Професионални серии за коса 140

• 57 207
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, препоръчайте стилизиращ продукт за много остра и непокорна коса (за момче-тийн), който да не е лепкав и мазен и да държи максимално дълго прическата.

# 391
Здравейте, използвали ли сте Флуид за трайно изглаждане с конопено и арганово масло 60 мл Marrakesh Kahm Smoothing Treatment ? Търся отзиви и за шампоана и балсама от серията. Hug

# 392
  • Пловдив
Здравейте, използвали ли сте Флуид за трайно изглаждане с конопено и арганово масло 60 мл Marrakesh Kahm Smoothing Treatment ? Търся отзиви и за шампоана и балсама от серията. Hug

Аз Simple Smile, цялата серия. Нищо общо с обещанието за гладка коса. А, флуида го подарих, толкова беше безсмислен за мен.
Дълга, плътна, боядисана коса, с леки чупки тук там.

# 393
Този флуид си го купих преди доста години, когато още излезе. Тогава имах мания за много права и гладка коса и му възлагах големи надежди. Пълно разочарование, никаква работа не върши.

# 394
  • Някъде там
И от мен отрицателен коментар за флуида.
Пресушава косата и нищо общо с обещанията за гладка коса.
Безсмислен продукт.
Влизам да напиша мнение.
Днес пробвах Шампоана е с леко жълтеникав цвят, приятен аромат, гъст и се пени добре, измива добре, още на първо измиване направи богата пяна. Балсам е с по прозрачен цвят, гъст колкото шампоана, има същия аромат. Косата я усещах добре по време на отимиване на шампоана и балсама.
След тях нанесох гъсто бяло кремче с натурален аромат. На мен ми ухае на коледни сладки Grinning.
Изсуших със сешоар, докато суших гребена едва преминаване през косата ми.
Сдобих се със заплетена и разхвърчана коса.
Сложих малко олаплекс 7, но и той не може да оправи положението.
Същото кремче го пробвах на дъщерите ми с нетретирани коси, косите им станаха като вододопад, копринено меки, гладки и блестящи.
Определено продуктите не са лоши, но не са за боядисани и третирани коси.
Разочароваха ме малко.
Бих ги използвала за детските косички, но цената им е доста висока и затова едва ли ще закупя големи опаковки.
Има доста по добри продукти за тази цена.
Моля да препоръчате нещо за задържане на къдрици което да се клечкосва косата, косата да остане подвижна и лека.
Подариха на голямата ми дъщеря закъснял подарък за РД много готина маша на ремингтон.
Конусовидна и прави така мечтаните от мен вълни в косите.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 20:48 от Искрица

# 395
Момичета, може ли мнение за тези продукти? Някой ако ги е ползвал да каже дали действат. Искам нещо за по-плътна, гъста коса.

# 396
И аз влизам с въпрос... Днес пробвах хидратиращите Ш и М на марката Echosline. Доста добро впечатление на първо четене. Косата стана тежка и подвижна, а ароматите са ммм чудни. Някоя дама дали е използвала нещо на този бранд и какви са й впечатленията? По принцип от хидратиращите продукти ставам като глухар в главата, но в случая не се случи това. Вече и аз не знам какво иска таз коса:grinning:.

# 397
Привет!

Може ли ревю на серията терапист?

Здравей,

Аз използвам шампоана, преуош балсама и маската. Ревю не мога да напиша, но са уникални. Още от първото измиване косата ми живна, просто все едно е друга. Нищо общо. Косата ми се къса по дължината нагоре, изведнъж започна да се случва, до момента не е имала проблем. Грижила съм се за нея, използвала съм професионални серии, нищо не е променяно, но се случи. Та запечатва косъма изцяло, изобщо не личи това, което се виждаше до преди нанасянето.

# 398
  • София
Серумът за растеж на Епруваж е към края си. С него добре се разбираме и нямам голям проблем с омазняването на косата. Но дали има друг серум за стимулиране на фоликулите, който си заслужава да опитам?

# 399
  • Варна
То за имане има Grinning. Меди и Целаген и Нуминокс,тоникът на Кингсли,тоя на ланза също е хубав,на GG и интенза и нормалния.

# 400
Понеже стана дума за Marrakesh, сетих се за тяхната серия и току-що я употребих за пореден път  - тази за боядисана коса #Color Care. Имам я в травъл сет, който включва шампоан, балсам и спрей за разплитане.
На мен ми е чудесна и много ми допада.
Днес я ползвах след преуош #Kerastase Bain Therapiste Soin Premier. След спрея от серията сложих грижа за скалп на CHI и термото за изглаждане #Loreal Professionnel Liss Unlimited и за финал вече на издухана коса малко #Lakme Bio Argan Oil.

Получи ми се идеално. Много ме радва комбинацията, която се получава от продукти на Kerastase и Loreal.

Серията #Therapiste решава всякакви проблеми и задължително трябва да се пробва. Особено от коси, на които им се случват случки. Маската е лечебна, преуошът също е доста добър продукт. Лично аз предпочитам да заменям само шампоана от нея. Става добре с Force Architecte, ако се държи на бранда да е същият.

# 401
  • София
Принцеска, мерси! Страхотна си, както винаги!
На Меди повече ми омазняваше косата, а от Филип Кингсли - чудно хидратиран скалп, ама нещо повече да прави за косата не видях. Ще поразгледам другите две опции, малко медитация, щипка случайност и като дойде времето за подновяване - ще се види на какво ще се спра.

# 402
Каква може да е причината косата ми да изглежда най-плътна и най-добре след измиване с ДПШ? За втори път го забелязвам - след измиване с ДПШ на labelM, маска и балсам Денсифик косата ми изглежда много повече отколкото изцяло с Денсифик серията. Колко най-често може да се използва ДПШ?

# 403
  • Някъде там
Искам да попитам със син коректор ако направя облика има ли вероятност косата да синее (по светлите кичури).
Прилагам снимка  която се виждат кичурите

# 404
  • София
Искрица на мен кичурите ти ми изглеждат хубаво бежово, не рижавеят. Иначе не мисля че ще посинеят, но в зависимост от боята с която матира има вероятност да потъмнеят.

Общи условия

Активация на акаунт