно го описвам, но косата си я чувствам най-добре когато стане лигава под душа, след това и при сушенето е жива, пада тежко и е мека на допир.

# 387
Вземи две ампули Лалга. Миеш с възстановяващия епруваж само по скалпа. Слагаш половин ампула,масажираш дължините свиваш под шапка за баня и загряваш със сешоара 10мин. Стоиш поне половин час,изплакваш,маракеш за връхчета две помпи и върху него Нектар термик. На суха коса коприната на Чи.

Екстеншънист в момента не ти трябва. Вземи Профайбър реконструктор Ш и М и редуваш Профайбър с Ланза Мои Мои като шампоана остава констанста.
Един еластисайзър на Кингсли също няма да ти е излишен.
Извинете за излишния въпрос ,но сега прочетох, че сте в Австрия бихте ли ,сподели ли ,от кой сайтове поръчва те козметика, благодаря предварително 🙂

# 388
Glamot, feelunique, hqhair, beautyplaza, bellaffair, notino. Blush

Цитат
Извинете за излишния въпрос ,но сега прочетох, че сте в Австрия бихте ли ,сподели ли ,от кой сайтове поръчва те козметика, благодаря предварително 🙂

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 08:08 от bubanka

# 389
  • Пловдив
Привет!

Може ли ревю на серията терапист?

Общи условия

Активация на акаунт